1st Captains Meeting 5/6/10

Ξεκίνησε από SAPPER, 04 Ιουν 2010, 17:01:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

geoairsoft

Θα ήθελα να αναφέρω πως και εμείς ( Dogs of War ) δεν μπορούσαμε να παραστούμε λόγω υποχρεώσεων. Επιφυλασόμαστε για το επόμενο βεβαίως.
Επίσης να δηλώσω την μεγάλη μου χαρά για αυτά που βλέπω σαν αποτέλεσμα της συγκέντρωσης.
Αυτό ήταν όντως ένα βήμα μπροστά

Teacherdick

Συγχαρητήρια για την πραγματοποίηση του πρώτου cap. meeting.Η ομάδα των Umbrella Trashsweepers δυστυχώς δεν συμμετείχε λόγω υποχρεώσεων και λόγω αργοπορημένης ενοιμέρωσης.Ελπίζουμε την επόμενη φορά  να υπάρξει πιο σύντομη ενημέρωση, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε μαζί σας.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

MitsoS_O_Yakuza

φιλε Maleficus συμφωνησαμε σε ολα αλλα επρεπε να φυγουμε για οικογενειακους λογους!!παρακαλω σημειωνε καλυτερα και βλεπε καλυτερα τα χερια και τα ποδια!!αλλα πως να το κανεις σωστα αφου δε μας ξερεις καν ποιοι ειμαστε!!(φατσικα εννοω)σηκωνε χερακι και π@λ@μ@ρ@κι ο 2ρος των Μ_A_T Rogue που καθοταν διπλα μου δλδ απεναντι σου και αριστερα οπως κοιτας εσυ...δεξια του φιλου Buldog !!ακου εκει δεν συμφωνησαμε με επιχειρημα το οτι εγινε νωρις και δεν το ειχαμε μιλησει με την ομαδα μου..σε θελω πιο συγκεντρωμενο την επομενη φορα.εγω ξερω ποια ομαδα ειναι
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Dtq

Το μόνο μου θέμα εμένα ήταν η κατάργηση του μπαμ... Όπως ήταν προστάτευε τους παίκτες από πόνο και δεν υπήρχε περιθώριο αμφισβήτησης! Μπαμ κάνεις όταν δεις τον άλλο, είστε κοντά και δεν σε έχει δει!
Επίσης το Parlay, που κι αυτό βοηθούσε... Όταν δύο παίκτες είναι αρκετά κοντά, πιστεύω ότι καλό είναι να βγαίνουν και οι 2 τουλάχιστον... Αυτό βέβαια χρίζει περισσότερο αμφισβίτησης απ'το μπαμ!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Jayhawk

Δηλαδη εαν εγω βγω πισω απο τον αντιπαλο λογω δικων μου ελιγμων για να τον "φαω" και ειμαι κοντα, βγαινω και εγω?

Dtq

Παράθεση από: Jayhawk στις  07 Ιουν 2010, 19:38:16 ΜΜ
Δηλαδη εαν εγω βγω πισω απο τον αντιπαλο λογω δικων μου ελιγμων για να τον "φαω" και ειμαι κοντα, βγαινω και εγω?
Αν του βγεις από πίσω και δεν σε έχει δει, όχι, τότε έιναι μπαμ! Του λες μπαμ και βγαίνει.
Αν του βγεις από κάπου κοντά και σε δει και δεν ρίξετε επειδή είστε κοντά ή δεν είστε σίγουροι ποιος έριξε πρώτος, τότε, ναι, βγαίνετε και οι 2 ή επαναλαμβάνεται η φάση!
Έτσι μου τα έμαθαν εμένα!
Από αυτά που διάβασα όμως, μάλλον το ακύρωσαν όλο αυτό.
Κάτι δεν πάει καλά...

