κυριακη 4/7 ελευσινα

Ξεκίνησε από eloxim1, 02 Ιουλ 2010, 00:33:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

eloxim1

την κυριακη 4/7 οσοι πιστοι θετε ελατε να παιξουμε επανω στην ελευσινα  fitness game or not  ελατε να ξεσκουριασουμε εξαλου στισ παραλιες θα γινεται χαμος και πολυ κινηση για να πας ασ κανουμε κατι δημιουργικο ομαδες η μη μεσα στα ορια fps  αντε και λιγο παραπανω αυστηρα 18+ ελατε ελευσινα  30 λεπτα  detahmach  10:00 ωρα προσελευσης και με το που ετοιμαστουμε ξεκιναμε οσι ειστε ελατε
leave no man behind

plwtarxhs

αν δεν δουλευω την κυριακη θα προσπαθησω να ερθω  ;D

morfeus1712

G.P.S.

Μεσααααααααααααααααα !!!

@morfeus1712
Φερε σε κανα CDακι τα βιντεακια που εγραψες
στο παιχνιδι Transporter (20/06/2010 !!! ;)

loubamboo

Προς τους διοργανωτές: Θέλετε να το κάνετε απογευματινό καλύτερα; Όπως τα fitness games που προηγήθηκαν...    ;)
Freedom is more important than peace. USMC!

queef

Παράθεση από: eloxim1 στις  02 Ιουλ 2010, 00:33:30 ΠΜ
μεσα στα ορια fps  αντε και λιγο παραπανω αυστηρα 18+
Τώρα κάνεις πλάκα;Μόνο ως πλάκα μπορώ να το εκλάβω..

bomber

Μέσα και εγώ. Πρόταση μου είναι να ξεκινήσουμε μία ώρα νωρίτερα. Όχι ότι κάνει ζέστη (δεν έχουμε και καύσωνα) αλλά για να πάμε και για μπάνιο μέτα όποιος θέλει. 

lak1000

Παράθεση από: queef στις  02 Ιουλ 2010, 09:08:36 ΠΜ
Να και κάτι που δεν μπορώ να μην σχολιάσω αλλά ούτε και να σχολιάσω

Για το παιχνίδι +1 αλλα όχι σίγουρο
Please don't feed the trolls...

Fakas

Teacherdick

Μήπως να το κάναμε Σάββατο απόγευμα πάλι? Δε βολεύει καλύτερα?
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Horus

νομιζω το σαββατο απογευμα ειναι πολυ καλυτερα  ;)
enemies..we need more enemies!!

gioalex

Παιδιά Σάββατο ή Κυριακή? Πρωί ή απόγευμα? Να ξεκαθαρίσει αυτό για να δούμε αν θα έρθουμε 2-3 άτομα από εμάς...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: queef στις  02 Ιουλ 2010, 09:08:36 ΠΜ
+1εχετε καταλαβει οτι προσπαθουμε να φτιαξουμε ενα νομιμο συλλογο ωστε να εχουμε λιγοτερα τραβηγματα και να παιζουμε χωρις φοβο να μας δεσουνε?δεν σας ενδιαφερει καθολου?
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Powerplant

Σαν απάντηση στις ανησυχίες των Queef και Παύλου Μελά, παραθέτω μια απάντηση του Goodspeed από την προηγούμενη σφαγή  -συγνώμη, παιχνίδι ήθελα να πω- του παραπάνω κυρίου.

Παράθεση από: Goodspeed στις  14 Φεβ 2010, 17:54:11 ΜΜ

Τυφλές βολές, σημάδια στο πρόσωπο, σπασμένο δόντι και σπασμένο red-dot, όλα σε μία μέρα για εμένα σημαίνουν πολλά. Κάποιοι δεν κάνουν σωστά αυτά που πρέπει σαν διοργανωτές, κάποιοι το παίζουν οι έξυπνοι της κοινότητας και ότι θα πιάσουν κορόϊδα ( μην πώ λαλάκες ) όλους εμάς που χώνουμε χρήμα σε εξοπλισμό και σε εργατικά τεχνικών για να έχουμε τα AEG μας στα όρια που πρέπει, και άλλοι κάνουν σε συναθλητές/συνχομπίστες αυτά που δεν θα ήθελαν να πάθουν.

