Mobile Main Menu

The Pacific

Ξεκίνησε από dash, 02 Φεβ 2010, 17:29:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dash

http://www.imdb.com/title/tt0374463/

εχουν ανακοινωσει οτι ειναι  10-part mini-series  ακριβως οπως με το band of brothers

η episode list εχει και τα 10

Maleficus

το ένατο μέρος ανέβηκε στο pirate bay πριν απο 13 λεπτά...
232S  149L

EDIT : κατέβηκε σε 17 λεπτά με μέγιστη 502.1 kb

Maleficus

κυκλοφόρησε και το τελευταίο μέρος

ampelift

Παιδιά οποίος τα θέλει τα έχω μαζεμένα και έτοιμα να παίξουν σε DVD .

geoairsoft

Στο greek tracker έχει βγεί πακέτο όλη η σειρά σε 720p

Maleficus

εγώ τα έχω ή σε 720 ή 1080p αν και το τελευταίο μου ήρθε σε DIVX και δεν ξέρω αν έχει καμμία διαφορά με το 1080

το τέλος ήταν καλό τολμώ να πώ αν και δεν μου άφησε ιδιαίτερες εντυπώσεις , πέραν φυσικά των γνωστών σε όλους μας ψυχολογικά προβλήματα τα οποία μπορεί να υπάρχουν και σήμερα σε μερικούς πολεμιστές αυτού του πολέμου...

ωραίες μάχες και φυσικά δεν παρέλειψε να δείξει τον  φυλετικό ρατσισμό  που διακατείχε τους στρατιώτες αυτού του μετώπου απο Αμερικανικής πλευράς ,

τώρα για τους ιάπωνες τι να πεί κανείς .... ό,τι και να έλεγε ο αυτοκράτωρας τους το κάνανε ακόμα και αν έπρεπε να δώσουν την ίδια τους τη ζωή μιάς και η τιμή είναι κάτι πολύ σημαντικό για αυτό το λαο.
προτιμούσαν να σκοτωθούν παρά να πιαστούν αιχμάλωτοι κσι σκότωναν το "λευκό διάολο" όπου και να  ήταν !
ニっぽ VS USA
και όλα τελειώσανε με μία βόμβα 2 τόνων διότι δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους οι αμερικανοί με την άνευ όρων συνθηκολόγηση των Ιαπώνων με τον φόβο για ένα ακόμα πυρινικό ολοκαύτωμα.

Αυτά απο εμένα

Ιστιμπεη

Εγω περιμενω να τα φερει το amazon.co.uk γιατι το θελω με το κουτι του. Προς ενημερωση ολων που εχουν δει το BAND OF BROTHERS σας ανακοινωνω οτι το επεισοδιο 9 δεν εγινε ποτε στην πραγματικοτιτα το λεω αυτο εχοντας διαβασει το βιβλιο

Maleficus

ξέρει κανείς καμμία παρόμοια σειρά ;

Ιστιμπεη

με τετοοια ρεαλιστικοτητα οχι

Maleficus

μία παρόμοια , δε με νοιάζει η ρεαλιστίκοτητα άμα είναι πιο παλιά ...
μην μου πεί κανείς για Combat όλοι την έχουμε δει