1st Captains Meeting 5/6/10

Ξεκίνησε από SAPPER, 04 Ιουν 2010, 17:01:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

stratos

διαβαζω τοσο καιρο τις απαντησεις καποιων  που ειναι κολλημενοι στα φπς
κ οτι αποφασιζουν αλλοι για αυτους.

εγω σε παιχνιδια δεν παω ποτε παρα μονο παιζω με καποιους φιλους απο εδω
κ απο κει για το λογο του οτι υπαρχουν παικτες που ειναι ελα μωρε θα παιξω με 400 κ ας τον χτυπησω τον αλλον!

δεν καταλαβαινω ομως γιατι ολοι εσεις δεν θελετε να γινει νομιμο ακομα
κ στα 328!!!

γιατι καθε φορα που περναμε απο μπλοκο να λεμε τωρα αν μας σταματησει τι κανουμε,η σε
καθε μερος που παμε να ειμαστε με το αγχος μην μας δει καποιος κ παρει τηλ
κ πει ειναι 10 ατομα εδω με οπλα!!

γιατι να μας ανοιξουν το αυτοκινητο κ να βρουν 5 αεροβολα κ να μας τρεχουν στα τμηματα??

γιατι να νιωθουμε σαν να εχουμε κανει κατι κακο καθε φορα που παμε να παιξουμε?

υποστηριζω κ εγω λοιπον τη προσπαθεια αυτην...

SAPPER

Παράθεση από: fmfOdin στις  05 Ιουλ 2010, 22:50:01 ΜΜ
Σε τελικη αναλυση και ισως να το κουραζουμε το θεμα πιο πολυ απο οσο χρειαζεται, φαινεται οτι κανουμε κυκλους γυρο απο τον εαυτο μας χωρις πλεον να κανουμε τιποτα γι'αυτο. Αντι να κατσουμε κατω να στρωσουμε τα κεφαλια μας να βρουμε λυσεις και τροπους ωστε να επιφερουμε σωστα αποτελεσματα που θα εποφεληθουμε ολοι μας καθομαστε και τρωγομαστε μεταξυ μας για λεπτομεριες με αποτελεσμα να κοιταμε με μανια το δεντρο και να χανουμε το δασος πισω απο αυτο.

Εχουν μαζευτει καποια υπευθυνα ατομα τα οποια προσπαθουν ξοδευοντας πολυτιμο χρονο απο την ζωη τους ετσι ωστε οι ομαδες τους να παιζουν με το κεφαλι ησυχο και να διασκεδαζουν, τον οποιο σκοπο εαν τον πετυχουν εποφελουνται ολοι οι παικτες του αθληματος. Πιστευω μαλιστα οτι και καποιοι απο αυτους τους ανθρωπους περαν του χρονου που καταναλωνουν γιαυτο ξοδευουν και καποια χρηματικα ποσα.

Επιπλεον αναλογιστητε το οτι καθεστε και παραπονιεστε για προσπαθειες που καταβαλουν αλλοι.  :o
Θελετε να παραπονιεστε και να εχετε αποψη για ολα αυτα τα θεματα? ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.

+ 1000 Αυτό το δέντρο τελικά είναι πανέμορφο γιατί είναι το δικό μου...  ;)

ROOKIEJO

ακομα και αν καθε φορα με πηγαιναν στο τμημα [λογω ομοιοτητας με οπλα η αγνοιας σκοπων μου ] τουλαχιστον δεν θα μου ζηταει ο μπαμπας -δικηγορος τον λογο γιατι ο μπεμπης μελανιασε [και εγω μπεμπης ειμαι αλλα μπαμπα δικηγορο δεν εχω @α@ω@ο