New Mortal Combat Movie XD

Ξεκίνησε από Maleficus, 11 Ιουν 2010, 14:01:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Maleficus

Ιστιμπεη

queef

Ή είσαι 10 χρονών ή δεν πήγες ποτέ σε ουφάδικο ;D

ΥΓ.Ακόμη θυμάμαι τις κινήσεις για τα fatalities,babalities,brutalities,friendships ;D

Maleficus

animalities .... και παλαιότερα νομίζω υπηρχε και κωδικός για να παίζει γυμνή η Σόνια :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Εγώ ανυπομονώ να βγεί η ταινία και φυσικά αγαπημένος παίκτης όπως και πολλών άλλων SUB ZERO (WINS)

Πάντως πολύ alternative σενάριο ρε γαμώτο διότι αλλιώς πέθανε ο Γιαννάκης

queef

Παράθεση από: Maleficus στις  11 Ιουν 2010, 22:22:27 ΜΜ
animalities .... και παλαιότερα νομίζω υπηρχε και κωδικός για να παίζει γυμνή η Σόνια :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Εγώ ανυπομονώ να βγεί η ταινία και φυσικά αγαπημένος παίκτης όπως και πολλών άλλων SUB ZERO (WINS)

Πάντως πολύ alternative σενάριο ρε γαμώτο διότι αλλιώς πέθανε ο Γιαννάκης
scorpion/cyrax/smoke/striker..

Maleficus

Παράθεση από: queef στις  11 Ιουν 2010, 22:38:50 ΜΜ
scorpion/cyrax/smoke/striker..

i kick your ass !!  ;D ;D ;D

Πάντα φιλικά στο πνεύμα του Fair Play

queef

?Άλλος ένας νουμπάς που παίρνει τον εύκολο και τους κερδίζει όλους..
Εντελώς πληροφοριακά παίζω από το 1992 που πρωτοβγήκε το 1 σε game boy(!),οπότε μάλλον χλωμό να μου κόψεις τον κώλο ακόμη και στο πνεύμα του φαιρ πλευ ;)

Απλά φαντάσου ότι για να κερδίζω κόσμο με το γιωτά το striker πάει να πει ότι υπάρχει ένα επίπεδο..
Αλήθεια το 92 εσύ ποιό παιχνίδι έπαιζες;Το πειρατικό καράβι πλαυμομπίλ; :P :P :P

Maleficus

βασικά τα playmobil είναι για noob
προτιμώ τα lego ;) :D

εγώ έπαιζα απο το 97 στο game boy και στις υπόλοιπες πλατφόρμες βιντεοκονσολών αργότερα .

Jayhawk

GET OVER HERE!

Scorpion θεος. Αν και με μπερδεψανε, αντι για κεφαλι δεν ειχε κρανίο?

Heff

Years of pain i will take & hone, manifest with your broken bones, my heart bleeds for none but my own.. - BURN !