ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ

Ξεκίνησε από ΔΕΑ ΜΑΚΗΣ, 30 Μαΐου 2010, 13:59:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΔΕΑ ΜΑΚΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ  Μ15Α4 CARABINE CALSSI ARMY ΚΑΙ TA FPS ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΜΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΦΤΑΣΑΣ ΑΠΟ
397- 390 ΤΗ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΟΤΣΟ ΣΤΗΝ AIROSFTCENTER

SW1GEORGE

γιατι να σε πιασουν ''ΚΟΤΣΟ'' εσυ θα κανεις την δουλεια σου και αυτη την δουλεια τους.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Palladin

Μάκη δεν θα σε πιάσει κανένας κότσο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας εκεί και να τους πεις το πρόβλημα σου για να σε καθοδηγήσουν στη λύση του. Χωρίς να το παίζω ειδήμων μάλλον χρειάζεσαι 100αρι ελατήριο και θα είσαι κομπλέ.

ΔΕΑ ΜΑΚΗΣ

Παράθεση από: Palladin στις  30 Μαΐου 2010, 16:51:57 ΜΜ
Μάκη δεν θα σε πιάσει κανένας κότσο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας εκεί και να τους πεις το πρόβλημα σου για να σε καθοδηγήσουν στη λύση του. Χωρίς να το παίζω ειδήμων μάλλον χρειάζεσαι 100αρι ελατήριο και θα είσαι κομπλέ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ
ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΝΕΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ghillie

Απλα πηγαινε και ζητα να στο κανουν κατω απο 350, το τι ελατηριο θα σου βαλουν μετα ειναι δικο τους θεμα, εσενα αυτο που σε νοιαζει ειναι να το παρεις στα χερια σου στα 350.Αν παλι πιανουν τα χερια σου απο εργαλεια κλπ. μπορεις να αλλαξεις το ελατηριο μονος σου και να βαλεις ενα για λιγοτερα fps( palladin, ισως λιγοτερο απο 100αρι για σιγουρια, το δικο μου με 100αρι βγαζει 360fps).

Fakas

Φρόντησε να ελέγξεις το όπλο σου μόλις το παραλάβεις.

Εγώ δεν το έκανα και σπίτι μόνο είδα πως το blowback δεν έπαιζε όπως και το charging handle που δεν έμενε πίσω... άλλα το φτιάξανε.