22-02-2009 URBAN SOUNIO X-FILES part2+1/4 "THE RELOADED"

Ξεκίνησε από Dulas, 15 Φεβ 2009, 20:10:53 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Spook

Παράθεση από: filakio 8 στις  17 Φεβ 2009, 20:18:01 ΜΜ
mpori na fano grafikos alla den me pirazi kaBolou pira tilefono sti ΓΑΔΑ kai mou ipan mporoun na pezoun parousia kidemona.kai kati allo an erBi i stigmi na iperaspistoume tin patrida  eime sigouros pos den Ba pezoun kanena rolo i ilikies apo ena oplo o kaBenas kai sti teliki gia desteto kai apo tin alli!!! mipos eine kalitera gia olous pou proponoumaste se afto to xompi giati den pistevo osi pigame  fantari na mas maBane kai pola pragmata opote as telionoun olla edw kai as xaroume ta pexnidia mas.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Παναγιώτη μάλλον έχεις γράψει σε λάθος νήμα... :-\
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

CostasV

Ναι Παναγιώτη μου έχει δίκιο ο dulas, μας διαβάζει και άλλος κόσμος και μπορεί να παρεξηγηθούμε. Hobby είναι. Ξέρω πως ότι το λες αγνά, αλλά θέλει λίγο προσοχούλα το θέμα. Έτσι και αλιώς όλοι μέσα μας πλάθουμε τον εικονικό μας ρόλο μέσα στο airsoft. Και το καλύτερο από όλα είναι οτι αθλούμαστε. Μερικοί το χρειαζόμαστε και λίγο παραπάνω δεν συμφωνείς?  :-*
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

hargyr

PLAY FAIR

Gus

Κωστα καλησπερα βαλε και μενα μεσα... Αν με βαλεις στις συμμετοχες του παιχνιδιου και στο Hellasairsoft γραψε με ως Gus (Konstantine ) διοτι χρησιμοποιω εκεινο το nickname εκει! Ευχαριστω...

dawg

SAPPER

tataman

KALHMERA KAI EGO MESA NA DOUME KAI TO SOUNIO + ENAN KAINOURGIO FILO, EUXARISTO
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΑ ΔΟΞΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ
ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ

HARRY70

Και εγώ μέσα παιδιά+1 φίλο!
http://194.30.229.85/armageddons

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ

pit

CostasV

!!!! ALERT !!!!!

Θα έχουμε και έναν φρέσκο παίχτη στο παιχνίδι μας την Κυριακή , ο οποίος μιλάει μόνο Αγγλικά. Παρακαλώ προσθέστε τον στην ομάδα που θα είναι και ο ElNinio, μιας και που γνωρίζω ότι έχει εξαιρετική ευφράδεια στα Αγγλικά. Το nick name του είναι alex3para

Επίσης επειδή έκανα πατατιά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να τον παραλάβω με το αμάξι μου μιας και που θα είμαι τίγκα από airsofters και γκάνια. Εάν κάποιον τον βολεύει να κάνει μία παράκαμψη από Γλυφάδα μεριά παρακαλώ να μου το πεί ώστε να παραλάβει και τον φίλο μας... και ο οδηγός να τα έχει λίγο τα αγγλικά του θα ήταν καλό, για να μην νιώθει σαν εξωγήινος.

Thank you!
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

SAPPER

Μπορω να παραλαβω τον καλεσμενο μας εγω.
Κανενα προβλημα με τα Αγγλικα, και θα τον βοηθησουμε να νιωση και την Ελληνικη φιλοξενια στα airsoft πεδια. ;D

papaflesas

prota o Theos  o papaflesas tha  polemisi sto maniaki..........eeeeeeeeee........ sto soynio  hthela na po ....mono poy anti gia fotiaaaaaa! tha fonakso .....reymaaaaaaaaaa!!!!!!
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

filakio 8

kalimera poli Ba iBela na pexw kai egw tin kyriaki alla eime apw tin triti me 39  pireto kai an pexo malon Ba kiliso pali an Belete kai mporw na fano xrisimos kapou alou sto game erxome me megali xara. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

alexz

Θα μπορουσα και εγώ να πάρω τον alex3para εαν ο φίλος SAPPER  δεν μπορεσει τελικά...όσο για το παιχνίδι, θα μπορούσε να είμαστε και στην ιδια ομαδα όπως άλλωστε έγινε και την προηγουμενη Κυριακή (μια πρόταση, χωρίς βέβαια να θέλω να παρέμβω στην διοργάνωση του game  από τον Dulas)

RIDE_BMX

OYK347

Καλημέρα παίδες,
εγώ είμαι οφίλος του HARRY70 για την Κυριακή, τι ώρα είναι και που ακριβώς;
.

.                      http://www.armageddons.gr

Spook

@OYK347 

Κοίταξε στην πρώτη σελίδα αυτόυ του νήματος και θα σου λυθούν όλες σου οι απορίες... ;)
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

Noob

Paidia kai egw mesa mazi me mia kopela tha erthoume ... elpizw na mhn hathw.. :P
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

Noob

Ναι Dulas θα είμαστε και οι 2...

Τώρα γυναίκα είναι 3ο της παιχνίδι θα είναι μη περιμένεις οτι βγάζω και άκρη...

Βάλτην με ερωτηματικό αυτή ??? ??? ???
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης