TM P90 VS CA P90 (PRO LINE)

Ξεκίνησε από Hornet, 30 Ιουν 2010, 16:07:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Hornet

Ημουν ετοιμος να αγορασω το marui αλλα πηρε το ματι μου καπου και το αντιστοιχο της CA και θελω να το κοιταξω και αυτο λιγο.Ειναι καλο?....help guys! :D
you'll fire your musket but l'll run you through...

Stathis

Airsoft is Life!

Hornet

Το λεω φιλε μου για το CA γιατι εχει αυτο το τελειο πλαστικο το fiber glass και μεταλλικο upper reciever,οι κριτικες λενε γενικα καλα λογια,καλοι γεμιστηρες,υλικα,σκοπευτρο,gearbox,αποδοση....γιατι αμα εχει πανομοιοτυπη αποδοση με το marui αφου θα ειναι πιο ωραιο εξωτερικα θα το προτιμησω.Ειναι νομιζω στα CA 3ης γενιας και χωρις προβληματα....ελπιζω να μην λεω μακακιες! ;D ;D ;D

cgwolf

Έχω το CA P90 Sportline....Παρ'όλο που είναι sportline (και θεωρείται κατώτερο) μου έχει βγει σκυλί...
Η μόνη αλλαγή που του έχω κάνει είναι να βάλω μια κάννη ακριβείας και τίποτα άλλο...
Και απο τα αεροβόλα μου,ίσως είναι το μόνο που έχει χρησιμοποιηθεί πιο πολύ απ'όλα (και όχι πάντα στα δικά μου χέρια)
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Kallistos

Tokyo Marui αναμεσα στα 3 είναι η προτιμησή μου. Αλλά είναι διπλάσιο κόστος.
Ready... Steady... Fire...!!!

Hornet

Το pro line CA p90 εχει νομιζω περιπου 260-280 ευρω,οποτε κοντα στο marui

Ατροτος

Παράθεση από: Hornet στις  30 Ιουν 2010, 17:13:35 ΜΜ
Το λεω φιλε μου για το CA γιατι εχει αυτο το τελειο πλαστικο το fiber glass και μεταλλικο upper reciever,οι κριτικες λενε γενικα καλα λογια,καλοι γεμιστηρες,υλικα,σκοπευτρο,gearbox,αποδοση....γιατι αμα εχει πανομοιοτυπη αποδοση με το marui αφου θα ειναι πιο ωραιο εξωτερικα θα το προτιμησω.Ειναι νομιζω στα CA 3ης γενιας και χωρις προβληματα....ελπιζω να μην λεω μακακιες! ;D ;D ;D

Το θελεις για να παιζεις ή για να το βαλεις στον τοιχο.Η ΤΜ ειναι βγαζει  σαφος καλιτερα οπλα απο οτι η CA.Οποτε κατα την γνομη μου καλιτερα ΤΜ.

Kallistos

Παιδιά SOS!
Εχει κανεις Tokyo Marui P90?

Χρειάζομαι άμεσα φωτογραφία απο το manual που δείχνει τα σχηματικά του οπλού για να βρω ενα κωδικό για ανταλλακτικό.

Scharfschütze

Ρε Λεο τοσα εχεις, θες κι' αλλο :o ??? ;D ;D

Τεσπα, προτεινω και εγω TM.

:)
Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

Kallistos

Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια αλλα δυστυχώς δε με βοηθά. Ψαχνω να βρω τον κωδικό του ανταλλακτικού αυτού γιατι μου εσπασε, και δεν υπαρχει η πληροφορηση αυτη απο τις φωτο.

Σε ευχαριστω τα μάλα ξανά.

Κάλλιστος

lak1000

Εκείνο το πρώτο που πόσταρα λέει Ρ90-24 κοίταξέ το... Είναι στο πάνω δεξιά τεταρτημόριο (?) της εικόνας!
Please don't feed the trolls...

Kallistos

Εισαι εξαιρετικός! Αυτο ακριβώς ήθελα.
1000 ευχαριστώ.

Ozymandias

Το κυριο προβλημα της ΤΜ (και ο λογος γιατον οποιο θεωρω οτι ειναι τα ΤΜ υπερτιμημενα) ειναι τα πλαστικα σωματα αφενος και τα αχαμνα Internals αφεταιρου.

Στην περιπτωση του Ρ90 τα πλαστικα εξωτερικα δεν εχουν μεγαλη σημασια, δεδομενου οτι το ολο οπλο ειναι ενα μασιφ κομματι, σχεδον σαν τουβλο, χωρις αρμωσεις και συνδεσεις οποτε δεν θα πρεπει να εχεις προβλημα με κριγμους, wobbling, κτλ. Τα δε εσωτερικα του μερη μαμα ειναι μια χαρα, δεδομενων των νεων οριων και του ειδους παιχνιδιου για το οποιο σε προδιαθετει το οπλο.

Απο την αλλη, η CA εχει σαφως καλυτερα πλαστικα στις σειρες G36 και P90, και η 3η γενια, θεωρητικα εχει αποβαλλει τα οποια προβληματα ειχε η CA (Καιρος ηταν!)

Οποτε μια η αλλη......

Αν θελεις μεγαλυτερη αξιοπιστια, αλλα κατωτερα looks, πας TM, αν θελεις κορυφαια looks πας CA

YΓ......Διαβασα καπου οτι το CA ριχνει λιγο δυνατα για CQB, γυρω στα 370. Ελεγξε το μηπως χρειαστει να κανεις επεμβασεις

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Hornet

Ευχαριστω για την βοηθεια!!!! ;D ;)