My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

queef

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  07 Ιουν 2010, 18:34:09 ΜΜ
φίλε Maleficus συμφωνησαμε σε ολα αλλα επρεπε να φυγουμε για οικογενειακους λογους!!παρακαλω σημειωνε καλυτερα και βλεπε καλυτερα τα χερια και τα ποδια!!αλλα πως να το κανεις σωστα αφου δε μας ξερεις καν ποιοι ειμαστε!!(φατσικα εννοω)σηκωνε χερακι και π@λ@μ@ρ@κι ο 2ρος των Μ_A_T Rogue που καθοταν διπλα μου δλδ απεναντι σου και αριστερα οπως κοιτας εσυ...δεξια του φιλου Buldog !!ακου εκει δεν συμφωνησαμε με επιχειρημα το οτι εγινε νωρις και δεν το ειχαμε μιλησει με την ομαδα μου..σε θελω πιο συγκεντρωμενο την επομενη φορα.εγω ξερω ποια ομαδα ειναι
Αν δεν απατώμαι πρόκειται για τους Κύκλους.
Όσον αφορά εμάς(και μόνο) Maleficus,καλό θα ήταν να έχεις τα αυτάκια ανοικτά και να γράφεις ότι ακριβώς σου λένε.Κρατάς πρακτικά,δεν συμμετέχεις ενεργά στη συζήτηση.Αν μη τι άλλο δεν είχες δικαίωμα συμμετοχής.Εν πάσει περιπτώσει η ψήφος ήταν αρνητική γιατί:
Α. Δεν υπήρξε χρονικό περιθώριο για συζήτηση με την ομάδα σχετικά με τα όποια θέματα προς συζήτηση.Άλλο αρχηγός-εκπρόσωπος κι άλλο Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Β. Τα θέματα προς συζήτηση-ψηφοφορία δεν ήταν ξεκάθαρα στο σύνολο των παρευρισκομένων ακόμη και μέχρι το τέλος της συνάντησης.Κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι ο περιορισμός των fps πιάνει και τα bolt action.
Γ.Το κυριότερο.Θα ήταν θεμιτό τα θέματα προς συζήτηση του εκάστοτε meeting να είναι γραμμένα από πριν στο φόρουμ ή κάπου αλλού.Verba volant,scripta manet.

Δεν θέλω να φανώ φορτικός ή γενικότερα ο γκρινιάρης της υπόθεσης,απλά στοιχειοθετώ τους λόγους που μας οδήγησαν στο ΟΧΙ.

theon

To captains meeting δεν μπορεσε να ολοκληρωσει όλες τισ ψηφοφορίες και την θεματολογία του και γιαυτό παρακαλώ όλοι όσοι ήταν παρώντες να μην αναφέρουμε τις απορίες και τις αποφάσεις αν αυτές δεν αναρτηθούν δια των πρακτικών απο τον Sapper για να μην γίνονται παρανοήσεις και κατεβατά απο posts :)To επόμενο captains meeting θα ολοκληρώσει τισ διαδικασιές με περισσότερες ομάδες παρούσσες ελπίζω για να καθαρογραφούν τα αποτελεσματα και να αναρτηθούν  εν ισχύει κανονισμών διεξαγωγής παιχνιδιών airsoft στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αττικής :)
Επικαλούμαι την υπομονή σας  και το αληθινό ενδιαφέρον σας για την πρόοδο του airsoft.
Ευχαριστώ! :)
ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ!

Spook

Σωστά queef...

Οι "Κύκλοι" ψήφισαν σε όλες τις ψηφοφορίες αλλά δήλωσαν, τόνισαν και ζήτησαν να γραφτεί στα πρακτικά (εγώ προσωπικά) πως δεν συμφωνούν με την διαδικασία όπως έγινε στο 1ο Captains Meeting.

Προτείναμε η σχετική ειδοποίηση μαζί με τα θέματα προς συζήτηση-ψηφοφορία αναρτημένα να γίνεται τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν ώστε να υπάρχει περιθώριο συζήτησης τους με την υπόλοιπη ομάδα ωστε να παρθεί απόφαση από κοινού και όχι μόνο αποκλειστικά από τους 2 εκπροσώπους της κάθε ομάδας που βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί. Δεν έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη της υπόλοιπης ομάδας σε αυτούς αλλά με την συμμετοχή όλης της ομάδας στις αποφάσεις, τουλάχιστον σε ότι αφορά την ομάδα των "Κύκλων".

