Ψαχνω για airsoft οπλο εως 150Ε(κατα προτιμηση AEG μ4 ή μ16)

Ξεκίνησε από Velocity, 28 Μαΐου 2010, 12:31:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Jayhawk

Παράθεση από: WAR ANGEL στις  10 Ιουν 2010, 17:10:50 ΜΜ
Οπως και να εχει ΕΛΕΟΣ ζηταω και εγω απο τους admins που σου το επιτρεπουν ακομα την χρηση του φορουμ.
Συγνωμη αλλα συμφωνω με αυτο.

-eL.diaBLo#

ΠαράθεσηΟπως και να εχει ΕΛΕΟΣ ζηταω και εγω απο τους admins που σου το επιτρεπουν ακομα την χρηση του φορουμ.

Ολοι εσεις εδω μεσα την εχετε δει καποιοι . . .

Υποστηριζετε οτι κανετε τεραστιες προσπαθειες για να αναπτυξετε

το Airsoft στην Ελλαδα αλλα απο οτι εχω συμπερανει οσο καιρο ειμαι

στο Forum με την συμπεριφορα που κρατατε ουτε ενα απλο Forum

που εχει να κανει με Airsoft δεν μπορειτε να μεγαλωσετε και δεν το λεω

για τους Moderators αλλα για τους χρηστες που νομιζουν οτι

επειδη παιζουν Airsoft πως μπορουν να λενε οτι ασυναρτησια τους ερθει

νομιζοντας οτι παντα ειναι ορθοι λογο της ηλικιας τους θεωροντας παντα

τους μικροτερους ανωριμους και ανικανους να χειριστουν ενα αεροβολο

οπλο σωστα παρολο που οτι ατυχηματα εχουν συμβει στους δημοσιους

χορους εχουν γινεις τις περισσοτερες φορες απο ενηλικες . Εχετε δει

πολλων ανηλικων τους πατεραδες να μπαινουν φυλακη ? Η μηπως

θελεται να μου πειτε οτι οταν εισασταν στην ηλικια μας δεν ειχατε

αεροβολα και το πεζατε χαζοι ? Κατα πασα πιθανοτητα αυτο το

ποστ θα γινει Delete και ισως να φαω και Ban αλλα δεν με πειραζει γιατι

εγω εβγαλα οτι ειχα μεσα μου για ολους αυτους που το παιζουν

ειδικοι . . . Οποιος διαβασε διαβασε !

-eL.diaBLo#

Μιλας εσυ ? Μονο και μονο απο την υπογραφη σου

καταλαβαινει κανεις οτι ή εισαι Αλβανος :

"ΕΛΛΗΝΑΣ  ΓΕΝNΙΕΣAI  ΔΕΝ  ΓΙΝΕΣAI"

ή αναρχοκουμουνι . . .

Maleficus

Γενία  του MTV  πάρε γραμμή για ΑΓΟΝΗ γιατί μόνο στα εκεί φόρουμ θα μπαίνεις απο εδώ και περα ...
ΟΧΙ JUICE ΑΛΛΑ ΤΖΟΥΣ !!!!!

Θήγεις , και καλά μαμάς και δέρνεις ... για αυτό ακριβώς το λόγο μάλλον ο νομοθέτης λέει ΑΝΩ ΤΩΝ 18 !!!

ΒΓΑΛΕ ΤΑ ARNETTE ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΝΕΤ !

Splinter-B

Μπααα....
ΑΝ ήταν αναρχοκουμούνι (όπως λές) θα έγραφε "Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του" ή κάτι τέτοιο  :P

Φίλε διάβολε μη θυμώνεις.
Δεν αμφισβητεί κανείς την ωριμότητά ή την ικανότητά σου αλλά πρέπει να καταλάβεις κι εσύ οτι κανείς εδώ δεν είναι διατεθειμένος να σε βοηθήσει - καλώς ή κακώς - να παρανομίσεις.
Στην τελική πάρε τον πατέρα σου, πήγαινε στο μαγαζί και πάρτε οτι θέλετε.
Είμαι βέβαιος οτι ο Βασίλης θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει!  ;D
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

SW1GEORGE

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

WAR ANGEL

Diablo μπερδευτικες.Αυριο θα εισαι συνπαικτης μας η αντιπαλος μας αλλα ολα αυτα στα 18+.και οχι στα 18-ΔΕΝ ειχα AEG η κατι παρομοιο.

Προσπαθουμε ΟΛΟΙ μας να δουμε το Airsoft να ανεβαινει απο τα ''παρανομα'' αθληματα και ασχολιες οποτε ειμαστε υποχρεωμενοι να ειμαστε ΠΟΙΟ τυπικοι και απο τους Τυπικους.Λυπαμαι αλλα το κανουμε για ολους μας (και αυτο περιλαμβανει και εσενα).

