<<THE TRANSPORTER>>ΕΛΕΥΣΙΝΑ 20-06-2010

Ξεκίνησε από ZINJA, 17 Ιουν 2010, 10:06:36 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dash

Horus

απο Freedom Fighters:

Horus
Laetius
Ballian
Sticker
enemies..we need more enemies!!

SW1GEORGE

Παράθεση από: u5064247 στις  17 Ιουν 2010, 13:47:31 ΜΜ
Μέσα και εγώ , βάλεμαι οπου θές .

μαζι θα ειμαστε κατω απο το πευκο και θα πινουμε καφε....
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

G.P.S.

Φιλε ZINJA αλλαξε την ημερομηνια στην Υπ.Δηλωση
για να ειμαστε & τυπικα καλυμενοι. ;D

salamine153

ΠΟσοι εχουμε μαζευτει μεχρι τωρα;)
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

seafish

ZINJA

Παράθεση από: G.P.S. στις  19 Ιουν 2010, 12:03:47 ΜΜ
Φιλε ZINJA αλλαξε την ημερομηνια στην Υπ.Δηλωση
για να ειμαστε & τυπικα καλυμενοι. ;D

ευχαριστω!
;) ;) ;) ;) ;) :-* :-* :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

SKORPIOS1234

Για αυριο ολα οκ;
Πρεπει να φερω καποια δηλωση μαζι γιατι δεν πολυκαταλαβα τι παιζει με αυτο.
Αυριο τα λεμε και μακαρι να εχει δροσια
ΟΧΙ ΟΤI MASANE TA COMMANDO

alkimaxos

ALMOGAVER

πολυ καλο παιχνιδακι σημερα,χαλασαμε αρκετα bb τρεξαμε,ξεκαυλωσαμε,ευτιχως ειχε και καλο καιρο...
να ναι καλα ο ζινζα που δεν μειναμε σπιτι με τις γυναικες,παιδια,σκυλια,χελωνες,κλπ κλπ....

οσοσ για τις αλλαγες,το parley δεν το τυχα σημερα,αλλα για το μπαμ θεωρω οτι ειναι πιο <<αντρικιο>> ετσι, μπαμ θεωρω πως θα πρεπει να λεμε μονο απο πισω,και παλι μπορουμε να ριξουμε μια στην πλατη...
βεβαια,εγω ειμαι και της αποψης,οτι και να τσουξει λιγακι,αντρες ειμαστε,εχει και το τσουξιμο το γουστο του...τωρα ο καθενας οπως το βλεπει...

οσο για την εμπειρια μου απο την χτεσινη βραδια που υποσχεθηκα σε καποιους, στις 3 μαχες κεδρισα τις 2,εχασα μονο την πρωτη, φυγαν τα προβλεπωμενα "σφαιρακια"  ;) το σεναριο βγηκε ωραια, ειχε μονο αρκετη υγρασια και μ'επιασε λιγο η μεση μου...
εκει μπαμ παλι δεν ειχαμε,κατευθειαν μπουμ και φευγει η βολιδα, ειχαμε ομως parley μετα το τελος της μαχης...
VISCA CATALUNYA LLURE!
VISCA LA TERRA!

salamine153

To παιχνιδι οντως ηταν πολυ ωραιο) Ο καιρος ηταν με το μερος μας σημερα. για πρωτη φορα δεν μπηκα καν στον πυργο))Εβγαλα σκορ 10-5, ειδικα την πρωτη φορα εφαγα 6 χωρις να με φανε καθολου!))Παντως ακομα καλητερα θα ηταν αν ειχαμε και σεναριο
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

transporter

νομίζω πως κάναμε ένα ωραίο και ήσυχο κυριακάτικο game :)morfeus sorry για την μελανιά

morfeus1712

μπα μην ανχωνεσαι τελευταια εχω εφεση στις μελανιες δεν καταλαβενω  ;D ;D!!!
εξαλου την εβλεπα να ερχεται αργα αργα και εκατσα να τραβαω video  :P αρα τα θελε ο κολος μου (η μαλλον το πλευρο μου) !!!
μιας και το ειπα θα ανεβασω σημερα λογικ video & photo να βρω μονο λιγο χρονο λογο δουλειας

ALMOGAVER

VISCA CATALUNYA LLURE!
VISCA LA TERRA!

u5064247

Πολύ καλό παιχνίδι , Προσωπική μου γνώμη είναι ότι το Μπάμ δεν πρέπει να καταργηθεί . Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Haroth

Μπράβο Βασίλη το παιχνίδι ήταν τέλειο.

Γρήγορα  Team deathmatch με τον σωστό αριθμό παικτών για τα κτίρια και τον κοντινό σε αυτά περιμετρικό χώρο.

Άν και έφυγα νωρίς, στα τέσσερα ματσάκια που έπαιξα ευχαριστήθηκα airsoft  :D

ALMOGAVER

μορφεα θα ανεβασεις τελικα βιντεο και φωτο που λεγες?
VISCA CATALUNYA LLURE!
VISCA LA TERRA!