PSG-1 αναβάθμιση

Ξεκίνησε από Skalfman, 08 Ιουν 2010, 10:17:27 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Skalfman

Γεια σας ,
θα ηθελα να ρωτησω επειδη δεν ξέρω και πάρα πολλά . . εχω το psg-1 και θα ηθελα να το αναβαθμισω γιατι ετσι οπως ειναι δεν λεει.
Τι χρειαζομε για να γινει αυτο ? ποσα FPS θα πρεπει να το κανω γενικα.. και αν μπορω μονος μου 

:) Ευχαριστω Πολυ

Ozymandias

Aσ'το εκει που ειναι.....με αυτα που αποφασιστηκαν στο captain's meeting ολα τα οπλα airsoft εχουν ανωτατο οριο fps τα 328

Maleficus

328+5%=345

βάλε μία κάννι ακριβείας και άλλαξε hop up

Ozymandias

To +/- 5% δεν σημαινει υποχρεωτικα 345......σημαινει 328 και υπαρχει ελαστικοτητα για ασταθμητους παραγοντες που μπορει να επιρεασουν τις μετρησεις......μην πατε ολοι να το κανετε 350 και μετα να λετε "τι 345, τι 350"

ghost-71

δηλαδή όλα αυτά τα όπλα που κατά καιρούς έχουν αγοραστή , και αλλαχθεί τα ελατήρια για να είναι στα όρια τον 350 fps τη θα τα κάνουμε ??? θα τους αλλάξουμε πάλη ελατήρια ????  για να τα φέρουμε στα νέα δεδομένα ???? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

Ozymandias

Αν ισχυσουν οι αποψεις και οι αποφασεις του captain's meeting, τοτε ναι, θα πρεπει να κανουμε downgrade σε ΟΛΑ τα οπλα μας, AEG πιστολια και sniper στο 1 Joule.

Aυτο βεβαια αφορα την συγκεκριμενη κοινοτητα και τα κοινα παιχνιδια που αυτη οργανωνει.....αν καποιος ζει πχ στην Κοζανη και θελει να παιζει με 400fps στο δασος, ή αν μια παρεα στην Αθηνα θελει να παιζει μεταξυ της με 600fps στα κτιρια, δεν τους το απαγορευει κανενας. Απλα δεν θα μπορουν να συμετεχουν με αυτα τα fps στα κοινα παιχνιδια

Echo-Fox

Ενα sniper ελατηριου η ηλεκτρικο ( οπως PSG-1), για ποιο λογω να το αγορασει καποιος αφου θα εχει μειονεκτημα απεναντι στα υπολοιπα ΑEG. Οποτε ο ρολος του sniper τελος.

ghost-71

δηλαδή εγώ που εχω 15 όπλα θα πρέπει να κάνω downgrade σε όλα αυτά τα όπλα  ??? μπα δεν θα μπω σε αυτό το τριπακι πάλι . ας παίξουν μόνη του . αυτή που το αποφάσισαν.....και σε 5 μήνες θα πουν στα 300 fps  .. άντε πάλι από την άρχει. όχι βρε παλικάρια αν πονάνε ας παίξουνε μπαμπακοπολεμο .. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D  

Dtq

Παράθεση από: Echo-Fox στις  08 Ιουν 2010, 21:37:16 ΜΜ
Ενα sniper ελατηριου η ηλεκτρικο ( οπως PSG-1), για ποιο λογω να το αγορασει καποιος αφου θα εχει μειονεκτημα απεναντι στα υπολοιπα ΑEG. Οποτε ο ρολος του sniper τελος.

Με καλό hop up και μακριά κάννη θα έχεις κάποιο πλεονέκτημα αν και όχι όπως πριν... Και σχεδόν καθόλου σε σχέση με κάποια άλλα μακρύκανα...

Παράθεση από: ghost-71 στις  08 Ιουν 2010, 21:48:00 ΜΜ
δηλαδή εγώ που εχω 15 όπλα θα πρέπει να κάνω downgrade σε όλα αυτά τα όπλα  ??? μπα δεν θα μπω σε αυτό το τριπακι πάλι . ας παίξουν μόνη του . αυτή που το αποφάσισαν.....και σε 5 μήνες θα πουν στα 300 fps  .. άντε πάλι από την άρχει. όχι βρε παλικάρια αν πονάνε ας παίξουνε μπαμπακοπολεμο .. ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D   

+10
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Ozymandias

Παράθεσηδεν θα μπω σε αυτό το τριπακι πάλι . ας παίξουν μόνη του . αυτή που το αποφάσισαν.....  

