Βοηθεια με φιαλη προπανιου . . .

Ξεκίνησε από -eL.diaBLo#, 08 Ιουν 2010, 13:46:47 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

-eL.diaBLo#

Λοιπον ,

εκανα αυτο το topic  επειδη εχω καποιες παραπανω ερωτησεις για την

χρηση φιαλης προπανιου σαν εναλακτικο προωθητικο αεριο για αεροβολο

Gbb . . . Καταρχην θελω να μου πειτε απο που μπορω να προμηθευτω

τον ανταπτορα (οχι απο το Internet αλλα απο καταστημα στην

θεσσαλονικη) διοτι την προηγουμενη φορα οι απαντησεις που πηρα

ηταν ολες του τυπου μην το χρησιμοποιησεις γιατι θα σπασει το οπλο

κτλ . . . Εγω εχω αποφασισει να το κανω και θελω απλος λιγη βοηθεια . . .

Επεισης ξερετε κανενα καταστημα οπου να πουλανε τετοιες

φιαλες στην θεσσαλονικη και παλι ? Και το κλασικο αν το εχει δοκιμασει

κανενας . . .

Ευχαριστω προκαβολικα !

Ozymandias

ΠαράθεσηΚαταρχην θελω να μου πειτε απο που μπορω να προμηθευτω
τον ανταπτορα (οχι απο το Internet αλλα απο καταστημα στην
θεσσαλονικη)

Kαι τι ακριβως σε κανει να πιστευεις οτι τα καταστηματα στη Θεσσαλονικη θα το εχουν ντε και καλα; Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τα παρεις τηλεφωνο και να τα ρωτησεις

Ατροτος

Νομιζω οτι εχει το Praktiker αλλα οχι σιγουρα.

-eL.diaBLo#

Τι απο τα 2 εχει το Practiker ? Το προβλημα ειναι που θα βρω τον ανταπτορα

και οχι τοσο πολυ την φιαλη Xp Ty παντως . . .

Ατροτος

Εγω για την φιαλη ελεγα τωρα ανταπτορα δεν ξερω.

-eL.diaBLo#

Κανενας αλλο που θα μπορουσε να με βοηθησει ? Η τουλαχιστον

να μου δωσετε κανενα λινκ που να μπορω να πληροσω με αντικαταβολη

και οχι με paypal η πιστωτικη . . . (για τον ανταπτορα)

Ευχαριστω !

Ozymandias

Απο οσο ξερω, κανενα site του εξωτερικου δεν στελνει με αντικαταβολη, μονο πιστωτικη η paypal.

Kαποια, ενδεχομενως να δεχονται πληρωμη με καταθεση στο λογαριασμο τους, ή εμβασμα με Western Union, αλλα λογω κοστους δεν συμφερει, ιδιαιτερα σε μικρα ποσα πχ ανταπτορας.

Εγω στη θεση σου θα επαιρνα τηλ τα μαγαζια airsoft της θεσσαλονικης και το AC και θα ρωταγα αν εχουν το προιον αυτο.

Αν δεν το εχουν, τοτε το εξωτερικο ειναι μονοδρομος, οπως και η χρηση πιστωτικης/paypal

-eL.diaBLo#

Κανενας αλλος που μπορει να βοηθησει  ?

Dtq

Νομίζω, χωρίς να είμαι σίγουρος, οτι κάπου είχε πάρει το μάτι μου κι άλλο ποστ επί του θέματος... Δεν θυμάμαι σίγουρα... Ψάξε λίγο στο φόρουμ να δεις αν θα το βρεις...
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

-eL.diaBLo#

Δικο μου ηταν απλος εκανα καινουριο διοτι τοτε ολοι μου λεγαν μην

χρησιμοποιεις προπανιο και εκανα New XP !

Powerplant

Ρε άνθρωπε τι δεν καταλαβαίνεις; Λές θέλω να βάλω το δάχτυλο στην πρίζα, σου λένε τόσα άτομα οχι και εσύ επιμένεις να βρεθεί κάποιος βλάκας να σου πει πως θα βάλεις το δάχτυλο στη πρίζα ώστε μετά να τον πάνε μέσα για ηθική αυτουργία!

Αν το κάνεις πάντως τράβα το με μια κάμερα. Θα τρελαθείς στο τάληρο όταν βγει στα κανάλια!

-eL.diaBLo#

http://www.youtube.com/watch?v=j7Vlruf_-EQ

Το οπλο μου εχει Metal Slide και υποτιθεται οτι μπορει να δεχτει τετοια

πιεση . . .

kermit

While you dream.I act.While you look for unknown,I set the known.While you are getting scared,I create terror.While you question,I disavow.While you imagine,I manipulate.While you are sleeping,I hypnotize you.While you travel.I play in my field

-eL.diaBLo#

kermit

Παράθεση από: -eL.diaBLo# στις  09 Ιουν 2010, 22:36:07 ΜΜ
Και που κολλαει αυτο ?  ::)

Είναι ποιό δημιουργικό  :P Μην παίζεις με πράγματα που κρατάς στα χέρια σου, δεν θα είναι
κρίμα να σου σκάσει στα χέρια και να σου φύγουν δάχτυλα ;

While you dream.I act.While you look for unknown,I set the known.While you are getting scared,I create terror.While you question,I disavow.While you imagine,I manipulate.While you are sleeping,I hypnotize you.While you travel.I play in my field

-eL.diaBLo#

Αν γνωριζει κατι απο airsoft το Green Gas ειναι προπανιο με λυπαντικο

οποτε εχω τι ιδιες πιθανοτητες να το παθω και με το "ειδικο" αεριο !

kermit

Green Gas = Propane WITH Silicone oil (lubricant) = Bang Bang - cycle - cycle - λιγότερη τριβή.

Propane = Propane NO lubricant = Bang Bang - cycle -cycle cling clang BOOM, είτε το όπλο μόνο του
ή θα σε φωνάζουμε leftie.

Τώρα αν εσύ θές να παίξεις με τη ασφαλειά σου έτσι οκ.

-eL.diaBLo#

Μονο που πανω στην φιαλη βαζεις λαδη σιλικονης και κανεις την ιδια

δουλεια . . .

Whiskey

-eL.diaBLo# ....... προφανως δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο airsoft φιλε μου !!

Φιλικη συμβουλη ... διαβασε λιγο το τι γινεται γενικοτερα στον χωρο ... ισως καταλαβεις το ακυρο της ολης ερωτησης σου ...

Φιλικα παντα και διχως να ασχοληθω περισσοτερο ...

Vangelis

Αγαπητε @-eL.diaBLo#,

Θέλεις να δοκιμάσεις κατι που "υποθέτεις" οτι δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα.
Και αν τελικά έχεις άδικο, τι θα συμβεί?

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αν "αξίζει" να βάλεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο, παίζοντας με τον "νόμο των πιθανοτήτων" και με την σωματική σου ακαιραιότητα.

Όσοι έχουν ασχοληθεί με καταδύσεις ή με Paintball, θα έχουν να σου πούν και απο μια "άσχημη" εμπειρία!
Γι'αυτο το λόγο οι κατασκευαστές θέτουν προδιαγραφές, αναφέρουν ρητά τους τρόπους σωστής λειτουργίας και προτείνουν την χρήση συγκεκριμένων προιόντων.

Πάντα φιλικά,
Βαγγέλης
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.