CA-M15A1 VIETNAM

Ξεκίνησε από ampelift, 20 Μαΐου 2010, 20:30:12 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ampelift

Έχω αυτό το όπλο και θέλω να το μετατρέψω ώστε να μπορώ να παίξω cqb. Τι πρέπει να αλλάξω και τι κόστος θα έχει περίπου?

Ευχαριστώ!!!! :)

Ατροτος

Αυτό είναι από τα μαγαλιτερα Μ16 δεν νομίζω ότι μπορείς να κανείς κάτι.Συγγεκριμενα ενοω ότι και να αλαξεις παλυ μεγάλο θα είναι.

Dtq

Δοκίμασε κοντάκι-κάνη-χειροφυλακτήρα!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

ampelift

Dtq

1. Θες και εσωτερική κάνη...
2. Δεν ξέρω αν κάνουν για το όπλο σου... Καλύτερα ρώτα στο κατάστημα πριν τα πάρεις.
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

ghost-71

το σετ που επέλεξες φίλε μου δεν κάνει για αυτό το όπλο !!

ampelift

Τα αξεσουάρ απ το M4 ταιριάζουν ?

Ozymandias

Φιλε μου, ξεχασε την ιδεα σου.....τα λεφτα που θα δωσεις για να κανεις το οπλο σου CQB ειναι περιπου οσα θα χρειαστεις για να παρεις ενα καινουργιο Sport Line.

Xρειαζεσαι νεα

Εξωτερικη κανη
Εσωτερικη κανη
Χειροφυλακτηρα
Κοντακι
Stock tube
Καλωδιωση
Μπαταρια που να χοραει στο κοντακι/stock tube

Επισης, αν αλλαξεις μηκος κανης, δεν ξερω αν θα χρειαστει να αλλαξεις και πιστονι/κυλινδρο/nozzle

Με δυο λογια κρατησε το Μ16 σου ως εχει, και ειτε αγορασε ενα νεο CQB οπλο, ειτε μαθε να παιζεις με αυτο εντος κτιριων. Στην τελικη οι US Marines με τα Μ16 μπαινουν στα κτιρια....

ghost-71

θα μπορούσες βεβαία να το κάνεις κάπως έτσι αν σου ΑΡΕΣΕΙ  :D :D :D :D

ampelift

Παράθεση από: Ozymandias στις  20 Μαΐου 2010, 21:35:10 ΜΜ
Φιλε μου, ξεχασε την ιδεα σου.....τα λεφτα που θα δωσεις για να κανεις το οπλο σου CQB ειναι περιπου οσα θα χρειαστεις για να παρεις ενα καινουργιο Sport Line.

Xρειαζεσαι νεα

Εξωτερικη κανη
Εσωτερικη κανη
Χειροφυλακτηρα
Κοντακι
Stock tube
Καλωδιωση
Μπαταρια που να χοραει στο κοντακι/stock tube

Επισης, αν αλλαξεις μηκος κανης, δεν ξερω αν θα χρειαστει να αλλαξεις και πιστονι/κυλινδρο/nozzle

Με δυο λογια κρατησε το Μ16 σου ως εχει, και ειτε αγορασε ενα νεο CQB οπλο, ειτε μαθε να παιζεις με αυτο εντος κτιριων. Στην τελικη οι US Marines με τα Μ16 μπαινουν στα κτιρια....

Έχεις δίκιο φίλε Ozymandias και σε ευχαριστώ ;) 

ampelift

Παράθεση από: ghost-71 στις  20 Μαΐου 2010, 21:44:07 ΜΜ
θα μπορούσες βεβαία να το κάνεις κάπως έτσι αν σου ΑΡΕΣΕΙ  :D :D :D :D

Η εμφάνιση είναι όλα τα ευρα  :) :) :) :) :P :P :P
Τα έχει το center αυτά?

ghost-71

για τον χειροφυλακτήρα  δεν ξέρω ..τα αλά μάλλον τα έχει  σίγουρα ...ρίξε μια ματιά σε προϊόντα της magpul εκεί κάτι θα βρεις σίγουρα..

skotostras

Παράθεση από: Ozymandias στις  20 Μαΐου 2010, 21:35:10 ΜΜ

Yep!
ή απλά πούλα το m16 να πάρεις κατευθείαν καλό cqb όπλο της αρέσκειάς σου ;)

@ghost71
χαχαχα εκατσες και το φτιαξες το magpul m16 πατεντα ? xDD
και στην τελική πλάκα πλάκα  βγήκε πολύύύ ωραίο  :D

ghost-71

όντως είναι γ@μ@το  το κτήνος.... και μην ξεχνάμε πως είναι τρελά ευθύβολο  !!!

Ατροτος

Αυτό που πρέπει να αλαξεις είναι το χερουλι.Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το κάνανε τριγωνικο. ;D

metallpontios

Να σε ρωτησω κατι.Γιατι πηρες το μ16α1 αφου ειναι καθαρα για μεσαιες-μακρινες αποστασεις ???Δεν το λεω απο κακια απλως απο περιεργεια.Γιατι δεν το μετατρεπεις σαν το xm177 ??? ???

ampelift

Δεν υπάρχει παρεξήγηση  :)
Το πήρα καθαρά για την εμφάνιση και αν με βόλευε θα το κράταγα για παιχνίδι αλά δεν.
Τώρα η μετατροπη σε XM είναι σχεδόν αδύνατη και ασύμφορη σε βαθμό που καλύτερα να έπαιρνα ένα xm177 καινούριο.