A&K Magpul Masada/Bushmaster ACR review (airsoft) ????το αναζηταω???το ΘΕΛΩ!!

Ξεκίνησε από MitsoS_O_Yakuza, 18 Απρ 2010, 21:31:57 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MitsoS_O_Yakuza

φατε ματια ψαρια...μια εκφραση που πολυ αγαπω ;D A&K Magpul Masada/Bushmaster ACR review (airsoft)   το νου σας.....θα το αποκτησω :-* ;D :-* ..μια κατασκευη πολυ πολυ brutal καμια σχεση με αυτα που εχετε δει ως τωρα....μακρυα κανη πολυ ευθυβολο μια μικρη δυσκολια στη ρυθμιση του hop-up για το λογο οτι εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ επιλογες υψωματος...και τελος ενα μικρο πακετο για τους γεμιστηρες...που θα φαω να δω ποιους θα παντρεψω και που θα τους βρω!οχι δεν ειναι recoil και βγαζει 400fps..οτι πρεπει για woodland μονο
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

queef

Ναι αλλά αυτό είναι το "sportline" που έβγαλε η Α&Κ.Έχει εξαντληθεί και το χουν πάρει και πολλοί στην Αθήνα.
Θα βγεί νομίζω από την STAR το "καλό" αλλά έχει ήδη καθυστερήσει.

MitsoS_O_Yakuza

οχι δεν καταλαβες αδερφε!!αυτο ειναι καθοδον...μη ρωτας αλλες πληροφοριες θα το δεις απο κοντα απο την επομενη Κυριακη,μπορει να το εχω και τοτε.
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

liongreek

wrong again...το AEG που είναι licensed από την ίδια την Magpul, το ACR, το βγάζει η G&P...έχει αρχίσει ήδη να διατίθεται στις ΗΠΑ, παρουσιάστηκε στο Shot Show 2010 στο περίπτερο της Magpul δίπλα στο αληθινό όπλο...

...είναι εξαιρετικής ποιότητας και ουδεμία σχέση έχει με την Α&Κ...

Ozymandias

Liongreek, εισαι λαθος......ελεγξε τις πηγες σου

Η G&P δεν φτιαχνει το Masada, ουτε εχει το licence για οτιδηποτε.

Μετα την επιτυχια του "παρανομου" Μasada της Α&Κ, η MagPul που αρχικα σταματησε την παραγωγη, στη συνεχεια μυριζομενη κερδος ηρθε σε επαφη με την Α&Κ και συμφωνησανε η A&K να παραγει την "φτηνη" εκδοση του Masada (~200E) με την MadBull Να παραγει την ακριβη εκδοση μεσω της σειρας PTW.

Tα Μasada της A&K ΔΕΝ ειναι κλωνοι αλλα αυθεντικη παραγωγη της A&K. Θελουν λιγη δουλιτσα, αλλα σε γενικες γραμμες δεν ειναι κακα οπλα και στο ιντερνετ ειχαν καλουτσικες κριτικες. Αυτο που ειναι απιστευτο ειναι πως οι κινεζοι καταφεραν να φτιαξουν το μοντελο χωρις να εχουν στα χερια τους ουτε το πραγματικο οπλο (τα ελαχιστα πρωτοτυπα και demonstration pieces τα ειχε η Magpul) ουτε καποια replica (κανενας δεν τα εφτιαχνε) 

Η G&P απο την αλλη μερια, δεν φτιαχνει Masada, αλλα παιρνει τα οπλα της A&K και προσθετει καποια δικα της internals. Ουσιαστικα αναβαθμιζει τα υπαρχοντα οπλα......

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

liongreek

Παράθεση από: Ozymandias στις  19 Απρ 2010, 16:04:15 ΜΜ
Liongreek, εισαι λαθος......ελεγξε τις πηγες σου

Η G&P δεν φτιαχνει το Masada, ουτε εχει το licence για οτιδηποτε.

Μετα την επιτυχια του "παρανομου" Μasada της Α&Κ, η MagPul που αρχικα σταματησε την παραγωγη, στη συνεχεια μυριζομενη κερδος ηρθε σε επαφη με την Α&Κ και συμφωνησανε η A&K να παραγει την "φτηνη" εκδοση του Masada (~200E) με την MadBull Να παραγει την ακριβη εκδοση μεσω της σειρας PTW.

