ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ EYEWARE

Ξεκίνησε από Ιστιμπεη, 15 Ιουν 2010, 19:18:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ιστιμπεη

Εχω ετουτο  http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_106&products_id=697 και επειδη ειναι κιτρινο
μετα απο ωρα χρησης γινεται ενοχλητικο. Δεν θελω να ξοδευτω οποτε ειμαι αναμεσα σε αυτα αλλα δεν ξερω ποιες ειναι οι μεταξυ τους διαφορες
- http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_106&products_id=956
- http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_106&products_id=693
- http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_106&products_id=443

Βοηθεια

Echo-Fox

Εχω τα πρωτα και με εχουν βολεψει παρα πολυ το μονο προβλημα ειναι οτι θολονουν ευκολα εγω το ελυσα ανοιγοντας γυρω γυρω εξτρα τρυπες με ενα τρυπανακι για ξυλο (πανω στο λαστιχο).
Τα δευτερα ειναι τα ιδια σε αλλο χρωμα(και με τα μαυρα βλεπεις πολυ καλα και σε χαμηλο φωτισμο).
Και τα τελευταια τα ειχα δοκιμασει και δεν με βολευαν γιατι ηταν πολυ μεγαλα.

SW1GEORGE

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ.

παρε γιαλια να βρης το φως σου.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Ozymandias

Εγω παλι θα σου προτεινα να βαλεις το χερι βαθεια στην τσεπη, τουλαχιστον οσον αφορα την προστασια των ματιων σου.

Κοψε απο αλλου και δωσε κανενα 80-100αρι να παρεις κατι καλο πχ WileyX. Στην τελικη, τα ματια σου παιζεις.

skotostras

theon

ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

Ιστιμπεη

Δεν διαφωνω οτι τα wile-x ειναι τα καλυτερα αλλα οπως ειπα πριν ΔΕΝ θελω να ξοδευτω

Horus

αν ειναι να τα σταξεις χοντρα κοιτα κ τα oakley.  τα χαζευα πριν λιγο καιρο κ ειδα ενα μοντελο που ειχε κ ανεμηστηρι   ;)

κ για να επιστρεψουμε στα Ελληνικα δεδομενα (εν μεσω κρισης..), θα σου προτεινα αυτα
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_106&products_id=1007

που εχουν ανεμηστηρα κ ευκαμπτο half-face που προστατευει τα δοντακια χωρις να κοντραρει πολυ στο κοντακι κ να εμποδιζει τη σκοπευση.
αν δεν λανω λαθος το  half-face ειναι κ αποσπωμενο, αν αισθανεσαι τυχερος!!!  :) 
enemies..we need more enemies!!

Ozymandias

Παράθεσηαλλα οπως ειπα πριν ΔΕΝ θελω να ξοδευτω

Φιλε μου, αν δεν θελεις/δεν μπορεις να δωσεις λεφτα για να προστατεψεις τα ματια σου, και βασιζεσαι στα γυαλια των 10-15 ευρω, τι να πω.   :-X :-X

Στη θεση σου θα σκεφτομουν πολυ σοβαρα την ολη ενασχοληση μου με το airsoft. Eιναι σαν να πας να αγορασεις ενα αυτοκινητο και να ξεκινησεις κανοντας σκοντο απο τις ζωνες ασφαλειας και τους αεροσακους

Ozymandias

Σχετικα με το ΠΜ που ελαβα απο τον χρηστη Ιστιμπεη

ΠαράθεσηΗ παραθεση διαγραφεται προσωρινα μεχρι να ξεκαθαρισει αν ειναι εντος των κανονισμων του φορουμ να δημοσιευσει καποιος ενοχλητικα ΠΜ.

Παραβλεπω το γεγονος οτι τα προιοντα που διαλεξε να προστατεψουν τα ματια του κοστιζουν 15, 15, 15 και 10 ευρω αντιστοιχα

1) Εμενα δεν μου αρεσει να μιλαω με ΠΜ.

2) Το θεμα που ο ιδιος ο χρηστης Ιστιμπεη ξεκινησε ειχε να κανει με "ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ EYEWARE" στο οποιο απαντησα οσο καλυτερα γνωριζα βαση της εμπειριας μου μεχρι τωρα. Θεωρω οτι τα προιοντα που θελεις να αγορασεις ειναι χαμηλης ποιοτητας και δεινιτικα επικινδυνα. Απο την αλλη δικα σου ματια ειναι, οχι δικα μου. Τα δικα μου τα εχω ασφαλισει με προιοντα ποιοτητας.  

3) Αν εχετε ηδη αποφασισει τι θελετε να αγορασετε, κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει λογος να ποσταρετε τοπικς στο φορουμ και να ζητατε την γνωμη αλλων χρηστων, και μαζι με αυτη, συνενοχη για τις επιλογες σας.  Ακομα δε περισσοτερο να τους ενοχλειτε με ΠΜ αν η γνωμη τους δεν σας αρεσει.

4) Προσωπικα δεν εχω καμμια διαθεση να ασχοληθω περαιτερω με τον εν λογω χρηστη και τα υπαρξιακα του ερωτηματα

Αυτα τα ολιγα

-EVIL-

Παράθεση από: Ιστιμπεη στις  15 Ιουν 2010, 19:18:22 ΜΜ
Εχω ετουτο  http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_106&products_id=697 και επειδη ειναι κιτρινο
μετα απο ωρα χρησης γινεται ενοχλητικο.
Αν μου επιτρέπεις, δεν σου γίνονται ενοχλητικά μετά από ώρα γιατί είναι κίτρινα, αλλά γιατί ο φακός τους είναι φτηνιάρικος...

