LOTR THE FELLOWSHIP OF THE VUVUZELA

Ξεκίνησε από Dadias, 20 Ιουν 2010, 20:48:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dadias

tRappED7

Goodspeed

Σταματήστε τις Βουβουζέλες..... Όχι άλλο Βουβουζέλες...................  >:( >:(
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Ατροτος

ΤΙ ΜΑΜΑΚΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΑΥΤΗ Η ΤΕΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 4 OSCAR ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΚΑΛΙΕΤΗ ΤΕΝΙΑ ΤΟΥ 2001.

Ranger

Kαι επισης εχει ποροσει πανω απο 50.000.000 ανθρωπους μονο με τα βιβλια (πριν βγει η ταινια) οι οιποιοι αυξηθυκαν στους 80.000.000 (μετα την ταινια) υπηρξε το δευτερο βιβλιο επιστιμονικης φαντασιας με ευρειτατη αποδοχη απο το κοσμο (πρωτο ηταν το hobbit το οποιο αποτελει προδρομο του ) γραμμενα και τα δυο βιβλια απο εναν ανθρωπο που γεννηθικε στο bloumfodein της νοτειας αφρικης  το 1897 ο πατερας του πεθανε οταν ηταν 5-6 χρονων και ο ιδιος μαζι με την νεαρη μητερα του καθως και με τα δυο μικροτερα αδερφια του εφτασε στη πατριδα του την αγγλια ,εκει η μητερα του λογω της πιστης της στη καθολικη εκκλησια αποξενοθικε απο ολους τους συγγενεις και τελικα μετα απο πολλες δυσκολειες πεθανε απο μακρα ασθενεια  σχεδον αμεσως οταν εφθασαν στην αγγλια εκει τα 3 παιδια ανατραφικαν απο εναν καθολικο ιερεα .Ο J.R.R. Tolkien ο μεγαλιτερος απο τα αδερφια και ο δημιουργος αυτων των εργων μετα απο πολλες επιτηχιες σε ηλικια 29 ετων εγινε πρυτανης του πανεπιστιμιου της οξφορδης , ο ανθρωπος ηταν ενας απο τους μεγαλυτερους γλωσσολογους  ολων των εποχων (μεχρι και δικια του γλωσσα εφτιαξε) ,πολεμισε στον πρωτο παγκοσμιο πολεμο και στα χαρακοματα του γαλλικου μετωπου εγραψε τις πρωτες γραμμες απο τα εργα του ,εκανε 4 μελη οικογενεια ,παντα ζουσε με λιτοτιτα (δεν ειχαν τους τεραστιους μισθους τοτε) και δεν επιθιμουσε τη διμοσιοτιτα ουτε οταν εγινε διασιμο το εργο του ,ο μεγαλυτερος του φιλος ηταν ο διμιουργος της Ναρνια ο C.S Lewis που εφτιαξε αυτο το εργο εμπνεσμενος απο το εργο του ,πεθανε μετα απο χρονια ασθενεια το 1973 αφου πρωτα πεθανε η γυναικα του και ο καλυτερος του φιλος .

Συγνωμη για ολα αυτα αλλα να ξερουμε τι κοροιδευουμε .
(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