Επίσης τονίσαμε πως στο πρώτο Captains Meeting θα έπρεπε να τεθούν ζητήματα, όπως τρόποι διεξαγωγής και διαδικασίες σε ότι αφορά το ίδιο το Meeting έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ουσιώδης και ανεμπόδιστος διάλογος και να παρθούν οι όποιες αποφάσεις μέσα από πολύ συγκεκριμένες και συμφωνημένες διαδικασίες και να βρεθεί η φόρμουλα που η συζήτηση και τα θέματα να ρέουν γρήγορα μεν αλλά να είναι απόλυτα κατανοητά δε από όλους τους παρευρισκόμενους. Αυτό είναι το Α σε μια προσπάθεια οργάνωσης του οτιδήποτε...το Meeting ξεκίνησε από το Ε.....δεν είμαστε μικρά παιδιά αλλά όπως φάνηκε και στη συγκεκριμένη περίπτωση ορισμένα πράγματα είναι απαραίτητα για την σωστή διεξαγωγή οποιουδήποτε διαλόγου.

Παρόλα αυτά πιστεύω πως πήγε καλά με τα δεδομένα που είχαμε και ελπίζω τα όποια ολισθήματα πως θα εκλείψουν στο μέλλον με ελάχιστα καλύτερη οργάνωση και θέληση από όλους.

Αναμένουμε τα πρακτικά του Captains Meeting αναρτημένα.
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

Gus

Παράθεση από: queef στις  07 Ιουν 2010, 20:10:44 ΜΜ
Εν πάσει περιπτώσει η ψήφος ήταν αρνητική γιατί:
Α. Δεν υπήρξε χρονικό περιθώριο για συζήτηση με την ομάδα σχετικά με τα όποια θέματα προς συζήτηση.Άλλο αρχηγός-εκπρόσωπος κι άλλο Γεώργιος Παπαδόπουλος.
Β. Τα θέματα προς συζήτηση-ψηφοφορία δεν ήταν ξεκάθαρα στο σύνολο των παρευρισκομένων ακόμη και μέχρι το τέλος της συνάντησης.Κάποιοι δεν κατάλαβαν ότι ο περιορισμός των fps πιάνει και τα bolt action.
Γ.Το κυριότερο.Θα ήταν θεμιτό τα θέματα προς συζήτηση του εκάστοτε meeting να είναι γραμμένα από πριν στο φόρουμ ή κάπου αλλού.

Ακριβώς για τους ίδιους λόγους που παρέθεσε ο φίλος Queef η ψήφος που δόθηκε από την ομάδα μας ήταν αρνητική!

Η κύρια ενστασή μας ήταν οτι κληθήκαμε να ψηφίσουμε για θέματα το περιεχόμενο των οποίων δε γνωρίζαμε από πρίν, ώστε να έχουμε περιθώριο συζήτησης τους μέσα στην ομάδα! Και γι αυτό αντιπροτείναμε μαζί με τους αντιπροσώπους των κύκλων να κατατίθενται τα θέματα πρός ψήφιση κάποιες μέρες πρίν από το εκάστοτε Captains' Meeting ώστε να υπάρχει χρόνος συζήτησης και απόφασης για τη κάθε ομάδα. Έτσι η κάθε ομάδα θα φέρνει μαζί της τις αποφάσεις της, με αποτέσμα να είναι και μακράν αντιπροσωπευτικότερες για την ίδια, καθώς επίσης θα μειωθεί αισθητά ο χρόνος της κάθε ψηφοφορίας...

