Grenadier : Χαιρετώ όλη την εκλεκτή παρέα.

Ξεκίνησε από grenadier, 24 Φεβ 2009, 14:13:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

grenadier

Γεια χαρά, σε όλη αυτή την θαυμάσια παρέα. Με λένε Νίκο, είμαι 39 χρονών και μένω στην Αθήνα.

Με το άθλημα δεν έχω δυστυχώς ξανασχοληθεί πέρα από το ότι ήξερα γενικά τι εστί airsoft. Βλέποντας όμως κάποιο σχετικό θέμα σε κάποιο άλλο forum και συζητώντας με κάποιους  φίλους που έχουν ψιλοασχοληθεί, σας «ανακάλυψα» μόλις πριν καμμιά 15αριά μέρες και ομολογώ ότι έχω πορωθεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ όσο και ότι χάρηκα πολύ γι'αυτό.  :D

Έτσι λοιπόν τις τελευταίες μέρες έχω «ξεκοκκαλίσει» όλες αυτές τις σελίδες, αλλά και ότι έχει να κάνει με όπλα, (μεγάλη αγάπη) εξοπλισμούς κτλ. με σκοπό να ενημερωθώ όσο το δυνατόν καλύτερα. Αν και προς το παρόν έχω πελαγώσει με όλα αυτά που διαβάζω μαζεμένα - είδη παιχνιδιού και κανόνες, τακτικές, εξοπλισμούς και οπλισμούς!!!! (και τι να πάρει κανείς ;;;; ) κλπ, κλπ. σύντομα πιστεύω να βρω την άκρη.  :-\ Χθες έκανα και την πρώτη μου βόλτα στο  για να δω και όλα τα «καλούδια» από κοντά και ελπίζω γρήγορα να καταλήξω κάπου ώστε να εμφανιστώ και σε κάποιο παιχνίδι ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ.   ;D

Hope 2 CU soon ...

OYK347

Καλώς ήρθες αγαπητέ,

κι εγώ νέος είμαι (εντελώς), κι εγώ Νίκος, κι εγώ 39, κι εγώ ενθουσιασμένος από το όλο θέμα (και ιδιαίτερα από το τελευταίο παιχνίδι στο Σούνιο).

Ελπίζω να σε δούμε σε κάποιο παιχνίδι,
.

.                      http://www.armageddons.gr

grenadier

Αγαπητέ συνονόματε και συνομίληκε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, όπως κι εσένα Dulas, να είσαι σίγουρος (εγώ είμαι) ότι όταν "σκάσω μύτη" σε παιχνίδι, όχι σα 19χρονο αλλά σαν 9χρονο  ;D θα κάνω από την χαρά μου.

SAPPER

Κάλος η ήρθατε στον συναρπαστικό κόσμο του airsoft ελπίζω να τα πούμε σύντομα στα παιχνίδια,
ο παλιμπαιδισμός είναι μια μη αναστρέψιμη ίωση του airsoft ;D

fanioles

Καλως ήρθες φιλε-συνανθρωπε-συμπολεμιστη !

Η παρέα είναι γ@μ@τη και στα 2 μεγαλα φόρουμ και περνάμε φανταστικά ! 

Όπως όλες οι "αντρικές φιλίες" έχουμε και τους τσακωμούς μας (κακκοράκια γαρ..) και τις διαφωνίες μας και παρόλο που όλοι γνωριζόμαστε λίγο μεταξ'υ μας, προλύπτουν πολύ δυνατά δεσίματα.

Περιμένουμε να τα πούμε και απο κοντά !

Falcon

Καλως ηρθες φιλε, ελπιζουμε να σε δουμε σε καποιο παιχνιδι....

pit

SAPPER

Για οτι αποριες μην διστασεις να ρωτησεις, ευχαριστως θα σε βοηθησουμε να εχεις μια καλη αρχη με ασφαλεια και fair play.

grenadier

SAPPER, Fanioles, Falcon, pit σας ευχαριστώ πολύ όλους για το θερμό καλοσώρισμα.
Όπως είπα και είπατε έχω ακόμα να ψαχτώ αρκετά, κάποια στιγμή θα σας "πλακώσω" στις ερωτήσεις-απορίες (πιστεύω να με αντέξετε)  ;D και σύντομα εύχομαι να τα πούμε και από κοντά.  ;)

RAMIREZ

το καλωσόρισμα και από μένα,έναν Νικόλα(τι προτώτυπο) και 36 χρονών. :)