κυριακη 4/7 ελευσινα

Ξεκίνησε από eloxim1, 02 Ιουλ 2010, 00:33:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Fakas

τελικά Σάββατο? Κυριακή? πρωί? βράδυ? η άκυρο?

Jeff_Steel

Εγώ 100% και 90% ένας φίλος.

WAR ANGEL

Παράθεση από: gioalex στις  03 Ιουλ 2010, 00:24:09 ΠΜ
Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Ένας μετρητής σε κάθε παιχνίδι και όσοι είναι πάνω από τα όρια ΕΞΩ. Μία, δύο, τρεις, κάποια στιγμή θα συμμορφωθούν...

Tα προβληματα ξεκινανε οταν...ο ιδιος ο διοργανωτης ξεκιναει να κανει εκπτωσεις στα μετρα ασφαλειας . Οτι και να πω ειναι λιγο....Με γεια σας.!

Ετσι θα παμε λοιπον τα Airsoft μπροστα και θα ζητησουμε και απο την πολιτεια να μας δει σοβαρα?

Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι τα μελη ομαδων τα οποια εθελοτυφλουν μπροστα σε κατι τετοια εκτρωματα και αντι να προσπαθησουν να βαλουν ενα πετραδακι στο κτιριο που ΚΑΙ αυτοι χτιζουν προσπαθουν με την συμμετοχη τους να το καταστρεψουν...Μα καλα ρε παιδια το Captains Meeting γιατι το καναμε...?

Ελοχιμ τιποτα προσωπικο αλλα δεν ξεκινας καλα.Αν θες να κανεις ενα Public παιχνιδι σε παρακαλω κανε το με public κανονες.
Οσο για τα μελη των ομαδων αλλα και τις ομαδες αυτων.?Κυριοι χαραξτε μια πολιτικη και ζητηστε να την εφαρμοσουν ΚΑΙ τα στελεχη σας.Διαφορετικα ειστε μια παρεα που απλα παιζει με τα ιδια σηματα και στολες.

polemarxos911

Για σας παιδια εγω σημφωνω με το παιδι που λεει για τον μετρητη ειναι ενας απο τους  πιο σωστους τροπους αντιμετομησεις ατηχηματων και ειναι καλητερο απο το να χαλαμε τις καρδιες γιατι οσοι βρισκονται εδω και ασχολουνται με αυτο το αθλημα πιστευω οτι το αγαπανε αυτο που κανουμε ολοι μας και δεν μπορει να βρισκονται καπιοι που το μονο που τους ενδιαφερη ειναι να νικησουν η οτιδηποτε αλλο που μπορει να εχουν στο μυαλο τους.Γιαφτο πιστευω οτι ο σωστος ελενχος ειναι οτι το καλητερο για το αθλημα μας........Την κυριακη θα λαβω και εγω μερος +2 ακομα εκτονοπιον ο ενας δεν ειναι και πολυ συγουρο οτι θα ερθει.Και κατι ακομα εμεις θα ερθουμε  απο καισαριανη και δεν υπαρχει μεταφορικο μεσον οποτε θα ερθουμε με το τρενο αν μπορει κανενας να μας περιμενει στην μαγουλα και να παμε ολοι μαζι.Ευχαριστω πολυ και τα λεμε στο παιδιο αδελφια  :)
συνεχιζουμε δηνατα με το airsoft στην καρδια

lak1000

Ρε παιδιά, δεν έχει κανονιστεί τα νέα όρια να ξεκινήσουν σε κατι μηνες? Ποιο είναι το πρόβλημά σας λοιπόν?
Please don't feed the trolls...

WAR ANGEL

Παράθεση από: eloxim1 στις  02 Ιουλ 2010, 00:33:30 ΠΜ
μεσα στα ορια fps  αντε και λιγο παραπανω

@Lak το προβλημα ειναι αυτο ''οι εκπτωσεις στα ορια ασφαλειας.'' . Το ''αντε και λιγο παραπανω'' ειναι μια εκφραση που εχει εφαρμογες στο μπακαλικο η οταν κερναμε εναν φιλο μας.Σε καμια μα καμια περιπτωση στους κανονες ασφαλειας.