Airetikos

Κάπου εδώ να αναλύσω την άποψη μου για  το θέματος.
Τα παρακάτω είναι δικές μου απόψεις και δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τους Contractors ή την κοινότητα της Κορίνθου.
Καταρχήν η όλη φάση με το captains meting, σαν πρωτοβουλία από τον Βασίλη είναι πολύ καλή αλλά με τον τρόπο που έγινε και τα αποτελέσματά του, μου φαίνετε βιαστικό, άκομψο  και εύκολά παρεξηγήσιμο.
Πάρθηκαν «βαριές» αποφάσεις από την πρώτη κιόλας συνάντηση χωρίς να διασαφηνιστούνε ο ρόλος, οι αρμοδιότητες  και ο τρόπος λειτουργίας του captains meting. Μπορεί κάποια πράγματα να συζητήθηκαν στο forum αλλά κανείς από αυτούς έστω που αφορά δεν είναι υποχρεωμένος να το παρακολουθεί. Πριν βγούνε τετελεσμένες ανακοινώσεις θα πρέπει πρώτα να ανακοινωθούν αυτά τα πράγματα για να γνωρίζει ο κόσμος και για να προστατευτεί  ο ίδιος ο θεσμός και τα άτομα που τον απαρτίζουν!
Εντύπωση δε προκαλεί  το γεγονός ότι δεν υπήρξε ο απαραίτητος χρόνος να ενημερωθούν για την ατζέντα οι ομάδες και να συζητήσουν σχετικά ώστε να τοποθετηθούν! Οι αποφάσεις όμως πάρθηκαν και οι αντιπρόσωποι ψήφισαν! Πώς κα εκ μέρους ποιών?
Στην ανακοίνωση που βγήκε, είναι εντελώς γενική όσο αφορά την συμμετοχή και την διαδικασία,  δεν αναφέρονται τα άτομα και οι ομάδες που παραβρεθήκαν και ο τρόπος που ψηφήσανε.
Από εκεί και πέρα όσο αφορά της ίδιες της αποφάσεις...

1)   Το όριο ταχύτητας βολής των όπλων.  Δεν βλέπω κανέναν λόγο που πρέπει να αλλάξει! Το όριο των 350 fps είναι δοκιμασμένο και ξέρουμε ακριβός τα αποτελέσματά του, σοβαρός τραυματισμός εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες ασφαλείας αποκλείετε, ενώ τραυματισμός στο δέρμα μπορεί να επέλθει αποδεδειγμένα και με λιγότερα fps. Πέραν τούτου η μύωση δεν πρόκειται να ενισχύσει τα επιχειρήματα μας έναντι της πολιτείας αν λάβουμε υπόψη ότι άλλα αθλήματα έχουν επαφή με το ανθρώπινο σώμα με μεγαλύτερες ταχύτητες και δυνάμεις!  Το να παίρνουμε παραδείγματα από το εξωτερικό είναι καλό αλλά θα πρέπει να τα επεξεργαζόμαστε και όχι να τα εφαρμόζουμε σαν αμάσητη τροφή... Με την ίδια λογική τον «επιχειρημάτων» και της αντιγραφής θα πρέπει να βάλουμε και των χαρακτηριστικό πορτοκαλί φλόγοκρύπτη που όλοι απεχθανόμαστε και έρχεται σε αντίθεση με την αρχική και βασική ηδέα του Airsoft που είναι η πιστή αντιγραφή της πραγματικότητας.
Τέλος μία τέτοια αλλαγή τους μόνους που θα συμφέρει είναι τους εμπόρους και όσους έχουν κάνει την αλλαγή ελατηρίου επάγγελμα μια και θα ωθήσει πολλούς παίχτες στο να αλλάξουν τα ελατήρια στα όπλα τους! 
Άρα εκτός των άλλων είναι και δύσκολο να εφαρμοστεί στην πράξη...

2)   Δεν χρίζει επεξήγησης αφού δεν συμφωνώ με την μύωση του ορίου ταχύτητας...
3)   Η κατάργηση του «Μπάμ» θα έχει ως αποτέλεσμα το πιο «σκληρό» παιχνίδι με περισσότερα σημάδια και ας έχουν πέσει τα fps, με ότι συνεπάγετε αυτό... ουσιαστικά αναγκάζει πλέων όλους τους παίχτες να χτυπάνε στο ψαχνό, ενώ  θα καταργήσει ένα βασικό τρόπο της αφύπνισης της ευγενής άμιλλας και του σεβασμού του συμπαίκτη απέναντί μας, ιδικά στους νέους! Με απλά λόγια το μπάμ είναι ένας τρόπος να μάθει ο άλλος ότι δεν είναι σωστό να χτυπάμε από κοντά.
Μπορεί να είναι δύσκολος κανόνας στην εφαρμογή αλλά αυτό θα πρέπει να επιφέρει διόρθωση στον τρόπο εφαρμογής κα όχι κατάργηση μια και δίνει πολλά περισσότερα από αυτά που παίρνει!

