GEARBOX generation 3

Ξεκίνησε από Ιστιμπεη, 30 Μαΐου 2010, 00:55:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ιστιμπεη

Λοιπον, εκανα την εξης μ@λ@κι@> Με το λαμπρο μου μυαλο ανοιξα το gearbox και μεχρι στιγμης ολα ωραια και καλα. Αλλα παω να το ξανασυνδεσω και
- ξεπηδαει απο το gearbox το ελατηριακι που ειναι σε εναν μοχλο που εξασφαλιζει να μην γυρναει το πρωτο γραναζι μετα το μοτερ αντιστροφα.
- στην συνεχεια βλεπω ενα αλλο ςλατηριακι που δεν ηξερα που πηγενε
Θα ηθελα λοιπον να με πληροφορισεται που μπορω να το δωσω να μου το να επισκευασουν (γιατι δεν εμπιστευομαι τωρα εμενα με το gearbox).

Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Myrmidon

Αν δεν έχεις κάποιο γνωστό σου που να ξέρει ή να έχει "οπλουργό" η ομάδα σου, τότε, το καλύτερο είναι να το πάρεις στο .
ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΤΙΜΑΜΕ ΓΟΝΕΙΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

Ζήνων ο Κιτιεύς
336 - 264 π.Χ.

Ιστιμπεη

Και εκει θα το επισκευασουν. Επεισης χρειαζεται να πληρωσω τιποτις για την επισκευη ??

luckyxrs

Den Tod geben und den Tod empfangen

Ιστιμπεη

με βαση αυτο το βιντεο το ανοιξα

Ozymandias

Χεχεχε......υπαρχουν δυο ειδων airsofters

-Aυτοι που ανοιξαν το gearbox τους και τα εκαναν πουτ@ν@, και αυτοι που θα ανοιξουν το geabox τους και θα τα κανουν πουτ@ν@.

Η πρωτη φορα ειναι παντα καπως ετσι....... :)

Ιστιμπεη

Jocker

Παράθεση από: Ozymandias στις  30 Μαΐου 2010, 12:32:21 ΜΜ
Χεχεχε......υπαρχουν δυο ειδων airsofters

-Aυτοι που ανοιξαν το gearbox τους και τα εκαναν πουτ@ν@, και αυτοι που θα ανοιξουν το geabox τους και θα τα κανουν πουτ@ν@.

Η πρωτη φορα ειναι παντα καπως ετσι....... :)

νομιζω πως υπαρχει και αλλο ενα ειδος airsofters... ;)
αυτοι που εμαθαν απο καποιον που ξερει να ανοιγει gearbox! :P :P
και πλεον το ανοιγουν με κλειστα τα ματια!! (ασχετο αν τους παιρνει κανα 2ωρο να κανουν ολη τη δουλεια!!! ;D)

But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Ιστιμπεη

ΟΚ παιδια ωραια ολα τα σχολια αλλα πεστε μου. ΑΝ το παω στο center θα μου το φτιαξουν? ΟΚ εγω θα πληρωσω για το ελατηριακι που λειπει αλλα χρειαζαται να δωσω τιποτις για την επισκευη ??

Ozymandias

To πιθανοτερο ειναι να στο φτιαξουν, και μαλλον θα χρειαστει να πληρωσεις κατι....τωρα ποσο θα ειναι αυτο, γιατι δεν παιρνεις να τους ρωτησεις;