ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 03 Μαΐου 2010, 18:01:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θέλετε να παρευρίσκεται ιατρός σε παιχνίδια Αιρσοφτ.??

ΝΑΙ
ΟΧΙ

Ατροτος

Αφου αν ειναι κατι συμαντικο θα παει στο νοσοκομειο δεν πιστευο οτι χριαζετε.Τωρα αν χτυπησει κανεις σοβαρα και θελει να τον ανοιξουν εκειπερα ενταξει. ;D

Vangelis

Και με τη σκέψη και μόνο, οτι θα υπάρχει παρών ένας άνθρωπος που λόγο επαγγελματικής ενασχόλησης γνωρίζει πολύ περισσότερα απο εμένα, μου αρκεί ώστε να ψηφίσω θετικά.

Το μόνο άδικο που βλέπω, είναι ότι θα πρέπει να επωμισθούν οι παρευρισκόμενοι παίκτες την οικονομική διαφορά των παικτων που τελικά δεν ήρθαν.
Το αναφέρω εγώ που στο τελευταίο παιχνίδι τελικά δεν μπόρεσα να έρθω.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

pianist

Ψηφισα ναι....Πιστευω οτι η παρουσια γιατρου θα μας κανει ολους να αισθανομαστε ποιο ασφαλεις.......Φυσικα εννοω για τον εαυτο του ο καθενας και οχι βαραω στο ψαχνο γιατι ετσι κι αλλιως υπαρχει γιατρος...  :o :o :o

Ατροτος

Μια καλη λυση ειναι οποιος εει καποιο φιλο ιατρο να αρχισει να του λεει για το αθλημα μηπος και τον πισει να ερχετε.Οποτε θα ειναι δορεαν.

Jayhawk

Παράθεση από: Ατροτος στις  09 Ιουν 2010, 16:56:51 ΜΜ
Μια καλη λυση ειναι οποιος εει καποιο φιλο ιατρο να αρχισει να του λεει για το αθλημα μηπος και τον πισει να ερχετε.Οποτε θα ειναι δορεαν.
Ο γνωστος του γνωστου ετσι? ;)

Palladin

Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει συναθλητής με το nickname "Dr. Pain" (δυστυχώς δε θυμάμαι σε ποια ομάδα είναι) ο οποίος είναι γιατρός οπότε σε πρώτη φάση και φυσικά αν είναι σύμφωνος ο ίδιος είμαστε καλυμμένοι, δεν έχουμε παρά να τον ρωτήσουμε...

G.P.S.

Εγω δεν ειμαι γιατρος αλλα αν χρειαστει & δεν υπαρχει γιατρος παρων,
ειμαι πιστοποιημενος απο τον Ε.Ε.Σ\Σ.Ε.Σ. για να παρεχω Α'Βοηθειες.

Σε οσα παχνιδια πηγαινω, ενημερωνω τον διοργανωτη ωστε αν χρειαστει (χτυπα ξυλο)
οποιοσδηποτε συναθλητης βοηθεια να με φωναξουν.

Παρ'ολα αυτα καλο ειναι να υπαρχει ενας γιατρος.  ;)

SW1GEORGE

να υπαρχη γιατρος και ασθενοφορο ......
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Dtq

Σε άτομα όπως ο GPS πιο πάνω, που έχουν πιστοποιηθεί κιόλας, μήπως θα έπρεπε να δίνεται ή να έχουν μαζί τους ένα pmr για περίπτωση ανάγκης?
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Ατροτος

Παράθεση από: G.P.S. στις  09 Ιουν 2010, 23:33:55 ΜΜ
Εγω δεν ειμαι γιατρος αλλα αν χρειαστει & δεν υπαρχει γιατρος παρων,
ειμαι πιστοποιημενος απο τον Ε.Ε.Σ\Σ.Ε.Σ. για να παρεχω Α'Βοηθειες.