4)   Συμφωνώ απόλυτα !!!!
5)   Σωστό και θα πρέπει να τονίζετε !!!
6)   Διαφωνώ αφού το συγκεκριμένο μέτρο είναι ενάντια στην ρεαλιστικότατα και στην εξέλιξη.  Βολεύει μόνο στην διαιτησία αλλά μην ξεχνάμε ότι η βασική αρχή του Airsoft είναι το fer play... Και εξηγούμε, αν κάποιος βρίσκετε μέσα σε ένα δωμάτιο κριμένος πίσω από ένα πάσο γιατί να θεωρηθεί νεκρός ? Με την ίδια λογική κάποιος που είναι πίσω από τούβλινο τοίχο και δέχεται πυρά από Barret που εξομοιώνει τυφέκιο 50 χιλιοστών θα πρέπει να βγαίνει σαν νεκρός... Αν κάποια χειροβομβίδα δεν είναι αποτελεσματική γιατί να βγει κάποιος ? και γιατί να δώσει κάποιος 105 ευρώ για μία Tornado  αν είναι να κάνει την ίδια δουλειά με έναν κεφτέ ????
7)   Σωστό αλλά καταχρηστικό, δεν μπορεί κανείς να περιορίσει τον διοργανωτή, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να απέχει ! Αυτό τους μόνους που μπορεί να δεσμεύσει είναι αυτούς που το συνυπογράφουν !
8)   Παρουσίαση τετελεσμένων αποφάσεων σε sequel πρώτη φορά βλέπω....

Εν κατακλείδι αυτό που εγώ παρατηρώ σε όλα αυτά είναι το πραγματικό πρόβλημα δεν είναι οι ίδιοι οι κανόνες αλλά ή εφαρμογή αυτών!
Άρα το λογικό είναι να επικεντρωθείτε στο πρόβλημα και να βρείτε τρόπους και λύσεις για να γίνονται κατανοητοί και να εφαρμόζονται σωστά και όχι να τους αντικαταστήσετε με άλλους με αμφισβητούμενο αποτέλεσμα.
Ο Ρόλος του captains meting κατά την δική μου ταπεινή άποψη θα πρέπει να είναι αυτός του θεσμικού οργάνου που θα εντοπίζει τα προβλήματα, θα τα αναλύει, θα τα συζητά και θα προτείνει λύσεις, όχι αυτός του νομοθέτη !

Παναγιώτης (Αιρετικός) Ρουμελιώτης

liongreek

Προς τον φίλτατο Αιρετικό:

Σχόλια από facebook από άτομο στην Κόρινθο (υπάρχει screenshot αν χρειαστεί)

ΠαράθεσηKostas Kouinis: Το αποφασιζοθμε και διαταζουμε δεν μου αρεσε καθολου.Ελλαδα ειναι μονο η αθηνα γι'αυτους.ΚΑΙ
φυσικα με περισσοτερους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ αθηναιους.
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ( ΚΟΛΗΤΟΙ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.

ΠαράθεσηVangelis Roumeliotis: Re kitaxte ta pedakia ponesane me ta pola fps vgalane dontia kopanisane kolarakia xtipisane mitoules ke ipane na to riksoune sto pleksimo . Stin athina to mono pou gnorizoun na kanoun eine na tous anakatevoun olous gia simferon tous. Gnomi mou ( Vrase rizi kias ton pousti na sfirizi). A NTE GIA

Είναι η δεύτερη φορά σε λίγες μέρες που διαβάζω διαχωρισμό Αθήνας-υπόλοιπου κόσμου...καλές οι προτροπές σου στο παραπάνω post, αλλά κάπου αυτός που το έγραψε υπερέβει τα όρια χωρίς καν να ξέρει για ποιο πράγμα μιλά.

Το πλέξιμο είναι επικίνδυνο με πολλά fps...

