Ερωτηση σχετικα με τον αν μπορω να παιξω

Ξεκίνησε από plwtarxhs, 24 Ιουν 2010, 22:16:50 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

plwtarxhs

Παιδια γεια σας! πρωτο ποστ και  θελω να ρωτησω το εξης: Μπορω να παιξω σε παιχνιδι με μια καραμπινα pump action που εχω; Βασικα την πηρα κυριως για plinking (ξερετε τωρα να βαρω κανα τενεκεδακι) και για τον χαβαλε του "χραπ-χρουπ" οταν οπλιζει. Αυτο που ρωταω δεν ειναι αν θα μπορω να μακελεψω τους παντες (γιατι δεν υπαρχει περιπτωση) αλλα αν οι υπολοιποι θα με δεχτουν να παιξω με τοσο μαπα "εργαλειο". Να παρω κατι καλυτερο - ακριβοτερο δεν παιζει λογω περιορισμενου budget.

Ξερω πως με ενα springer θα εχω απιστευτο μειονεχτημα αλλα αυτο που θελω βασικα ειναι η απιστευτη φαση του airsoft και ας με κανουν σουρωτηρι με τα AEG τους οι αλλοι!  :D (δεν ειμαι μαζοχα... απλως γουσταρω τρελα οσα εχω δει για το airsoft!)

SW1GEORGE

καλησπερα..
αν το airsoft οπλο σου ειναι μεσα στα ορια ναι μπορεις να παιξης

αλλα δεν θα προλαβενεις να γεμιζεις γιατι θα εισαι ολο εξω.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

kaliostro

Αν είσαι άνω των 18 κ έχεις γυαλιά-μάσκα προστασίας μπορείς να παίξεις.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

plwtarxhs

παιδια κατ'αρχας ευχαριστω πολυ για την ταχυτητα τον απαντησεων! Καλα πως θα ειμαι εξω συνεχεια ειναι αναμενωμενο αλλα δεν με στεναχωρει ιδιαιτερα. Η καραμπινα μου ειναι στα 350 fps που αποτι εχω δει στο forum ειναι οσο πρεπει. Ηλικιακα φυσικα και ειμαι (αρκετα) ανω των 18 αλλιως δεν θα ειχε νοημα να γραφω ολα αυτα.  Το μονο που μου λειπει ειναι μια μασκα και ισως καποια στολη παραλαγης γιατι πιστευω πως αν ειμαι με τζην και οι υπολοιποι ντυμενοι σαν κομαντο θα ηταν λιγο ακυρο. (εκτος βεβαια και αν υπηρχε σεναριο που επιτρεπει civilian περιβολη)
Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ, ελπιζω να βρεθουμε σε καποιο πεδιο συντομα!

G.P.S.

Δεν αποκτησαμε ξαφνικα ολο τον εξοπλισμο μας.
Ελα με οτι περιβολη θελεις αρκει :
α) Να εχεις διαβασει\ξερεις προσεκτικα τους κανονες
β) Να εχεις φιλαθλο πνευμα
γ) Να εχεις προστασια για τα ματια σου.
(Αν ερθεις σε καποιο παιχνιδι που θα ειμαι & εγω, εχω παντα spare βαλιστικα γυαλια)