Σε οσα παχνιδια πηγαινω, ενημερωνω τον διοργανωτη ωστε αν χρειαστει (χτυπα ξυλο)
οποιοσδηποτε συναθλητης βοηθεια να με φωναξουν.

Παρ'ολα αυτα καλο ειναι να υπαρχει ενας γιατρος.  ;)

Δωρεαν αν εισε μας κανεις. ;D

G.P.S.

Καλο ειναι να εχει ο Γιατρος ενα PMR για αμεση & ακριβη επικοινωνια
αλλα μπορουμε να ειδοποιουμε τον γιατρο & με εναλλακτικους τροπους.
π.χ. ο ΕΚΔΡΟΜΟΣ πριν 15μερες ειχε μια κορνα στο μεσο του πεδιο
& ειχε ορισει ενα χαρακτηριστικο ηχητικο σημα αν χρειαζοταν MEDIC.

Ειναι στα πλανα μου να αγορασω ενα PMR,
αν μεχρι τοτε υπαρχει ενα spare καλο θα ηταν
να το εχει ο Γιατρος ή αν δεν υπαρχει εγω.

Ομως φιλοι μου μην μπερδευεται τις γνωσεις\πειρα την δικια μου με αυτες ενος γιατρου.
Εγω απλα παρεχω Α'Βοηθειες που μπορει
"Να σταθεροποιησουν την κατασταση καποιου ή\και να του σωσουν την ζωη"
αλλα γιατρος ΔΕΝ ειμαι ΟΥΤΕ μπορω να τον αντικαταστησω.

Φιλικα,

ΘΑΝΟΣ.

zimaroulis

Συνηθως ολοι σκεφτονται οτι κανεις δεν προκειται να παθει τιποτα σε ενα τετοιο παιχνιδι, ισως για να αποφευχθει το κοστος? που ουτως η αλλως ειναι μηδαμινο σε αναλογια. Δεν υπαρχουν πολλές επιλογες..
1. Ερχεται γιατρος και το κοστος μοιραζεται αναμεσα στα μελη, η μπορει να υπαρξει γιατρος και με λιγοτερο κοστος αν αυτο ειναι εφικτό.
2. Μαθαινουμε καποιοι πρωτες βοηθειες... (εγω πρσωπικα ξερω καποιες, γυρισμα γλωσσας, εμφραγμα, λιποθυμια και κατι αλλα ψιλα, αλλα μονο θεωρητικα)
3. Δεν υπαρχει γιατρός και ελπιζουμε οτι ποτε δεν θα γινει το στραβο.. θλαση, διαστρεμμα, αιμοραγια, η στα χειροτερα καποιο σοβαρο κτυπημα σε αυχενα, μεση κ.τ.λ

Συνηθως ομως ο διαβολος εχει πολλα ποδαρια και συνηθως ολοι λενε ελα μωρε σιγα μην γινει αυτο η το αλλο (επειδη στο μυαλο τους πιστευουν οτι το 1% ειναι μικρη πιθανοτητα). Ομως οπως ξερετε σε αυτη τη ζωη πολλες φορες τα πιο κουλα και απιθανα γινονται, και οχι αυτα που περιμενεις.

Υ.Γ Σημαντικό να υπαρχει ενα στοιχειωδες κουτι πρωτω βοηθειων παντα.
Lasciate ogne speranza, voi ch'entrate  (Dante's inferno)

sticker

NAI και πρεπει να εχουμε ενα καλο φαρμακειο στο αυτοκινητο, γιατι οπως ειπατε παμε μακρια και στα πεδια που παιζουμε υπαρχουν πολυ κυνδυνοι

Kallistos

Σε περίπτωση που γίνει κάποιο συμβάν και χρειάζεται κάποιος ιατρική βοήθεια, σε περίπτωση που είμαστε στο πεδίο της Ελευσίνας που χρησιμοποιήται κατα κόρον, το Θριάσιο δεν είναι μακρυα, 3 λεπτα μόνο.

