ΚΥΡΙΑΚΗ 11/07/10 ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ 10:00

Ξεκίνησε από pit, 06 Ιουλ 2010, 21:53:00 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pit

Μιας και ο κόσμος είναι λίγος τον καιρό αυτό, αποφάσισαμε να σηκώσουμε ένα παιχνίδι με μικροσεναριάκι.

Ώρα έναρξης: 10:00
Όρια FPS:
345 AEG
*(Προσοχή στα αέρια υψηλής πίεσης!!!)

Ειδικό Πλαίσιο Κανόνων:

Το σεναριο θα το πουμε στο πεδιο απευθειας!!  εχετε και καμια ιδεα υποψην  ;D

lak1000

Please don't feed the trolls...

plwtarxhs

salamine153

Πολυ ωραιο το σεναριο, αλλα μηπως να το κανουμε βραδυνο Σαββατου;
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Doc

Θα έρθω!

Για Κυριακή είμαι ΟΚ αλλά και Σάββατο αν το κάναμε επίσης μέσα.

(Πιο εύκολα προλαβαινεις το πρωινό μπάνιο αν παίξεις το απόγευμα!)

MitsoS_O_Yakuza

Πολυ καλε μου φιλε pit και ξερεις οτι το εννοω αυτο που γραφω....εδω εγινε ολοκληρο θεμα με τα fps στο παιχνιδι D-Day για 30fps για να παιξουν συγκεκριμενα AEG που ηταν στην εποχη και τωρα εσυ παλιος μεν αλλα δεν ξερω το λογο που δεν το ξερεις απο τα captains meeting και τα σχετικα οτι τα ορια αλλαξαν για ολα τα AEG και οτιδηποτε αλλο για τα δημοσια παιχνιδια καθως και για την περιοχη της Αττικης για το καλο της λατρειας μας της κοινης οτι τα ορια ειναι ουτε καν 350...ειναι 350- για την ακριβεια 344,6,7,8 αναλογα το λαστιχακι και το hop up...δεν μπορω να καταλαβω γιατι εβαλες τα sniper ας ειναι και bolt action στα 550.δεν με πειραζουν εμενα τα πολλα fps αλλωστε την εχω πει τη γνωμη μου για τα πολλα η λιγα...βλεπει και κοσμος αλλος αυτο το foroum!!δηλαδη απο τι μια αποφασιζουμε και απο την αλλη κανουμε αλλα??παρακαλω να βαλεις τα σωστα fps για το καλο του ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ και οτι εφαρμοζουμε πλεον τις αποφασεις μας απο τα captains meeting!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

pit

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  07 Ιουλ 2010, 16:00:43 ΜΜ
παρακαλω να βαλεις τα σωστα fps για το καλο του ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ και οτι εφαρμοζουμε πλεον τις αποφασεις μας απο τα captains meeting!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ

Το εφτιαξα!!  λοιπον το αρχικο ποστ το εκανα copy paste απο παλιο σεναριο που ειχα ετοιμασει  και γι αυτο αυτα τα ορια ..  διορθωθηκε..

Arimnistos

Predator

SAPPER

Μια διευκρίνηση.

Στα Captains Meeting ψηφίστηκε όριο 328 +- 5% δηλαδή με ανώτερη απόκλιση σφάλματος Όπλου - Χρονογράφου τα 345 FPS.
Συνεπώς τα 350 FPS δεν ισχύουν πλέον.

Το αναφέρω για να είμαστε τυπικοί και να μην γίνονται εκπτώσεις σε θέματα ασφαλείας, αν και στην συγκεκριμένη πιστεύω είναι από κεκτημένο συνήθειο.

Επίσης για την αποφυγή παρεξηγήσεων είπαμε οι ομάδες να προσαρμοστούν άμεσα σε ένα μήνα και οι μεμονωμένου παίχτες μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Φιλικά Βασίλης.

pit

Παράθεση από: SAPPER στις  08 Ιουλ 2010, 10:28:54 ΠΜ
Μια διευκρίνηση.

Στα Captains Meeting ψηφίστηκε όριο 328 +- 5% δηλαδή με ανώτερη απόκλιση σφάλματος Όπλου - Χρονογράφου τα 345 FPS.
Συνεπώς τα 350 FPS δεν ισχύουν πλέον.

Το αναφέρω για να είμαστε τυπικοί και να μην γίνονται εκπτώσεις σε θέματα ασφαλείας, αν και στην συγκεκριμένη πιστεύω είναι από κεκτημένο συνήθειο.

Επίσης για την αποφυγή παρεξηγήσεων είπαμε οι ομάδες να προσαρμοστούν άμεσα σε ένα μήνα και οι μεμονωμένου παίχτες μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Φιλικά Βασίλης.

Tο εκανα edit

TheQuestion

polemarxos911

Μεσα και εγω και +1 παιδι.Αντε και καλο μας παιχνιδι :)
συνεχιζουμε δηνατα με το airsoft στην καρδια

alkimaxos

Φόβος

Η ΟΜΑΔΑ 731 θα πάρει μέρος με 5 άτομα.

Θάνος

..εκτός απροόπτου, υπολογίστε με, μαζί με τον pakatsao!  :)
keep safe distance...

SPIDER

HERE COMES THE PAIN...

spiros.k

alkimaxos

Θάνος

Ευχαριστούμε το pit γιά το game.  :)

Ζητώ δημόσια συγνώμη από τον Σπύρο, γιά τα φίλια πυρά!  :-[

..λίγο το σκοτεινό του κτιρίου, λίγο η απόσταση, βάλε καί αρκετό γιά την ηλικία μου (όραση κ.λ.π.), έγινε η γκάφα..  :-\
keep safe distance...