Μην επιτηθεσαι σε μελλοντικους σου συνχομπιστες γιατι δεν το αξιζουν.Η λεξη Αναρχοκουμουνι κ.α δεν μας ταιριαζουν μια και οι περισσοτεροι απο εμας ειμαστε πατριωτες με την καλη εννοια.

Ναι ατυχηματα εχουν γινει και μαλιστα αρκετα ΑΛΛΑ αν προσεξεις εκτος απο μερικες προστριβες μεταξυ ομαδων αλλα και του Pitbull ολες τελειωσαν με χειραψια και ενα κερασμα στον ''Ρωσο'' και αυτο εγω το ονομαζω ωρημοτητα.

Σταματα λοιπον τις ασκοπες φραστικες επιθεσεις μια και δεν προκειτε να πεισεις ΚΑΝΕΝΑΝ οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε παιξει μεταξι μας και εχουμε ιδρωσει απολαμβανοντας ενα παιχνιδι.

Κανε μια νεα αρχη κρατα ενα καλο προφιλ ωστε να μην γινεις outsider σε μια κοινωτητα που δεν εχεις μπει ακομα.

queef

Ακόμη κι αν είχαμε,δεν το διατυμπανίζαμε στα φορα,ούτε ρωτάγαμε πώς να παραβούμε το νόμο ή και καλά να τη σκαπουλάρουμε φορτώνοντας τα στους γονείς μας.
Δεν υπάρχει λίγο παράνομος,είναι σαν να λες λίγο έγκυος,λίγο πεθαμένος κ.ο.κ.Αν έχεις αεροβόλο κι είσαι κάτω από 18,ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ (ακόμη κι αν στο πήρε ο πάπας όχι ο μπαμπάς)

liongreek

Σκέφτομαι πολύ ώρα τι να σου γράψω, αλλά τι να πω...η δική μου γενιά τα έκανε σκατά σε αυτή τη χώρα...αν είσαι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της δικής σου, απλά δεν υπάρχει καμία ελπίδα.

Είσαι, ανάγωγος, θρασύς, άσχετος και ΟΧΙ, ΔΕΝ είναι δικαιολογία το νεαρό της ηλικίας σου, γιατί είμαι καθηγητής και έχω γνωρίσει παιδιά πιο μικρά από εσένα με IQ πολύ μεγαλύτερο από το πιαστράκι της πετσέτας που έχεις εσύ.

Κρίμα, γιατί είσαι τόσο βαθιά νυχτωμένος που δεν κατάλαβες ούτε σε τι χώρο είσαι, ούτε σε ποια χώρα είσαι...αν ήταν όλοι οι Ελληνάρες σαν και σένα πιτσιρικά θα μιλάγαμε τούρκικα...

Είχες όλη την ευκαιρία να μάθεις το airsoft σωστά, και απλά τώρα θα ψάχνεις παιχνίδι σε άλλη χώρα για να παίζεις...εκτός και αν ανεβάσεις κι εσύ κανένα βιντεάκι στο youtube να παίζεις με τους ανήλικους φίλους σας και να μας βρίζεις...μας έκανε την μούρη κρέας ο προηγούμενος, θα μας την κάνεις κι εσύ...

Από σεβασμό στους ανθρώπους που σε ανέθρεψαν και αντιλαμβανομενος την απογοήτευση τους για τα αισχρά χάλια σου, σε συμβουλεύω να αναθεωρήσεις, να ζητήσεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ συγνώμη από το παλικάρι που έβρισες, και να ξεκινήσεις το διάβασμα μπας και μάθεις τι σκατά είναι το airsoft και τις διαφορές του από το counterstrike...

jumbo

Παράθεση από: -eL.diaBLo# στις  10 Ιουν 2010, 20:06:44 ΜΜ
Ολοι εσεις εδω μεσα την εχετε δει καποιοι . . .

Υποστηριζετε οτι κανετε τεραστιες προσπαθειες για να αναπτυξετε

το Airsoft στην Ελλαδα αλλα απο οτι εχω συμπερανει οσο καιρο ειμαι

στο Forum με την συμπεριφορα που κρατατε ουτε ενα απλο Forum

που εχει να κανει με Airsoft δεν μπορειτε να μεγαλωσετε και δεν το λεω

για τους Moderators αλλα για τους χρηστες που νομιζουν οτι

χορους εχουν γινεις τις περισσοτερες φορες απο ενηλικες . Εχετε δει

πολλων ανηλικων τους πατεραδες να μπαινουν φυλακη ? Η μηπως

θελεται να μου πειτε οτι οταν εισασταν στην ηλικια μας δεν ειχατε

αεροβολα και το πεζατε χαζοι ? Κατα πασα πιθανοτητα αυτο το

ποστ θα γινει Delete και ισως να φαω και Ban αλλα δεν με πειραζει γιατι

εγω εβγαλα οτι ειχα μεσα μου για ολους αυτους που το παιζουν

ειδικοι . . . Οποιος διαβασε διαβασε !