Παράθεση από: lak1000 στις  03 Ιουλ 2010, 12:33:49 ΜΜ
Ρε παιδιά, δεν έχει κανονιστεί τα νέα όρια να ξεκινήσουν σε κατι μηνες? Ποιο είναι το πρόβλημά σας λοιπόν?

Οσον αφορα τις ομαδες που συμμετεχουν στο captains meeting φοβαμε οτι οι αποφασεις ειναι ''ΑΜΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ''

pit

Απο EDGE  4 ατομα μεσα :
transporter
atsalakotos
pit
el-spartan

ολα τα aeg kai gbb της ομμαδας που θα παιξουν εχουν πεσει βασει τον κανονων του cm

scarface

Tελικα τι γινεται με το παιχνιδι τηs κυριακηs θα γινει ? και εαν ναι τι ωρα ??? ??? ???
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

SKORPIOS1234

θα γινει το παιχνιδι τελικα;

eloxim1

Παράθεση από: SKORPIOS1234 στις  03 Ιουλ 2010, 23:49:20 ΜΜ
θα γινει το παιχνιδι τελικα;
εγω εκει θα ειμαι 9:30 με 10-00 οπιος θελησει μπορει να ερθει παιδια
leave no man behind

TheQuestion

SW1GEORGE

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

G.P.S.

αν ξυπνησω θα (ξανα)ερθω & εγω !!! :D

SW1GEORGE

Παράθεση από: G.P.S. στις  04 Ιουλ 2010, 02:52:12 ΠΜ
αν ξυπνησω θα (ξανα)ερθω & εγω !!! :D

???? θες να πεις κατι φιλτατε..???

G.P.S.

To (ξανα)ερθω "κολλαει" στο οτι 
ειμανε χτες (Σαββατο) μεχρι αργα στο πεδιο στην Ελευσινα
& "αν ξυπνησω θα (ξανα)ερθω !!! :)

Γιατι πρεπει να τα παιρνετε ολα στραβα σε αυτο το forum βρε παιδια ?!? :)

SW1GEORGE

gioalex

Παράθεση από: G.P.S. στις  04 Ιουλ 2010, 03:07:48 ΠΜ
To (ξανα)ερθω "κολλαει" στο οτι 
ειμανε χτες (Σαββατο) μεχρι αργα στο πεδιο στην Ελευσινα
& "αν ξυπνησω θα (ξανα)ερθω !!! :)

Γιατι πρεπει να τα παιρνετε ολα στραβα σε αυτο το forum βρε παιδια ?!? :)

Γιατί δεν έμενες εκεί το βράδυ? Να γλυτώσεις και τις βενζίνες???

G.P.S.

Παράθεση από: gioalex στις  04 Ιουλ 2010, 05:27:40 ΠΜ
Γιατί δεν έμενες εκεί το βράδυ? Να γλυτώσεις και τις βενζίνες???

Γιατι δεν μου ειχε εγκριθει διανυκτερευση !!! ;)
Επρεπε να γυρισω στο στρατοπεδο,
να καλοπιασω Εποπτη & ΑΥΔΜ
ωστε να μου εδιναν εκ νεου εξοδο σημερα.

Αλλα εγω αργησα να κοιμηθω\να ξυπνησω\να παω στην πρωϊνη αναφορα
οποτε ο ΑΥΔΜ με εβγαλε στον ΤΑΚΟ & εφαγα & καμπανα απο πανω !!! ;D

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Τον ιδιο Δκτη λοχου εχουμε!!!!! ;D ;D ;D

Admax

Tασπασε το παιχνίδι σήμερα!!! 13 Άτομα αλλα καταπληκτικά!!! Ήταν ένα από τα καλήτερα παιχνίδια που έχω πάει!!! :D