Admax

LooooooooooooooooooooooooooooooooL!!!!
Δειτε και αφτο εδω!!! :p

Lord of the rings Jack Black

Admax

Παράθεση από: Ranger στις  22 Ιουν 2010, 01:07:24 ΠΜ
Kαι επισης εχει ποροσει πανω απο 50.000.000 ανθρωπους μονο με τα βιβλια (πριν βγει η ταινια) οι οιποιοι αυξηθυκαν στους 80.000.000 (μετα την ταινια) υπηρξε το δευτερο βιβλιο επιστιμονικης φαντασιας με ευρειτατη αποδοχη απο το κοσμο (πρωτο ηταν το hobbit το οποιο αποτελει προδρομο του ) γραμμενα και τα δυο βιβλια απο εναν ανθρωπο που γεννηθικε στο bloumfodein της νοτειας αφρικης  το 1897 ο πατερας του πεθανε οταν ηταν 5-6 χρονων και ο ιδιος μαζι με την νεαρη μητερα του καθως και με τα δυο μικροτερα αδερφια του εφτασε στη πατριδα του την αγγλια ,εκει η μητερα του λογω της πιστης της στη καθολικη εκκλησια αποξενοθικε απο ολους τους συγγενεις και τελικα μετα απο πολλες δυσκολειες πεθανε απο μακρα ασθενεια  σχεδον αμεσως οταν εφθασαν στην αγγλια εκει τα 3 παιδια ανατραφικαν απο εναν καθολικο ιερεα .Ο J.R.R. Tolkien ο μεγαλιτερος απο τα αδερφια και ο δημιουργος αυτων των εργων μετα απο πολλες επιτηχιες σε ηλικια 29 ετων εγινε πρυτανης του πανεπιστιμιου της οξφορδης , ο ανθρωπος ηταν ενας απο τους μεγαλυτερους γλωσσολογους  ολων των εποχων (μεχρι και δικια του γλωσσα εφτιαξε) ,πολεμισε στον πρωτο παγκοσμιο πολεμο και στα χαρακοματα του γαλλικου μετωπου εγραψε τις πρωτες γραμμες απο τα εργα του ,εκανε 4 μελη οικογενεια ,παντα ζουσε με λιτοτιτα (δεν ειχαν τους τεραστιους μισθους τοτε) και δεν επιθιμουσε τη διμοσιοτιτα ουτε οταν εγινε διασιμο το εργο του ,ο μεγαλυτερος του φιλος ηταν ο διμιουργος της Ναρνια ο C.S Lewis που εφτιαξε αυτο το εργο εμπνεσμενος απο το εργο του ,πεθανε μετα απο χρονια ασθενεια το 1973 αφου πρωτα πεθανε η γυναικα του και ο καλυτερος του φιλος .

Episis ena apo tous polous poromenous eimai kai egw... kai kamenos kai me to Battle For Middle Earth 2!!!

Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 Trailer

O typas einai fenomeno!!!

Dadias

Παράθεση από: Ranger στις  22 Ιουν 2010, 01:07:24 ΠΜ
Kαι επισης εχει ποροσει πανω απο 50.000.000 ανθρωπους μονο με τα βιβλια (πριν βγει η ταινια) οι οιποιοι αυξηθυκαν στους 80.000.000 (μετα την ταινια) υπηρξε το δευτερο βιβλιο επιστιμονικης φαντασιας με ευρειτατη αποδοχη απο το κοσμο (πρωτο ηταν το hobbit το οποιο αποτελει προδρομο του ) γραμμενα και τα δυο βιβλια απο εναν ανθρωπο που γεννηθικε στο bloumfodein της νοτειας αφρικης  το 1897 ο πατερας του πεθανε οταν ηταν 5-6 χρονων και ο ιδιος μαζι με την νεαρη μητερα του καθως και με τα δυο μικροτερα αδερφια του εφτασε στη πατριδα του την αγγλια ,εκει η μητερα του λογω της πιστης της στη καθολικη εκκλησια αποξενοθικε απο ολους τους συγγενεις και τελικα μετα απο πολλες δυσκολειες πεθανε απο μακρα ασθενεια  σχεδον αμεσως οταν εφθασαν στην αγγλια εκει τα 3 παιδια ανατραφικαν απο εναν καθολικο ιερεα .Ο J.R.R. Tolkien ο μεγαλιτερος απο τα αδερφια και ο δημιουργος αυτων των εργων μετα απο πολλες επιτηχιες σε ηλικια 29 ετων εγινε πρυτανης του πανεπιστιμιου της οξφορδης , ο ανθρωπος ηταν ενας απο τους μεγαλυτερους γλωσσολογους  ολων των εποχων (μεχρι και δικια του γλωσσα εφτιαξε) ,πολεμισε στον πρωτο παγκοσμιο πολεμο και στα χαρακοματα του γαλλικου μετωπου εγραψε τις πρωτες γραμμες απο τα εργα του ,εκανε 4 μελη οικογενεια ,παντα ζουσε με λιτοτιτα (δεν ειχαν τους τεραστιους μισθους τοτε) και δεν επιθιμουσε τη διμοσιοτιτα ουτε οταν εγινε διασιμο το εργο του ,ο μεγαλυτερος του φιλος ηταν ο διμιουργος της Ναρνια ο C.S Lewis που εφτιαξε αυτο το εργο εμπνεσμενος απο το εργο του ,πεθανε μετα απο χρονια ασθενεια το 1973 αφου πρωτα πεθανε η γυναικα του και ο καλυτερος του φιλος .

να ξέραμε έτσι και την Ιστορία μας...
δεν το λέω για σε θίξω  εσένα προσωπικά, μια γενική παρατήρηση κάνω βάση όλων
φιλικά  :)

Emperor

Προς τους φίλους της ταινίας που προσβλήθηκαν
Εδώ έβγαλαν ταινία που σατίριζε με απίστευτα γελοίο τρόπο τους 300...ο Άρχοντας μας μάρανε τώρα. Είμαι φανατικός του μεγάλου Τόλκιν, έχω μέχρι και το λεξικό της  quenya ολόκληρους στρατούς της μέσης γης βαμμένους, κλπ κλπ, αλλά σίγουρα αν πρέπει να ενοχληθούμε αυτό πρέπει να είναι με όσους "καλλιτέχνες" προσβάλουν την πραγματική ιστορία.
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

Jayhawk

Παράθεση από: Dadias στις  22 Ιουν 2010, 01:42:12 ΠΜ

να ξέραμε έτσι και την Ιστορία μας...
δεν το λέω για σε θίξω  εσένα προσωπικά, μια γενική παρατήρηση κάνω βάση όλων
φιλικά  :)
Καθενας απο εμας που ειμαστε στο φορουμ ξερουμε με τετοιες λεπτομερειες κατι το οποιο φαινεται αχρηστο (?) στους αλλους. Καμια σχεση δεν εχει η ιστορια μας με την προσωπικη "τρελα" του καθενος. Και εγω ξερω απεξω αυτα που ειπε ο φιλος Ranger αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν γνωριζουμε την ιστορια μας.
Παρολα αυτα
Παράθεση από: Emperor στις  23 Ιουν 2010, 09:43:42 ΠΜ
Εδώ έβγαλαν ταινία που σατίριζε με απίστευτα γελοίο τρόπο τους 300...ο Άρχοντας μας μάρανε τώρα. Είμαι φανατικός του μεγάλου Τόλκιν, έχω μέχρι και το λεξικό της  quenya ολόκληρους στρατούς της μέσης γης βαμμένους, κλπ κλπ, αλλά σίγουρα αν πρέπει να ενοχληθούμε αυτό πρέπει να είναι με όσους "καλλιτέχνες" προσβάλουν την πραγματική ιστορία.
Συμφωνω απολυτα με αυτο. ;)
Παντα φιλικα.

Ατροτος

Παράθεση από: Emperor στις  23 Ιουν 2010, 09:43:42 ΠΜ

Σε αυτο εχεις δικιο και δεν ειναι μονο αυτη.Αυτη με τον Μ.Αλεξανδρο.........

