ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ EYEWARE

Ξεκίνησε από Ιστιμπεη, 15 Ιουν 2010, 19:18:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SW1GEORGE

Dadias αυτα εχω και ειμαι οκ

το παλικαρι ας παρει ολες τις αποχρωσης
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Teacherdick

Λοιπόν φίλε μου.Η προσωπική μου άποψη αφού δεν μπορείς να ξοδέψεις πολλά λεφτά, είναι να προτιμήσεις τα χ800.Δηλαδή αυτά:
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_106&products_id=935

Τα ίδια έχω και εγω. Θολώνουν δύσκολα σχετικά με τα υπόλοιπα που σκέφτεσαι να πάρεις, και ξεθολώνουν πολύ γρήγορα.Εγώ που ιδρώνω πολύ, μόνο με αυτά βρήκα λύση ( σε αυτή την κατηγορία τιμών βέβαια). Και έχουν μόνο 2 ευρώ διαφορά απο αυτά που θες...
Είχα και άλλες μάσκες και δοκίμασα το κόλπο με τις τρύπες, αλλά σε έμενα δε δούλεψε.
ΑΑΑ.Και κάτι τελευταίο. Αν φοράς κράνος  τύπου Mitch είναι πιο βολικά απο τα άλλα, γιατί δεν είναι τόσο ογκώδη.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

Ιστιμπεη

ΟΚ ευχαριστω πολυ. Εκτως απο αυτα που ανεφερες τι αλλες διαφορες εχουν ?

Teacherdick

Παράθεση από: Ιστιμπεη στις  16 Ιουν 2010, 16:20:40 ΜΜ
ΟΚ ευχαριστω πολυ. Εκτως απο αυτα που ανεφερες τι αλλες διαφορες εχουν ?

Δεν έχουν τρελές διαφορές. Απλά γυρω γύρω το γυαλί με το σκελετό έχουν ενα μικρό κενο, και περναει πιο εύκολα ο αέρας για να μη θολώνουν. Επίσης είναι πιο μικρά απο τα άλλα, αλλά όχι πολύ.Για μασκα είναι καλά
Si Vis Pacem, Para Bellum.

chris21

???αυτα γυαλλια της ca http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_106&products_id=693 πληρουν καποια προδιαγραφη??κ αν οχι ειναι ασφαλη για μαχη??
ca slr105a1 compact
cyma aks74u
kjw m700p
tm glock18c custom
cyma glock18c
we hi-capa 7.0 black dragon

Whiskey

Παράθεση από: Ιστιμπεη στις  15 Ιουν 2010, 20:07:16 ΜΜ
Δεν διαφωνω οτι τα wile-x ειναι τα καλυτερα αλλα οπως ειπα πριν ΔΕΝ θελω να ξοδευτω

Ειλικρινα δε διαβασα ολα τα posts και ζητω συγνωμη ... απλα κρατωντας αυτη την πληροφορια θα ελεγα ... μην ασχοληθεις με το airsoft ... για καλο δικο σου ... των ματιων σου ... και της τσεπης σου.

(σε φιλικο τονο).