Όποιοι διοργανώνουν παιχνίδι θα πρέπει να είναι αυστηροί μέχρι παρεξήγησης, και όποιοι ηγούνται των ομάδων θα πρέπει να ξέρουν τι συμβαίνει με τα άτομα της ομάδας τους και να ξεκινούν το παιχνίδι μόνο όσοι τηρούν κανόνες σεναρίου, ατομικής και ομαδικής ασφάλειας.

Τα έχουμε πεί πολλές φορές και κάποια στιγμή φτάνει ο κόμπος στο χτένι. Δεν θα είναι όλοι τόσο ψύχραιμοι όπως ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ την προηγούμενη Κυριακή, ο Θάνος και ο Σπύρος σήμερα.

Ένας ? Δύο ? Τρείς ? Δώδεκα ? Δεν θα μας κόψετε το Airsoft. Η συμμορφώνεστε ή να βρείτε άλλο χόμπι !!

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, έμαθε από τα λάθη του και πάει για άλλα. Καλό "παιχνίδι" σε όλους.

plwtarxhs

παιδια αν αλλαξει για σαββατο απογευμα ειμαι μεσα 100%

eloxim1

Παράθεση από: plwtarxhs στις  02 Ιουλ 2010, 13:59:25 ΜΜ
παιδια αν αλλαξει για σαββατο απογευμα ειμαι μεσα 100%
παιδια σαββατο εγω δεν μπορω(αν ψηνεσται να παιξεται σαββατο δεν εχω προβλημα απλα εγω προτιμω κυριακη )οσο για την ωρα δεν με ενοχλει και 9 μεσα ειμαι θετε να μοιρασουμε την διαφορα να πουμε 9:30 εγω παντα εξαλου ειμαι μιση ωρα πιο νωρις εκει τα fps einai 350 kαι η ηλικια αυστηρα 18  απο αθηνα βολευει προαστιακος προς μαγουλα βγαζει εξω ακριβως απο θριασιο  και εκει μπορω να παραλαβω και εγω ατομα οποιος θελει στελνει prive message  και μου δινει τηλ να κανονισουμε αυτα
leave no man behind

Whiskey

Queef ... ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ... Powerplant ...

... τζαμπα το κουραζετε παιδια ... καποια παλικαρια δε μπορουν να καταλαβουν και ουτε προκειται ποτε ... κριμα για τις προσπαθειες ολων μας μπας και παψουμε να ειμαστε κυνηγημενοι σε αυτο το sport ...

Anyway ... δεν ασχολουμαι αλλο ...

Whiskey out.

scarface

εαν γινει τελικα κυριακη μεσα και εγω :D
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: Whiskey στις  02 Ιουλ 2010, 16:29:18 ΜΜ
Queef ... ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ... Powerplant ...

... τζαμπα το κουραζετε παιδια ... καποια παλικαρια δε μπορουν να καταλαβουν και ουτε προκειται ποτε ... κριμα για τις προσπαθειες ολων μας μπας και παψουμε να ειμαστε κυνηγημενοι σε αυτο το sport ...

Anyway ... δεν ασχολουμαι αλλο ...

Whiskey out.
ας κανουν οτι θελουν και ας παιζουν και με 1000 fps και χωρις γυαλια αλλα τουλαχιστον οταν ανακοινωνουν public υποχρεουνται θελουν δεν θελουν να ειναι συμβατοι με τους κανονες...ειρηνη υμην...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

gioalex

Παιδιά τα πράγματα είναι απλά. Ένας μετρητής σε κάθε παιχνίδι και όσοι είναι πάνω από τα όρια ΕΞΩ. Μία, δύο, τρεις, κάποια στιγμή θα συμμορφωθούν...