Ozymandias

ΠαράθεσηΑν μου επιτρέπεις, δεν σου γίνονται ενοχλητικά μετά από ώρα γιατί είναι κίτρινα, αλλά γιατί ο φακός τους είναι φτηνιάρικος...
+1

To κιτρινο χρωμα αυξανει την αντιθεση ασπρου μαυρου. Αν οι φακοι σου ειναι καλοι δεν υπαρχει λογος να σε ενοχλουν. Τα γυαλια που εχω εγω με κιτρινους φακους ειναι ανεκτα για ωρες χωρις προβλημα

grenadier

Θα συμφωνήσω με τον Ozy και τους άλλους συναδέλφους (και δεν χρειάζεται να γίνεσαι επιθετικός σε κάποιον που σου λέει την γνώμη του όταν ΕΣΥ ο ίδιος την ζητάς, εφόσον δεν συμφωνείς μαζί του).

Απλά είναι τα πράγματα, αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι, επένδυσε σε κάτι καλό και ακριβό (Wiley-X rules) για να μην χρειαστεί τα χρήματα που προσπαθείς να γλυτώσεις να τα ακουμπάς (χτύπα ξύλο) σε οφθαλμιάτρους.  ;)

kaliostro

Ozy επειδή όμως αυτό που έκανες ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ρητά σε όλα τα φόρουμ του κόσμου (το να δημοσιευεις πρωσοπικά μυνήματα χωρίς την άδεια του αποστολέα λέω) μήπως να διαβάσεις μια πάλι τους κανονισμούς?

Παράθεση από: Ozymandias στις  16 Ιουν 2010, 01:08:23 ΠΜ
Σχετικα με το ΠΜ που ελαβα απο τον χρηστη Ιστιμπεη

Παραβλεπω το γεγονος οτι τα προιοντα που διαλεξε να προστατεψουν τα ματια του κοστιζουν 15, 15, 15 και 10 ευρω αντιστοιχα

1) Εμενα δεν μου αρεσει να μιλαω με ΠΜ.
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Ozymandias

Τον εν λογω κανονισμο δεν τον γνωριζω, ουτε τον βρηκα πουθενα στους κανονισμους......αν οντως ειναι ετσι τα πραγματα, ευχαριστως να κατεβασω την παραθεση.

Απο την αλλη μερια, βρηκα το εν λογω ΠΜ ακρως ενοχλητικο, δεδομενου οτι ο εν λογω χρηστης ανοιξε θεμα ζητωντας πληροφοριες και γνωσεις για ενα θεμα και μετα μου εστειλε ενα επιθετικο ΠΜ, επειδη η γνωμη μου και η γνωση μου δεν του αρεσε.

Ιστιμπεη

Παράθεση από: grenadier στις  16 Ιουν 2010, 01:24:50 ΠΜ
Θα συμφωνήσω με τον Ozy και τους άλλους συναδέλφους (και δεν χρειάζεται να γίνεσαι επιθετικός σε κάποιον που σου λέει την γνώμη του όταν ΕΣΥ ο ίδιος την ζητάς, εφόσον δεν συμφωνείς μαζί του).

Απλά είναι τα πράγματα, αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι, επένδυσε σε κάτι καλό και ακριβό (Wiley-X rules) για να μην χρειαστεί τα χρήματα που προσπαθείς να γλυτώσεις να τα ακουμπάς (χτύπα ξύλο) σε οφθαλμιάτρους.  ;)

δεχομαι ολες τις γνωμες. Αλλα δε δεχομαι κριτικη απο ατομα που το μονο που ξερουν απο μενα ειναι το ψευδονημο που χρησιμοποιω στο forum. Τελος που μιλαει για pm  ο ozy του στελνω φιλικο  pm ενω αυτος στελνει οτι με εχει στα τετοια του. Εξαλλου οπως και του ειπα για προσωπικους λογους που δεν θελω να συζητισω ΔΕΝ θελω να ξοδευτω.

SW1GEORGE

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

grenadier

Παράθεση από: Ιστιμπεη στις  16 Ιουν 2010, 13:03:26 ΜΜ
... Εξαλλου οπως και του ειπα για προσωπικους λογους που δεν θελω να συζητισω ΔΕΝ θελω να ξοδευτω.
Απόλυτα κατανοητόν, αλλά όπως είπα και πάλι, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ότι πληρώσεις παίρνεις.

Dadias

Λοιπόν, κάτι φθηνό ζήτησε το παλικάρι γιατί δεν μπορεί να πάρει wiley-x ή oakley..
προσωπικά χρησιμοποιώ wiley-x και έχω να πω ότι είναι πάρα πολύ ανθεκτικά

επίσης.. για ορεκτικό

αν τηρεί το πρότυπο ANSI Z87.1-2003 τότε είναι ασφαλές προς την χρήση τους..

και για γεύμα

ένα μεσογειακό πιάτο από την Κρήτη..

AIRSOFT GLASSES IMPACT TEST 19/06/2008

καλή σας όρεξη