Όσο για τα υπόλοιπα, με το θάρρος της γνώμης μετά από ενημέρωση της ομάδας από τον αρχηγό, και ως παίκτης της επαρχίας, που σημαίνει λίγο έξω από την φουρτούνα και ίσως περισσότερο ψύχραιμο...

Το θέμα των fps βασίζεται σε μελέτες από ιατρικές ομάδες για την συγκεκριμένη ταχύτητα. Δεν είναι πανάκεια. Μπορεί κάλλιστα και τα 450 fps να μην έχουν καμία επίδραση στον άνθρωπο. Δεν υπάρχει όμως προηγούμενο. Δεν υπάρχει έρευνα, δεν υπάρχει χώρα που να το έχει υιοθετήσει. Το 1 Joule έχει προηγούμενο. Έχει πίσω του έρευνα και χρησιμοποιήται ήδη. Άρα είναι πιο εύκολο να γίνει αποδεκτό από κάποιον φορέα στο μέλλον. Πάντα το χαμηλό νούμερο σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πιο ευκολοχώνευτο.

Το ΜΠΑΜ δεν καταργήθηκε. Απλά έγινε κάτι σαν προαιρετικό καθώς χρησιμοποιήθηκε πολύ και με λάθος τρόπο σε πολλά παιχνίδια. Προσωπικά είμαι υπέρ της σωστής και υποχρεωτικής εφαρμογής του, και θα χαρώ εξίσου να βγάλω ένα παιχνίδι μόνο με ΜΠΑΜ (που η μόνη περίπτωση να συμβεί είναι να σκάσω από το φαί...)

Η χειροβομβίδα είναι μάλλον μέση λύση. Οι πιθανότητες επιβίωσης σε ένα κλειστό δωμάτιο εείναι λιγότερες από 10% (60% στο Hollywood...). Άδικο μεν για κάποιους που όντως δεν θα τους βρει το bb, αλλά μια κοινή λύση. Υποχρεώνει και την ομάδα που έχει το δωμάτιο να στήσει περιφερειακή άμυνα...λέμε τώρα...

Γενικά...αν έμεινα ικανοποιημένος; μμμ....γιατί όχι; από "εδώ πάνου" που είμαι, μου αρέσει να βλέπω κοινές ενέργειες και το θεωρώ μια καλή αρχή να γίνει μια πιο συντονισμένη προσπάθεια σε συνδυασμό με την επαρχία. Γιατί να μην υπάρχει μια αντιπροσωπεία από Κόρινθο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κέρκυρα, Κρήτη, Χίο και από όλα τα μέρη, με προτάσεις πάνω σε ένα πλαίσιο. Η Αθήνα έκανε την αρχή για το δικό της πλαίσιο, ας δούμε και εμείς τι πιθανότητες προσέγγισης υπάρχουν...

Liongreek aka Λιοντόπουλος Γιώργος
XO, HADES

Dtq

Μέχρι το και το 4 συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Παναγιώτη! Πες τα παιδί μου!
Από εκεί και πέρα, για τα φίλια πυρά, δεν έχω καταλήξει ούτε κι εγώ τι θα ήθελα.
Όσο για τις χειροβομβίδες, διαφωνώ... Βγες άμα είσαι στο δωμάτιο... Ένα ρισπόν/παιχνίδι λιγότερο... Δεν είναι τπτ! Και για τα όρια που θα βάλει ο κάθε διοργανωτής στο παιχνίδι του, αυτό είναι καθαρά στο χέρι του διοργανωτή και δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να κάνει κάτι γι'αυτό και ούτε πρέπει να προσπαθήσει!
Αυτά από έναν μεμονωμένο παίκτη!
Όποιος θέλει, μπορεί να παίζει με αυτά... Εγώ θα παίζω απλά με το τι λέει η λογική μου και το τι θεωρώ σωστό!
Αν ποτέ σήκωνα παιχνίδι, πιθανότατα τα όρια θα ήταν τα παλιά... Ή μπορεί και καθόλου αν ήξερα με ποιους θα παίξω!
Κάτι δεν πάει καλά...

