22-02-2009 URBAN SOUNIO X-FILES part2+1/4 "THE RELOADED"

Ξεκίνησε από Dulas, 15 Φεβ 2009, 20:10:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

wolfish

Τελικά θα τα καταφέρω και εγώ να έρθω... :)
Φεύγω από Παλιό Φάληρο και περνώ από τη παραλιακή,
όποιος νομίζει ότι μπορώ να τον εξυπηρετήσω για να πάμε μαζί
ας μου στείλει PM...

pit

paidia to allo paidi pou tha einai mazi mou to nickname tou einai  el-spartan  epeidi eipate oti theletai gia tis omades na xeretai kai ta +1 eyxaristw...

ZINJA

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΟΜΗΡΙΚΗ!ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ 76 ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΕΟ!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) ::) ::) ::) ::) ::) :o :o :o :o 8) 8) 8) 8) 8)ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

hargyr

Παράθεση από: ZINJA στις  19 Φεβ 2009, 16:24:08 ΜΜ
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΟΜΗΡΙΚΗ!ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ 76 ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΕΟ!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) ::) ::) ::) ::) ::) :o :o :o :o 8) 8) 8) 8) 8)ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!!ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΤΕ!!!!!!!!!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

Εκτός από πλάκα κάνεις και SPAM  ;)
PLAY FAIR

jim

SAPPER

BadAss

Και εγώ μέσα κι αν είναι δυνατόν στην ομάδα μαζί με τον Hargyr.

Ευχαριστώ,
Guns don't kill people...
People kill people....
<Guns just make it neater!>

loubamboo

THANK YOU GHOST LEADER. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ.

GET SOME GHOSTS!
Freedom is more important than peace. USMC!

z_snap

...Mr Dulas,

Κάνεις πολύ καλή δουλειά αλλά μη ξεχάσεις please τις διευκρινιστικές για τα airsoft grenades και κάτι αποκριάτικα που είδα οτι πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Θα είμαστε πολλά άτομα και αν δεν μπει μια τάξη στην χρήση "airsoft εκρηκτικών" και άλλων μπάμ-μπούμ βοηθημάτων θα έχουμε παρεξηγήσεις και ιστορίες.

Επίσης κάποιος είπε ότι σε ένα από τα τελευταία games έγινε χρήση από πολύ μικρή απόσταση ενός βοηθήματος τύπου flash-bang αγνώστου προελεύσεως και τεχνικών προδιαγραφών. Να γίνει παρακαλώ ξεκάθαρο ότι στα παιχνίδια airsoft απαγορεύεται η χρήση κάθε είδους βοηθητικού εξοπλισμού (εκρηκτικού τύπου) που δεν είναι σχεδιασμένος για airsoft games (το γράφω όπως το αντιλαμβάνομαι). Αυτό για μένα είναι πολύ πιο σοβαρό από το αν σε ένα game έρθει κάποιος που δεν είναι 18 χρονών και είναι 17 και 11,5 μήνες. Δεν ξέρω αν υπάρχει νόμος που να καλύπτει την περίπτωση των εκρηκτικών βοηθημάτων (που πετάνε bbs ή κάνουν φασαρία για ρεαλισμό η άλλο λόγο) - μάλλον δεν υπάρχει και ενώ μιλάμε για τα fps των όπλων και τις ηλικίες (που είναι πολύ σωστό - όλα πρέπει να είναι σύννομα) μας ξεφεύγουν τα πιο σοβαρά.

Πολύ καλό σενάριο - εύχομαι καλή επιτυχία,

...pointman
...re-think and do
   (pointman)

SAPPER

Πολυ καλη δουλεια Dulas το μερακι και ο κοπος σου ειμαι σηγουρος οτι θα φερει ενα καλο παιχνιδι που θα το ευχαριστηθουμε ολλοι.
Keep going man.

lizard

kalhspera paidia kai egw mesa gia to sounio!!!! tha ta poume ekei!!!! eyxaristw!!
Ι-4 AIRSOFT TEAM

alexz

@ site administrator..

στην αρχικη σελιδα του Post με τους συμμετέχοντες, βλεπω καποια links διπλα από το όνομά μου....δεν τα εχω βαλει εγω....πως προέκυψαν?

FanIsHere

Λογικά είναι βοηθήματα που θα χρησιμοποιήσεις/χρησιμοποιηθούν στο παιχνίδι.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

alexz

ναι αλλά δεν τα εβαλα εγω....και δεν μου έχει πει κανείς τίποτα για αυτα.....

FanIsHere

Ναι, οι διοργανωτές θα τα έβαλαν για να γνωρίζει ο κόσμος τι θα χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι και να μη βρεθεί κανείς προ εκπλήξεως και να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις. Διάβασε μερικά posts πιο πάνω που γίνεται αναφορά σ' αυτό το θέμα.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Spook

@alexz 
Κατά πάσα πιθανότητα απο λάθος έχουν μπεί δίπλα από το ονομά σου... :-\
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

alexz

για το θέμα των βοηθημάτων έχω ξεκάθαρη εικόνα από τα πιο πανω posts...απλά παραξενεύτηκα που ήταν διπλα από το όνομά μου......no problem...

SAPPER

Οποιος δεν θελει τα βοηθηματα του μου τα δινει να τα πεταξω εγω... ;D ;D ;D
Περα απο την πλακα αν υπαρχει καποια αντιρρηση για βοηθηματα απο τους συμμετεχοντες καλο ειναι να το εκφρασουν απο τωρα και οχι κατα την διαρκεια του παιχνιδιου η αργοτερα με post για να αποφευγονται παρεξηγησεις.
Περα του οτι ειναι ακυνδηνα γιατι ειναι σχεδιασμενα για airsoft και βασιζονται σε αερα και ελατηρια μπορει καποιος να εχει καποιο ενδυασμο η προβλημα.
Στειλτε pm στον Dulas για να μην βγαινουμε off topic.

SAPPER

Αυτην την φορα θα γινει σωστα 1kg αλευρι (C4) και τα απαραιτητα υλικα, 3 αυγα , μαγια, βουτηρο....και μετα το μπαμ θα βρεξει φρεσκοψημενα κουλουρακια  ;D ;D ;D
Ετσι θα αρεσει σε ολους  :P

loubamboo

Θα έρθει και ο RAVEN που είναι βασικό μέλος των GHOST RECON.

Παρακαλώ θερμά να τοποθετηθεί στην ομάδα - υποομάδα που είμαστε και ο SAPPER και εγώ (LOU).

Ευχαριστώ.
Freedom is more important than peace. USMC!