Σε επίσημα παιχνίδια με πολλούς συμμετέχοντες καλό ειναι να υπαρχει γιατρός ακόμα και διακοσμητικός.

Εγώ στο αυτοκίνητο έχω πλήρες ίατρικό φαρμακείο ακόμα και ναρθηκα σε περίπτωση ανάγκης. Εχω πάρει βασικές γνώσεις 1ων βοηθειών και συνεχόμενα μαθαίνω πανω στο ζητημα σε περίπτωση ανάγκης κυρίως στη προσωπική ζωή.

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΩΡΑ:
Εχουμε αρκετές ομάδες που ασχολούνται με το χομπι αυτό. Επιλέγουμε 1-2 ατομα απο κάθε ομάδα που θα προσφερθούν και θα μπορέσουν να διαθέσουν το απαιτούμενο χρόνο, και κανονίζουμε σεμινάριο 1ων βοηθειών απο επαγγελματία γιατρό και νοσηλευτή.

Σκεφτείτε ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό των ατυχημάτων που γίνονται, πιο κρισιμο είναι τι θα παρασχεθεί επιτότου, και μετά σε μετέπειτα χρόνο τι θα γίνει στο νοσοκομείο.
Ready... Steady... Fire...!!!

pit k

Αυτό το ποστ έχει ξεκινήσει από καιρό και δεν έχω καταλάβει κάτι το κόλλημα σας είναι το ένα η τα πέντε εύρο που μπορεί να δώσουμε για την υγειά μας η ακόμα για την ζωή μας ?
Τόσο κοστολογεί κάποιος την ζωή του ήμαρτον τελικά

Ας σοβαρευτούμε λιγάκι η απάντηση απ όλους εσάς που το διαβάζεται πρέπει να είναι μόνο θετική και χωρίς σχόλια νομίζω 

Το κόστος του ιατρού που έχει βρει ο εκδρομος είναι 50 η 60 εύρο και αν το διαιρέσει κάποιος με το 60 η 80 άτομα που μαζευόμαστε σε κάθε παιχνίδι θα βρει την απάντηση για το πόσο αξίζει η υγειά του και η σωματική του ακεραιότητα

Jocker

χωρις να εχω διαβασει ολα τα ποστ....

νομιζω πως αυτο ειναι ενα θεμα που θα πρεπει να το δουν οσοι διοργανωνουν παιχνιδια!

ποιος ανθρωπος δεν θα ηθελε εναν γιατρο σε εναν απομακρυσμενο χωρο???
σε ολα τα αθληματα και σε ολες τις διοργανωσεις υπαρχει γιατρος... εστω και για την στοιχειωδη καλυψη!

απο εκει και υστερα υπαρχουν πολλα ερωτηματα για το ποιος μπορει να ερθει και αν θα φερω εγω καποιον ή αν θα φερει ο αλλος καποιον γιατρο και παει λεγοντας!

αλλη μια περιπτωση που χρειαζεται ο συλλογος!
και αλλο ενα επιχειρημα οτι αυτο ειναι θεμα αυτων που διοργανωνουν ενα παιχνιδι!

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

iosif9

αν οχι η παρουσια γιατρου ειναι απαραιτητητες οι βασικες γνωσεις πρωτων βοηθειων που θα βοθησουν δε μια δυσκολη κατασταση.
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΚΡΑΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

O Ιατρος ειναι ετοιμος να παραστει σε παιχνιδι εντος Ν. Αττικης.
για πληροφοριες - στοιχεια Ιατρου μονο με Π.Μ.

(Υ.Γ. Δεν Ψαχνω Δικηγορο) ;)

Rogue

καλο θα ηταν να υπαρχει τουλαχιστον καποιος με γνωσεις πρωτων βοηθειων (και ενα καλο φαρμακειο )αν δεν μπορει να παρεβρεθει ενας γιατρος στο πεδιο.
Drive it like you stole it

LuBu

Εγω παντως αν ειμουν γιατρος δεν θα χρεωνα τιποτα για το Airsoft.