ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΙΟΝ

Ξεκίνησε από Ιστιμπεη, 15 Ιουν 2010, 21:48:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

αχρηστο κατα τι γνωμη μου...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Ατροτος

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  16 Ιουν 2010, 00:23:30 ΠΜ
αχρηστο κατα τι γνωμη μου...

Οχι απλα αχρηστο,τελιος αχρηστο!!!!

grenadier

elricd

Ξεκινωντας να το βλεπω σκεφτομαι......πωπω τι αρνητικα ειναι αυτα τα παιδια ρε φιλε.....ΑΛΛΑ tottaly useless and a waste of money......Ζητω συγνωμη κ μονο που το σκεφτηκα
'Well, you know huntin' wabbits, like?... well it's the same 'xept dem wabbits fire back at ya

Teacherdick

Εντάξει.....Δεν είναι και εντελώς άχρηστο, αλλά σίγουρα δεν αξίζει να το αγοράσεις.Πόσο συχνα πια αλλάζει κανείς θήκες στο γιλέκο του?
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Ozymandias

Eγω παλι γιατι το βλεπω μια χαρα αγορα για οποιον εχει συστηματα molle και συνηθιζει να αλλαζει την διαταξη των θηκων αναλογα με τον οπλισμο και το τι κουβαλαει πανω του σε καθε παιχνιδι;

ΠαράθεσηΠόσο συχνα πια αλλάζει κανείς θήκες στο γιλέκο του?
Αρκετα συχνα....... :P :-[

Προσωπικα εχω τρια σετακια Molle και μια σειρα απο θηκες τις οποιες παω βολτα αναλογα με το τι κουβαλαω και το ειδος παιχνιδιου. Καθε φορα που παω να αλλαξω θηκες μου βγαινουν τα δαχτυλα, ειδικα στο real steel rig που εχει σκληρα molle φτιαγμενα να κρατανε πραγματικους γεμιστηρες με πυρομαχικα. Κατι τετοιο θα με βοηθουσε αρκετα. Για 13 δολλαρια δεν ειναι κακη αγορα. 

Απο την αλλη ειναι σχετικα αχρηστο για τον παιχτη που εγει ενα molle rig και θα φτιαξει τις θηκες του μια φορα και δεν θελει να τις αλλαζει καθε τοσο.  

ΥΓ.....προσεξτε το σωστο "πλεξιμο" των θηκων ωστε να ειναι σταθερες και να μην κουνιουνται. Εμενα μου πηρε καμποσο καιρο και προσπαθειες μεχρι ν το πετυχω

Teacherdick

Σίγουρα αν αλλάζεις συχνά τις θήκες, βοηθάει τρελλά.Είναι πέδεμα να τις βάλεις σωστά.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

lak1000

Μολις συνιδιτοποιησα οτι ΟΛΕΣ οι θηκες στο γιλεκο μου ηταν ΛΑΘΟΣ!!!
Please don't feed the trolls...

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Kallistos

Δεν με ενθουσίασε.
Απ την αλλη εχω αρχίσει και κανω περικοπές... καταραμένη κρίση...  :-\
Ready... Steady... Fire...!!!

magnett

Παιδες το εγω και βοηθαει τρελλα στο να αλλαξεις setup ιδιως σε vest που υπαρχουν πολλοι πιθανοι συνδιασμοι. Και σιγα τα λεφτα που κοστιζει...!

geoairsoft

Μια χαρά το προιόν εφόσον βέβαια αλλάζεις configuration τακτικά.

Για όσους απο εμάς δεν το πολύ αλλάζουν, το βιντεάκι παρακάτω δείχνει πώς πρέπει να το δένεις (χωρίς εργαλιάκι)

http://www.youtube.com/watch?v=0OjIqTwgjdk&feature=related

liongreek

το έχω και με έχει βοηθήσει αφάνταστα να μην τρώω τα χέρια μου όταν αλλάζω configuration ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού.

Για όσους το κρίνουν άχρηστο, να πω ότι κι εγώ έτσι το έβλεπα, μέχρι που κατάλαβα ότι το "πλέξιμο" των υλικών μου ήταν τελείως λάθος, και ο χρόνος και κόπος που χρειάζεται για να γίνει σωστά δεν είναι αμελητέος.

Τέλος μην ξεχνάμε ότο ουσιαστικά δεν απευθύνεται σε μας, αλλά είναι από τα κλασσικά gadgetάκια της Magpul που σκοπό έχουν την αύξηση της αποδοτικότητας στον πραγματικό κόσμο (όχι ότι όλα αυτά που έχει φτιάξει βολεύουν, αφού είναι theory based products, και αν κάποιος δεν ακολουθεί τη συγκεκριμένη θεωρία...)