Aγoρες απο Ασια.

Ξεκίνησε από Ατροτος, 08 Ιουν 2010, 14:30:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ozymandias

www.paypal.com

Aυτο εννοω.......εκει εχεις ο,τι πληροφοριες χρειαζεσαι να μαθεις. Σε καθε περιπτωση θα χρειαστεις πιστωτικη καρτα

Shaddix

Aμα δεν έχεις πιστωτική μπορείς να κανεις paypal και με prepaid κάρτα πχ από ATE bank ktlp. :)

Maleficus

αυτό εννοεί... σε μά Eurobank είναι μισή ώρα υπόθεση ... εγώ τουλάχιστον τόση ώρα έκανα

mirrage

Και λιγότερη αν δεν έχουν δουλειά.Έβγαλα 2 σε μία μέρα.

Shaddix

Εγώ στην ATE Bank σε 10 λεπτά είχα τελειώσει + ότι ενεργοποιείται την ίδια μέρα όχι όπως άλλες τράπεζες που πρέπει να περιμένεις 2 με 3 εργάσιμες μέρες....  :P

Maleficus

γίνεται να βγάλεις δύο paypal ;

Shaddix

Aμα έχεις 2 κάρτες ναι.

Maleficus

εγώ δεν είχα πιστωτική ή άλλη κάρτα και έβγαλα μία ...
τώρα για δεύτερη δε ξέρω ....

Τάλων

Paypal δεν είναι κάρτα.

Είναι μια υπηρεσία η οποία μεσολαβή μεταξύ αγοραστή και πωλητή για να εξασφαλιστεί η συναλλαγή.

Όποιο τύπο κάρτας και αν διαθέτεις αρκεί να είναι και visa μπορείς να πραγματοποίησης αγορές.

Με τις προπληρωμένες χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή διότι και εκεί υπάρχουν διάφορες χρεώσεις που αφορούν την κάρτα.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

zimaroulis

Το paypal σαν συστημα ειναι καλο και αξιοπιστο (μεσαζοντας οπως προειπαν τα παιδια). Συνηθως οποια σιτε δεχονται αυτο το τροπο ειναι αξιοπιστα γιατι ελεγχονται απο το σιτε του paypal. Εκτος αν ειναι τρελη μαιμουδια και απατη το σιτε αλλα και παλι δυσκολο. Ουτως η αλλως πριν αγορασεις απο καπου παντα κανεις ελεγχο κατα ποσο ειναι αξιοπιστο διαβαζοντας κριτικες σε αλλα σιτε η απο διαφορους αγοραστες. Εχει και καποια ασφαλεια στις συναλλαγες ωστε αν γινει στραβη να παρεις τα χρηματα πισω. Η διαδικασια δεν ξερω ποια ειναι..απλως εχω διαβασει οτι σε καλυπτει υπο ορους. Τελος ειναι ενας τροπος να μην δινεις τα στοιχεια της καρτας σου καθε φορα σε καποιο σιτε που ενδιαφερεσαι να αγορασεις κατι. Απλως πληρωνεις μεσω paypal και αφηνεις να τη κανει την δουλεια εκεινο. Μεσω ebay και απο αλλα σιτε με αυτο το τροπο πληρωνω και ποτε δεν ειχα προβλημα. Φυσικα προτιμω πιο πολυ να υπαρχει μια εταιρια μεσαζοντας παρα να δινω τα στοιχεια της καρτας σε ολα τα σιτε που θελω να αγορασω κατι. Αυτα...
Lasciate ogne speranza, voi ch'entrate  (Dante's inferno)

dtz

καλημέρα σε όλους

όπως ανέφερε και ο ozymandias, paypal και πιστωτική μόνο.
Προσοχή, έχετε υπόψη ότι οι τελωνιακές ''φάπες'' πέφτουν τη μέρα που θα τιμολογηθήτε, δηλ. αν το πακετάκι σας μείνει 1 μήνα τελωνείο ( εύκολο ! )
τότε οι επιβαρύνσεις πέφτουν με την τιμή του δολλαρίου εκείνη την ημέρα,και όχι αυτήν που αγοράσατε ή χρεώθηκε η κάρτα σας.
Επίσης καλό είναι να χρησιμοποιηθεί προπληρωμένη visa, για να έχετε το κεφάλι σας
ήσυχο, ή κάρτα με μικρό πιστωτικό όριο. Και κάτι σημαντικό, δοκιμάζουμε πρώτα
με μικρές αγορές, για μετά πάμε στα βαθιά...
don 't get mad, get even

dtz

ξεχασα την απάντηση για τον φίλο Horus,

ναι, ότι γράφει στο site φυσικά έγραφε και το τιμολόγιο, και μάλιστα μου ζήτησαν
τα τελώνια να τους στείλω με φαξ, αντίγραφο του τιμολογίου, υποτίθεται για να το τσεκάρουν !
Και ένα καλαμπούρι τώρα, περιτό να σας πω τι έπαθε ο τελώνης μόλις άνοιξε το κουτί και είδε το scar !
''Τι ειν' τούτο ρε !'' και τέτοια. ''είναι από αυτά που πετάνε, χρωματιστές μπίλιες ?''
και πάνω που πάω να του εξηγήσω, πετάγεται μια κυρία ''Γατοπούλου'' πενήνταφεύγα από μέσα και του λέει με ύφος '' όχι ρε παιδάκι μου, αυτά είναι για paintball, αυτό πετάει πλαστικά σφαιράκια άσπρα και λέγεται airsoft''. Έμεινα κόκκαλο !!
don 't get mad, get even

Splinter-B

Σε ότι αφορά το Paypal οι προλαλήσαντες τα είπαν καλά αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά.
Πολύς κόσμος έχει χάσει χρήματα γιατί ο πωλητής (ή και ο αγοραστής) ήξερε να εκμεταλλευτεί τα παραθυράκια του συστήματος.
Εχω τέτοια παραδείγματα απο το κοντινό μου περιβάλλον.
Ριξτε μια ματιά κι εδώ : http://paypalsucks.com/

Θα συμβούλευα πριν αποφασίσει κανείς ν'αγοράσερι απο κάποιον που δεν γνωρίζει να ψάξει στο google για πληροφορίες.

Υπάρχει επίσης και το moneybookers. Είναι υπηρεσία μεσάζωντος αλλά χωρίς πιστωτική κάρτα. Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι δεν το χρησιμοποιούν τόσο όσο τo Paypal.
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

Horus

φοβερη η κυρια "Γατοπουλου"!!!!  ;D ;D ;D ;D

(πλακα στην πλακα ομως ξερει τι της γινεται  ;))

φιλε dtz, δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο εκτελωνισμο ακομα, αλλα μου εχουν πει οτι οι κινεζοι ειναι ιδιαιτερα συνεργασιμοι!!
δηλαδη αν τους πεις, μπορουν να σου σπασουν το AEG στα 2 κ να στο στειλουν σε 2 πακετα. τοτε περναει σαν ανταλακτικα κ δεν ακολουθει τη διαδικασια για αεροβολο.
επισης αν τους πεις, σου γραφουν οτι θελεις πανω στο παραστατικο! δηλαδη για AEG των 400 εουρος σου κοβουν απόδειξη για 150.
τωρα βεβαια αυτο που ειπες οτι σου ζητησαν τη δικη σου αποδειξη για cross-check ειναι λιγο ανησυχητικό..

οι διαφορες στις τιμες παντως στα ακριβα AEG ειναι μεγαλες κ ειχα υπολογισει (προ-κρισης βεβαια που μετραγε το ευρω) οτι σε AEG των 500+ γλιτωνα περιπου 150.
enemies..we need more enemies!!

dtz

Horus δεν χρειάζεται να ανυσηχείς για την διασταύρωση αρκεί το τιμολόγιο που
συνοδεύει το πακέτο, να είναι ίδιο με αυτό που θα σου αποσταλεί στο σπίτι, κάτι το
οποίο κανονίζεται. Εγώ δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλά είναι το επόμενο βήμα. Αν αναγράφεται η μισή αξία, είναι μισά και τα τελωνιάτικα.
  Όσο γι' αυτό που ανέφερε ο Splinter-B έχει απόλυτο δίκιο, και την έχει πατήσει πολύς
κόσμος, και έχουν χαθεί αρκετά λεφτά, απλά αυτό είναι ενα ρίσκο που πρέπει να πάρεις,
γι' αυτό όπως ανέφερα, τσεκάρουμε πρώτα με μικρές αποστολές, και μετά βουρ..
  Το θέμα όμως αγοράς AEG όπως ανέφερα και πιο πρίν, ενέχει κάποιους κινδύνους, ειδικά αν πάρεις κάτι special ( και υπάρχουν κάτι special, που για να μαζευτούν τα σάλια, θέλεις κουβά...) πρέπει να είσαι γνώστης και να μπορείς να το υποστηρίξεις, γιατί αν γίνει κάτι το κάνεις μασούρι, και ειδικά τα full metal είναι και σκληρά τα άτιμα...
  Επίσης κάτι άλλο, επειδή οι ανθρωποι είναι επαγγελματίες και ξέρουν τι γίνεται σε κάθε χώρα, μου ανέφεραν πρίν την αποστολή, ότι ''λόγω νομοθεσίας στη χώρα σας δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε την παραλαβή του προιόντος που ζητήσατε, και αν επιμένετε, σημειώστε μας ότι αναλαμβάνω την ευθύνη σε περίπτωση μη παράδοσης''
Φυσικά αυτό σημαίνει ότι μέχρι να παραλάβεις, και αφού έχει γίνει η χρέωση της κάρτας, πρέπει να έχετε κοντά σας μια τουαλέτα, γιατί η συχνουρία είναι δεδομένη!
Ολα αυτά ας ληφθούν υπόψη, γιατί εκτός από τα υπέρ υπάρχουν και κατά !

don 't get mad, get even

Horus

φιλε μου, νομιζω οτι τα μονα airsoftικα αξεσουαρ που μπορουν να φανε  κολημα κ να μην παραδωθουν τελικα ειναι τα σκοπευτικα κ ισως οι σιγαστηρες.
οποτε αν ψηνεσαι π.χ για ενα RS SVD, παρε την εκδοση χωρις τη διοπτρα!!  ;)
enemies..we need more enemies!!

dtz

horus θα σου συντομα, γιατί ήδη ταξιδεύει μαζί με άλλα ψιλολόγια, και
tan silenser 30x110 navy seals
don 't get mad, get even

dtz

horus, ήρθαν το πακετάκι, ταχυδρομείο κανονικά.
Νομίζω ότι λόγω φόρτου και μικρής αξίας, δεν ασχολούνται με τα μικρά
πακέτα, στο τελωνείο.
don 't get mad, get even