Classic Army προβλήματα?

Ξεκίνησε από lak1000, 06 Ιουλ 2010, 19:48:26 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

lak1000

Παιδιά, τα φτηνά όπλα της εν λόγω εταιρίας, τι προβλήματα βγάζουν συνήθως? Θα ήθελα να πάρω ένα και θέλω να ξέρω τι να περιμένω... Αν ξέρετε, πείτε και για άλλες εταιρίες. Δεν ζητάω γνώμη καλό/κακό αλλά τι προβλήματα να περιμένω ΑΝ τύχει κάτι.
Please don't feed the trolls...

kemosabe

1ον Ο επιλογέας βολής να κολήσει στο full auto...
2ον Απλά να σταματήσει να ρίχνει χωρίς λόγο
3ον Σε γνωστο μου έτυχε πρόβλημα με την γεμιστήρα, δεν feedαρε
4ον ας πει κάποιος άλλος....(γκολ για την Ουρουγουάη)

lak1000

Παράθεση από: kemosabe στις  06 Ιουλ 2010, 22:11:14 ΜΜ
1ον Ο επιλογέας βολής να κολήσει στο full auto...
2ον Απλά να σταματήσει να ρίχνει χωρίς λόγο
Δεν γίνεται χωρίς λόγο... Απλά δεν βρήκατε τον λόγο... Ξέρει κάποιος?
3ον Σε γνωστο μου έτυχε πρόβλημα με την γεμιστήρα, δεν feedαρε
4ον ας πει κάποιος άλλος....(γκολ για την Ουρουγουάη)

plwtarxhs

φιλε λακ σε νιωθω και γω τις ιδιες ανησυχιες εχω! Αυριο θα παω να δω ενα CA που μου εχει κολησει στο ματι και θα σου πω εμπειρια :)

lak1000

Θα περιμένω ποστ σου φίλε μου!  :D

Teacherdick

Γενικά φίλε μου όπως θα δεις και απο άλλα αντίστοιχα θέματα, η σειρά Sportline της C.A βγάζει πολλά και διαφορετικά προβλήματα, απλά και μόνο επειδή μπορεί!!!!!Γνώμη μου να μην μπλέξεις. Καλύτερα πάρε κάτι πιο καλό και ακριβό. Φαντάσου ότι κάποια Κινέζικα μοντέλα αποδείχτηκαν καλύτερα απο τα sportline c.a.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

plwtarxhs

δυστυχως δεν ειχε το classic army που ηθελα να δω (το πηραν χθες  >:( ). Ενα sportline m4 ομως που ειδα ηταν πολυ ωραιο εξωτερικα τωρα για τα εσωτερικα του δεν ρωτησα.

Ozymandias

Για την ακριβεια τα τελευταια μοντελα των "καλων" κινεζικων εταιριων ηταν κλασεις ανωτερα απο τα Sportline.

Aπο την αλλη, η proline σειρα της CA, τα τελευταια της μοντελα τουλαχιστον φαινεται να εχει ξεπερασει τα θεματακια που ειχε και πλεον μπορει καποιος να τη θεωρησει καλη VFM περιπτωση.

plwtarxhs

Παράθεση από: plwtarxhs στις  07 Ιουλ 2010, 11:52:56 ΠΜ
VFM?

value for money! πρεπει να παω για υπνο!!  :-\

Teacherdick

plwtarxhs

χεχ το ξερω με διορθωσα πρωτος  ::) πρεπει να πιω καφε

kemosabe

Παράθεση από: lak1000 στις  06 Ιουλ 2010, 22:32:09 ΜΜ

Θέλω να πω οτι σταματησε να παιζει χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι όπως πτώση ή κάτι που να γίνει εύκολα αντιληπτό. Πιθανόν να είναι βραχυκύκλωμα ή προβλημα του μοτέρ αλλά δεν κάθησα να ασχοληθώ παραπάνω

lak1000

Θα ήθελα να ξερω τι είναι προβληματικό μέσα τους και τι θα χρειαστεί άλλαγμα... Αν είναι πχ μοτέρ ή και ολόκληρο το gearbox, τότε πιστεύω ότι δεν αξίζουν...

Teacherdick

Σε φίλο μου κάηκε μοτέρ πολύ γρήγορα. Σε γνωστό μου κούρεψε γρανάζια....Γενικά είναι αρκετά ζημιάρικα.

Kallistos

Προτιμησε καλυτερα ενα οπλο της σειρας sportline της ICS. Tο A/C εχει βγάλει μερικά σε προσφορά.
Εχουν πλαστικο κορμό και τα εσωρικά της καλής σειρας.
Ready... Steady... Fire...!!!

Ozymandias

'H κανε την αναγκη φιλοτιμια, και αγορασε κατι καλο εξ'αρχης και ασε το μαμα να παιζεις βρεξει-χιονισει

Kallistos

Το καλό με το ICS sportline ειναι οτι εκτός απο την μειωση της τιμής, η διαφορά μονο ειναι στο πλαστικό κορμό.
Το gearbox και τα εσωτερικά ειναι τα καλά της εταιρίας.
Σκεφτόμουν και εγω την αγορά ενος ελαφριου οπλου για την αδελφή μου, και ειχα καταλήξει σε αυτή τη λύση.

Ozymandias

Απλα δεν ειμαι βεβαιος οτι το πλαστικο σωμα ειναι καλη ιδεα σε ορισμενους τυπους οπλων.
Λογω κατασκευης υπαρχει θεμα wobble, και/η ευκολου σπασιματος στην πρωτη πιεση.

Αντιθετα οπλα που ειναι "μονοκομματα" πχ ΜΡ5, Ρ90, G36, ειναι μια χαρα ακομα και με πλαστικο σωμα.

Kallistos

Εχει τα συν και τα πλην του το πλαστικό σώμα. Συμφωνώ στο womble που αναφέρεις. Μετράει η ποιοτητα του ABS ή υαλονύματος στο να μην έχει τριξίματα και χαλαρώτητα. Κατι που τα κινέζικα πασχουν, αλλα οχι εταιριες οπως VFC, ΤΜ, ICS, κυριως η ΤΜ (που δεν εχει, εξαιτιας του Ιαπωνικού νόμου, μεταλικά σωματα).
Το καλό είναι οτι ειναι ελαφρύ και με αυτο το τροπο πιο ευελικτο οπλο. Ιδιαιτερα μετα απο 2 ωρες παιχνίδι το φορτο του εξοπλισμου μετραει.

Fakas

Το δικό μου CA36C (blowback) ρίχνει κάθε τόσο 2 bbs αντί 1... (με midcap όπως και με highcap)

μόνο το δικό μου ή και άλλες μάρκες/μοντέλα το κάνου αυτό;