Tα Μasada της A&K ΔΕΝ ειναι κλωνοι αλλα αυθεντικη παραγωγη της A&K. Θελουν λιγη δουλιτσα, αλλα σε γενικες γραμμες δεν ειναι κακα οπλα και στο ιντερνετ ειχαν καλουτσικες κριτικες. Αυτο που ειναι απιστευτο ειναι πως οι κινεζοι καταφεραν να φτιαξουν το μοντελο χωρις να εχουν στα χερια τους ουτε το πραγματικο οπλο (τα ελαχιστα πρωτοτυπα και demonstration pieces τα ειχε η Magpul) ουτε καποια replica (κανενας δεν τα εφτιαχνε) 

Η G&P απο την αλλη μερια, δεν φτιαχνει Masada, αλλα παιρνει τα οπλα της A&K και προσθετει καποια δικα της internals. Ουσιαστικα αναβαθμιζει τα υπαρχοντα οπλα......

I stand corrected, έχεις δίκιο...

όσο για το Masada της A&K, είναι όντως όμορφο, αλλά θέλει όντως δουλίτσα, από τα λίγα που είδα παίζοντας με αυτό σε ένα παιχνίδι...

...όσο για το μοντέλο που θα βγάλει η Magpul PTS...

http://www.youtube.com/watch?v=-soAklTKqDg

queef

Παιδιά,η G&P απλά βελτιώνει τα Μasada της Α&Κ,δεν έχει φτιάξει δικό της μοντέλο.
Δεν είμαι σίγουρος αν είναι η STAR,αλλά κάποια εταιρεία θα βγάλει την proline,με τιμή γύρω στα 450$ απ'ότι έλεγαν,και με πολλές επιλογές στη διαμόρφωση.
Θα ψάξω να βρω λινκ και θα τα ποστάρω.
EDIT:Link found
http://redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/AEG_AEP_G_P_G_P_Custom_Magpul_Masada_Fully_Licensed_Based_on_A_K_Black.htm

Εδώ φαίνεται ξεκάθαρα ότι απλά είναι βελτίωση του ήδη υπάρχοντος όχι ένα νέο AEG.Προσωπικά αναμένω αυτό της STAR

MitsoS_O_Yakuza

ηρθε στα χερια μου!!extra βομβιδοβολο-φακος-λαιζερ-σηγαστηρας....παρτε χαρτομαντηλα θα το συναντησετε στα πεδια
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ghost-71

ρε συ παίδαρε βάλε και καμιά φώτο να το δούμε το κτήνος . έχω χαζέψει στο pc να το ψάχνω.
και καμιά πληροφορία για το πως το απέκτησες και τη πλήρωσες δεν θα με χάλαγε καθόλου ... ??? ???

MitsoS_O_Yakuza

φωτο δεν εχει γιατι ως γνωστον ειμαι ασχετος με το pc στο πως να τις ανεβασω γιαυτο και λεω θα το δειτε απο κοντα στα πεδια!!καποιοι το ειδαν...το επεκτησα με αιμα κοπο και ιδρωτα!!... ;D 8) ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

...το επεκτησα με αιμα κοπο και ιδρωτα!!... ;D 8) ;D
[/quote]

Καλημερα κ καλο μηνα !!
πιον πλακωσες ;D ;D ;D ;D ;D και του το πηρες.
εγω το ειδα αρχες του ετους σε παιχνιδι στην ελευσινα και επαθα πλακα.

MitsoS_O_Yakuza

.....χαχαχαχαχχαχα....χαχααχα....χαχαχχα...ελιωσα!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ghost-71

γελά κύρια μου γελά καλεί μου .λαϊκών άσμα ..ΩΡΑΙΟΣ  ο νέος αλά ο παλιός είναι αλλιώς. ;D ;D ;D ;D ;D

αστειεύομαι πάντα...

Jayhawk

Υπάρχει περίπτωση να δούμε το ACR της Magpul PTS στο ???

Billy-eldyk

Παράθεση από: Jayhawk στις  06 Μαΐου 2010, 13:21:07 ΜΜ
Υπάρχει περίπτωση να δούμε το ACR της Magpul PTS στο ???
ναι όταν βγει η Ελλάδα απο την επιτήρηση τότε θα το φέρουν τα παιδία ,πλάκα πλάκα υπάρχει περίπτωση να το δούμε στο Αirsoft Center ? :P :P
Never In The Right Order

ghost-71

εγώ θα πρωτινά , επειδή ΚΑΙΓΟΜΑΙ για αυτό το όπλο , να το βρούνε.. έχουν άκρες και να μας το φέρουν..  :D :D :D :D :D :D :D :D  δεν ζητάμε δανειο ..να δώσουμε θέλουμε , έλεος ποια ... :D :D :D :D :D :D :D

Jayhawk

Το λέω γιατί αυτό το όπλο εγώ θα το πάρω και απλά προτιμώ το εγχώριο από το εισαγόμενο... ;)   Άχ καταραμένες Πανελλήνιες.... :D

MitsoS_O_Yakuza

ματακι θα του βαλω λεμε ματακι και χαντρες...αθιγγανος θα γινω!! MitsoS_O_Athiganos  ;D ;D ;D ;D ;D
JapaN-PoweR-FroM-GreecE