Ατροτος

Κοιτατε  τωρα τι σημενει πορωση με αυτην τη τενια:
1)Oλα τα βιβλια.
2)Οπλα απο την τενια (τωρα που μου το θιμισατε θα παρω αλλο ενα το καλοκαιρι)
http://s977.photobucket.com/albums/ae257/Nikos_n/?action=view&current=IMAGE_183.jpg
http://s977.photobucket.com/albums/ae257/Nikos_n/?action=view&current=IMAGE_184.jpg&
3)Το δαχτιλιδι.
http://s977.photobucket.com/albums/ae257/Nikos_n/?action=view&current=IMAGE_185.jpg
4)H τενιες σε απλα DVD
http://s977.photobucket.com/albums/ae257/Nikos_n/?action=view&current=IMAGE_190.jpg
5)Το δυο και το τρια το εχω και σωρις τις κομενες σκινες,που σημενει 30 λεπτα παραπανω στο καθε ενα.
http://s977.photobucket.com/albums/ae257/Nikos_n/?action=view&current=IMAGE_187.jpg
http://s977.photobucket.com/albums/ae257/Nikos_n/?action=view&current=IMAGE_189.jpg
http://s977.photobucket.com/albums/ae257/Nikos_n/?action=view&current=IMAGE_188.jpg
6) Η τενιες σε blu-ray
http://s977.photobucket.com/albums/ae257/Nikos_n/?action=view&current=IMAGE_186.jpg

Υ.Ρ.Οι φοτογραφιες ειναι με το κινητο μου οποτε ειναι λιγο χαλια.

Jayhawk

Ατροτος

Εχω και τα τρια του αρχοντα των δαχτυλιδιων( τα εχω διαβασει και τα τρια ) ,τα χομπιτ ( δεν το εχω διαβασει αλλα θα το διαβασω) και το σιλμαριλιον ( δεν μου αρεσε τοσο)

Ranger

ΧΜ ωστε αγοραζεις και εσυ οπλα απο την ταινια???....τρελο,πορομενο αγορι  :P

Εχω διαβασει 32 βιβλια για το LOTR και γενικα οτι βιβλιο εχει γραψει ο TOLKIN και ο γιος του αλλα δεν μπορω να βρω το λεξικο της quenya και την εγκυκλοπεδια της μεσης γης που δεν εχει κυκλοφορισει στα ελληνικα   :'(

Την ιστορια μας τη γνωριζω εξισου καλα ,εχω ενοχλιθει και εγω απο αυτες τις ταινιες που διαστρεβλωνουν  την ιστορια μας απλος το συγκεκριμενο θεμα αναφερετε στο LOTR
(Η τυχη ευννόει τους τολμηρόυς ) Μέγας Αλέξανδρος
(Στον φίλο να συμπεριφέρεσαι όπως στον εαυτό σου γιατί ο φίλος είναι ένας άλλος σου εαυτός) Αριστοτέλης

Ατροτος

Παράθεση από: Ranger στις  23 Ιουν 2010, 15:20:30 ΜΜ
ΧΜ ωστε αγοραζεις και εσυ οπλα απο την ταινια???....τρελο,πορομενο αγορι  :P

Εχω διαβασει 32 βιβλια για το LOTR και γενικα οτι βιβλιο εχει γραψει ο TOLKIN και ο γιος του αλλα δεν μπορω να βρω το λεξικο της quenya και την εγκυκλοπεδια της μεσης γης που δεν εχει κυκλοφορισει στα ελληνικα   :'(

Την ιστορια μας τη γνωριζω εξισου καλα ,εχω ενοχλιθει και εγω απο αυτες τις ταινιες που διαστρεβλωνουν  την ιστορια μας απλος το συγκεκριμενο θεμα αναφερετε στο LOTR

Εσυ ποια οπλα εχεις ;;

Dadias

Ghillie

Παράθεση από: Dadias στις  24 Ιουν 2010, 00:48:30 ΠΜ
βρήκα το Remix..!

Αυτο ειναι πολυ παλιοτερο απο τις βουβουζελες!!!  ;) :P Κι ας ακουγεται ιδιο. Αγαπημενο parody!!!

cgwolf

Για 'μένα,η κορυφαία παρωδία του LOTR είναι αυτή:
Lord of the Rings Parody - Jack Black
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

Dadias

http://www.youtube.com/watch#!v=52-F1I9Qitc&feature=related

http://www.youtube.com/watch#!v=1yqVD0swvWU&feature=related
;D ;D :P :P :P