Whiskey

Παράθεση από: Dtq στις  08 Ιουν 2010, 00:01:06 ΠΜ
Μέχρι το και το 4 συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο Παναγιώτη! Πες τα παιδί μου!
Από εκεί και πέρα, για τα φίλια πυρά, δεν έχω καταλήξει ούτε κι εγώ τι θα ήθελα.
Όσο για τις χειροβομβίδες, διαφωνώ... Βγες άμα είσαι στο δωμάτιο... Ένα ρισπόν/παιχνίδι λιγότερο... Δεν είναι τπτ! Και για τα όρια που θα βάλει ο κάθε διοργανωτής στο παιχνίδι του, αυτό είναι καθαρά στο χέρι του διοργανωτή και δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να κάνει κάτι γι'αυτό και ούτε πρέπει να προσπαθήσει!
Αυτά από έναν μεμονωμένο παίκτη!
Όποιος θέλει, μπορεί να παίζει με αυτά... Εγώ θα παίζω απλά με το τι λέει η λογική μου και το τι θεωρώ σωστό!
Αν ποτέ σήκωνα παιχνίδι, πιθανότατα τα όρια θα ήταν τα παλιά... Ή μπορεί και καθόλου αν ήξερα με ποιους θα παίξω!

Απλα ... σβηνω οτι εγραψα  ... ο καθενας εχει δικαιωμα αποψης ακομα και αν δεν γνωριζει ... συγνωμη λοιπον

Dtq

Βλέποντας το θετικό πνεύμα και κινήσεις απ'τα παιδιά, διαγράφω και τροποποιώ κάποια ποστ μου από αυτό εδώ το νήμα! :) :) :)
Κάτι δεν πάει καλά...

Whiskey

Παράθεση από: Dtq στις  08 Ιουν 2010, 00:16:08 ΠΜ
Ναι, ευτυχώς ή δυστυχώς, όλοι έχουμε δικαίωμα να πούμε την άποψή μας! Διαφωνείς κάπου μαζί μου? Αν θέλεις, πες μου συγκεκριμένα... Είτε εδώ είτε σε πμ και να το συζητήσουμε...

Διαφωνω μαζι σου γιατι θεωρω οτι δεν διαβασες πρωτα αυτο http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,2919.0.html
ωστε να καταλαβεις το γιατι ... εγινε αυτο ... http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,3095.0.html

Εσυ αν τα συνδιασεις εχεις οντως να μου πεις κατι ?

Περιμενω τις εμπεριστατωμενες αποψεις σου ... και μιλαω για εμπερισταωμενες επειδη με βαση τα links που σου εδωσα εμεις βασιζομαστε σε γνωματευσεις Ιατρων ... Οπλουργων, Δικηγορων ... και ολων των σχετικα νομιμων εμπλεκομενων ειδικοτητων ...

Σε ακουω λοιπον αφου θελεις  ... public παντα.

Dtq

Το διάβασα και το είχα στα υπόψιν όταν έγραφα το μήνυμά μου...
Ναι, είναι πολύ καλό... Όμως πολύς κόσμος έχει ξοδέψει χρήμα για να πάρει όπλο το οποίο να είναι στα 350... Το οποίο 350 είναι ελεγμένο πολλές φορές πρακτικά και όχι θεωρητικά! Μπορεί να είναι πιο εύκολο να περάσεις την μελέτη και τα λιγότερα fps αλλά είναι και το καλύτερο? Προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο να το αλλάξουμε...
Η συγεκριμένη μελέτη δεν ξέρουμε υπο ποιές προϋποθέσεις έγινε αλλά νομίζω ότι το πιο πιθανό είναι να είναι από σχεδόν εξ επαφής το όπλο με το δέρμα... Και νομίζω όλοι ξέρουμε ότι τα fps πέφτουν ανάλογα με την απόσταση... Επίσης πιστεύω ότι όλοι φοράμε ρούχα κατά την διάρκεια του παχνιδιού έτσι? Τέλος, το ζωντανό δέρμα με το νεκρό έχει την ίδια σύσταση? Εννοώ, Πεθαίνουν κάποια εκατομμύρια κυτταρα χωρις οξυγόνο... Δεν θα χάσει κάπως την ελαστικότητά του?
Κάτι δεν πάει καλά...

Goodspeed

Παράθεση
""Vangelis Roumeliotis: Re kitaxte ta pedakia ponesane me ta pola fps vgalane dontia kopanisane kolarakia xtipisane mitoules ke ipane na to riksoune sto pleksimo . Stin athina to mono pou gnorizoun na kanoun eine na tous anakatevoun olous gia simferon tous. Gnomi mou ( Vrase rizi kias ton pousti na sfirizi). A NTE GIA""

Ποιό είναι το συμφέρον μας εδώ στην Αθήνα ρε RAMBO του AIRSOFT ?? Για κάντο μας λιανά γιατί είμαστε και πονεμένα παιδάκια που το ρίξαμε στο πλέξιμο.
Αν νομίζεις ότι τα πολλά fps είναι μαγκιά, τότε είσαι μακριά νυχτωμένος. Αλλά μάλλον είσαι από τους τύπους που γουστάρεις να δεις τον άλλο να βελάζει από τον πόνο για να ευχαριστηθείς σενάριο Airsoft ε ??

Οφείλεις να βγείς και να ζητήσεις συγνώμη από όλους τους "Αθηναίους" για το μήνυμα στο fb που σίγουρα το έγραφες εκ του ασφαλούς ότι δεν θα φτάσει στο παρόν forum. 

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Whiskey

@Dtq

Εχεις καταλαβει οτι μιλαμε για αποχαρακτηρισμο των οπλων airsoft απο τον γενικο νομο των αεροβολων που τα καθιστα παρανομα για παιχνιδια ?

Βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος αδερφε ...

Οταν πας σε δικαστηριο πρεπει να εχεις κατι τεκμηριωμενο ... το καταλαβαινεις αυτο ?

Δεν υπαρχουν πολλαπλα ορια δια εναν δικαστη ... ενα οριο και μονο υπαρχει ... αυτο εκαναν ολες οι ευρωπαικες ομοσπονδιες - συλλογοι προκειμενου να υπαρξουν στις χωρες τους ... απλα πραγματα λοιπον ... ή δεχεσαι να εισαι παρανομος και να ζεις υπο τον φοβο του να σε χωσουν σε καποιο κελι ως παρανομο ... ή πας ενα βημα πισω πριν προχωρησεις μπροστα ... εσυ αποφασιζεις φιλε μου ...

Προσπαθησε να μπεις στην ιδιοτητα ενος δικαστη ή ενος νομοθετη που προσπαθεις ΕΣΥ να τον πεισεις ... απλα αυτο ...

Το θεμα ειναι αρχικα ο αποχαρακτηρισμος των οπλων και κατοπιν ΟΛΑ τα αλλα ...

σκεψου το ... θεωρω οτι θα καταλαβεις τι λεω ...

Φιλικα παντα.

Dtq

Εννοείται φιλικά, δεν είναι ανάγκη να μαλώσουμε για μια διαφωνία...
Έχεις δίκιο σ'αυτό... Θα είναι πιο δύσκολα έτσι... Προσωπικά αυτά που έχω σκεφτεί ως καλύτερα είναι:
Ή να προσπαθήσουμε να πείσουμε τον δικαστή ότι αυτά που λέμε είναι πράγματι σωστά, 328 +-5% είναι  311 έως 345 το οποίο 345 είναι πολύ κοντά στο 350!
Ή να πάμε με τα 328 +-5% αλλά μόνο στα χαρτιά!
Ή 328 να το περάσουμε και μετά να το αλλάξουμε...
Προσωπικά θα προτιμούσα να το περνάγαμε απ'την αρχή ως 350...
Αν ο οποιοσδήποτε δικαστής δεν κοιτάει μόνο τα χαρτιά αλλά και την λογική και μιλάει κάποιος με επιχειρήματα, δεν νομίζω να είναι δύσκολο να πειστεί...
Όπως προείπα... Φιλικά πάντα!  :)
Κάτι δεν πάει καλά...