Θα ειναι δυσκολο, αλλα πιστευω οτι το airsoft στην Αττικη θα μπορεσει να επιζησει της αποχωρησης σου  ;)

Επισης πιστευω οτι οι βασεις για την αναπτυξη του airsoft που θα τεθουν μετα απο τα κατα τη γνωμη μου υπευθυνες αποφασεις που παρθηκαν ειναι πιο σημαντικες μακροπροθεσμα απο την αποχωρηση 5-10 παιχτων

Βεβαια, αντι να κανεις βαρυγδουπες δηλωσεις, που στην τελικη δεν ενδιαφερουν κανεναν, θα μπορουσες να κανεις downgrade σε ενα-δυο οπλα ωστε να παιζεις οταν σε βγαλει ο δρομος απο τα παιχνιδια της Αττικης και να κρατησεις τα υπολοιπα και να παιζεις οπως γουσταρεις

ghost-71

Θα ειναι δυσκολο, αλλα πιστευω οτι το airsoft στην Αττικη θα μπορεσει να επιζησει της αποχωρησης σου  

Βεβαια, αντι να κανεις βαρυγδουπες δηλωσεις, που στην τελικη δεν ενδιαφερουν κανεναν, θα μπορουσες να κανεις downgrade σε ενα-δυο οπλα ωστε να παιζεις οταν σε βγαλει ο δρομος απο τα παιχνιδια της Αττικης και να κρατησεις τα υπολοιπα και να παιζεις οπως γουσταρεις
[/quote]

δεν αποχωρώ απο το airsoft ίσα ίσα ..

έτσι είναι αν κάποιος κάνει μια δήλωση που δεν μας συμφέρει , σαφώς και δεν μας ενδιαφέρει.έτσι έχουμε μάθει να ζούμε στην ελλαδα .

ghost-71

ΥΓ.. κάτι που θέλω να σε ρωτήσω από καιρό ..πόσο χρονών είσαι ?? αν θέλεις απαντάς
??? ???

Dtq

Συγγνώμη που επεμβαίνω ρε παιδιά αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο θέμα αν αντί 345 είναι 350...
Έτσι κι αλλιώς πάντα υπάρχει η περίπτωση να πάθεις ζημιά με λίγα fps  όπως και το να μην πάθεις τίποτα με πάρα πολλά... Είναι ανάλογα με τις συνθήκες!
Προσωπικά αντιτίθεμαι σε αυτή την αλλαγή κανόνων... Ένας λόγος είναι ο από πάνω... Άλλος λόγος είναι ότι ήδη πολλά άτομα έχουν κάνει έξοδα (αρκετά) για να κατεβάσουν τα όπλα τους, να κάνουν κι άλλα για να τα κατεβάσουν κι άλλο? Εκτός αν προτείθεται κάποιος να το κάνει δωρεάν!
Επαναλαμβάνω ότι τα όρια στα 350 είναι δοκιμασμένα πολλάκις από όλους μας!
Έχω γράψει τα επιχειρήματά μου και στο νήμα του Captains Meeting!
Γιατί το αλλάζουμε αφού έτσι κι αλλιώς διαφορά δεν θα κάνει? Και έστω, το αλλάζουμε για την νομοθεσία, δεν μπορεί να υπάρχει ανοχή σε αυτούς που είναι στα παλιά όρια?
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

ghost-71

ROOKIEJO

διορθωστε με αν κανω λαθος καθως δεν ημουν στο μιτινγκ αλλα ολη η ιστορια με το 1 jule και οχι με τα φπς εχει να κανει με την προσπαθεια νομιμοποιησης των δημοσιων παιχνιδιων-σεναριων και του αποχαρακτηρισμου των μοντελων μας απο αεροβολα οπλα.
καθως οι δημοσιοι υπαλληλοι που ασχολουνται με το θεμα δεν προκειται να διαβασουν μελετες και αλλα πραγματα αλλα θα παρουν την ευκολη δουλεια να αντιγραψουν τους ξενους και συγκεκριμενα τους γαλλους που κατα κανονα αντιγραφουν σε οτι αφορα οπλα και εκρηκτικα.
αν στην γαλλια το οριο διαχωρισμου ειναι 1jule δηλ 328 φπς με .20 αυτο θα ισχυσει και εδω ανεξαρτητα τι λεει η αθηνα η κορινθος και η κολοπετινιτσα.πανω απο κει παραμενει ο νομος ως εχει και πρεπει να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.
σπιτι σου ,χωραφι σου,κανε οτι θελεις αλλα ειναι κουτο να προκαλεις τον οποιοδηποτε ανεβαζωντας δημοσια την προθεση σου να παρανομησεις

Ozymandias

Συμφωνω απολυτως, αν και καλυτερα θα ηταν να μετακομισουμε την κουβεντα μας στο σχετικο thread