βασικα βαριεμαι το διαβασμα ανουσιων κειμενων...Μικρε μου φιλε, πρωτα θα πρεπει να μαθεις να χειρειζεσαι αλλα πραγματα (μην παει το μυαλο σου στο πονηρο ;D ;D ;D) και μετα τα 18 θα μαθεις να χειριζεσαι αεροβολο,οπλο,αυτοκινητο, και οτιδηποτε αλλο υπαρχει στην ζωη μας...εως τοτε ψιφηζω queef και WAR ANGEL..ακουσε τους και δεν θα χασεις..
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

jumbo

οπα....γιατι αυτο τωρα το ειδα....ρε πιτσιρικο πιος σου δινει το δικαιωμα να βριζεις ετσι εναν ανθρωπο που δεν ξερεις.... >:(  >:( ακομα και αλβανος να ειναι, οπως λες, η συμπεριφορα του τον κανει πιο Ελληνα απο εσενα ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΒΛΟΥ... αει σικτηρ πια... >:( ειχαμε τον GILMI τωρα αποκτησαμε εσενα...ολο συλεκτικα κοματια μαζευουμε..
Παράθεση από: liongreek στις  10 Ιουν 2010, 21:39:08 ΜΜ
Σκέφτομαι πολύ ώρα τι να σου γράψω, αλλά τι να πω...η δική μου γενιά τα έκανε σκατά σε αυτή τη χώρα...αν είσαι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της δικής σου, απλά δεν υπάρχει καμία ελπίδα.

Είσαι, ανάγωγος, θρασύς, άσχετος και ΟΧΙ, ΔΕΝ είναι δικαιολογία το νεαρό της ηλικίας σου, γιατί είμαι καθηγητής και έχω γνωρίσει παιδιά πιο μικρά από εσένα με IQ πολύ μεγαλύτερο από το πιαστράκι της πετσέτας που έχεις εσύ.

Κρίμα, γιατί είσαι τόσο βαθιά νυχτωμένος που δεν κατάλαβες ούτε σε τι χώρο είσαι, ούτε σε ποια χώρα είσαι...αν ήταν όλοι οι Ελληνάρες σαν και σένα πιτσιρικά θα μιλάγαμε τούρκικα...

Είχες όλη την ευκαιρία να μάθεις το airsoft σωστά, και απλά τώρα θα ψάχνεις παιχνίδι σε άλλη χώρα για να παίζεις...εκτός και αν ανεβάσεις κι εσύ κανένα βιντεάκι στο youtube να παίζεις με τους ανήλικους φίλους σας και να μας βρίζεις...μας έκανε την μούρη κρέας ο προηγούμενος, θα μας την κάνεις κι εσύ...

Από σεβασμό στους ανθρώπους που σε ανέθρεψαν και αντιλαμβανομενος την απογοήτευση τους για τα αισχρά χάλια σου, σε συμβουλεύω να αναθεωρήσεις, να ζητήσεις μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ συγνώμη από το παλικάρι που έβρισες, και να ξεκινήσεις το διάβασμα μπας και μάθεις τι σκατά είναι το airsoft και τις διαφορές του από το counterstrike...

lion εισαι απιστευτος τυπος...
+100
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Jayhawk

Παράθεση από: -eL.diaBLo# στις  10 Ιουν 2010, 20:06:44 ΜΜ
για τους χρηστες που νομιζουν οτι

χορους εχουν γινεις τις περισσοτερες φορες απο ενηλικες .

Οι νομοι εχουν θεσμοθετηθει για καποιο λογο ο οποιος σου διαφευγει, ο απλος οτι κατω των 18 ΔΕΝ ειναι ο ΚΑΘΕΝΑΣ αρκετα ωριμος να παρει ενα οπλο, και εξαιτιας αυτου δεν ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του. Επισης τα περισσοτερα ατυχηματα εχουν γινει απο ενηλικες πιστευω επειδη οι ενηλικες που χειριζονται τετοια οπλα ειναι πολυ περισσοτεροι απο τους νεους, αρκετα απλο δεν νομιζεις?

Παράθεση από: liongreek στις  10 Ιουν 2010, 21:39:08 ΜΜ

Πραγματικα liongreek ευχομαι να συναντηθουμε σε καποιο παιχνιδι. +200

hargyr

Παράθεση από: -eL.diaBLo# στις  10 Ιουν 2010, 20:15:04 ΜΜ
Μιλας εσυ ? Μονο και μονο απο την υπογραφη σου

καταλαβαινει κανεις οτι ή εισαι Αλβανος :

"ΕΛΛΗΝΑΣ  ΓΕΝNΙΕΣAI  ΔΕΝ  ΓΙΝΕΣAI"

ή αναρχοκουμουνι . . .

BANNED
PLAY FAIR