Ποιό pmr -heαδshet να πάρω?

Ξεκίνησε από Laetius, 26 Μαΐου 2010, 15:17:59 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Laetius

Καλησπέρα σε όλους θέλω να πάρω ένα pmr  και headset για μένα και τον αδερφό μου και θα θελα την γνώμη σας .Δεν ψάχνω για τπτ τρελό(μην κάνει 1000 ευρώ ας πούμε ;D ;D ;D)  απλά να έιναι ένας καλός συνδιασμος ποιότητας και τιμής .Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Υ.Γ. μετα τιμής Γιάννης
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

Palladin

Laetius

τα παρόν νήματα δεν αναφέρουν πολλά μοντέλα με δίαφορες τιμές και ανάλογο headshet  ανά pmr(ανάλογα το μοντέλο πάνε και αυτά) +γενικά χαρακτηριστικά  αυτό το pmr με τα 55 μου ακούγετε φτηνό εγώ έλεγα για κάτι στο 200 μόνο τα pmr.Θέλω κάτι μικρό βολικό και αδιάβροχο (5χιλιόμετρα βελινεκές τουλάχιστο  γιατί κάνουμε παιχνίδι καμιά φορά στο δάσος)  ο αδερφός μου ψήνετε και για ασύρματο πλάτης αν ξέρεις τπτ θα με βοηθούσε πολύ.Σε ελληνική αγορά πάντα γιατί με το internet έχω κακό ιστορικό

dyzio2206

αν κοιταξεις στην σελιδα του πλαίσιο θα δεις τους midland που αναφέρουν..
εγω προσωπικά εχω ενα ζευγαρι motorola talkabout t5022,
επίσεις πολύ καλά λογία έχω ακούσει για την yaesu σαν εταιρία και απο περιοδικά του χώρου(ραδιοερασιτεχνικά) και απο χρήστες..
...."Σοφόν εν βούλευμα πολλάς χέρας νίκα..."

Laetius

τα yaesu φαίνοντε  πολύ ενδιαφέροντα και έχουν και ασύρματο πλάτης  σε ευχαριστώ πολύ για το info

Palladin

Πιστεύω πως ένα π.χ. MIdland G7  θα σε καλύψει παντού, θα σε απέτρεπα να προτιμήσεις μια λύση φθηνή έστω και επώνυμη γιατί το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις (όπως εγώ), μη λυπηθείς να δώσεις κάτι παραπάνω για να πάρεις ένα καλό και αξιόπιστο. Θα σε συμβούλευα να στείλεις ένα π.μ. στον sw1nqe  που το "κατέχει" το θέμα να σου πει μια γνώμη και εκείνος.

Laetius

σε ευχαριστώ πολύ γαι την συμβουλή σου και την γρήγορη απάντηση  θα του κάνω pm:)

Ozymandias

ΠαράθεσηΣε ελληνική αγορά πάντα γιατί με το internet έχω κακό ιστορικό

Toτε φιλε μου την εχεις κατσει την βαρκα....ετοιμασου να πληρωσεις πιο πολλα και να βρεις μικροτερη ποικιλια, ειδικα οσον αφορα ακουστικα/headsets.

Το G7 ειναι μια τιμια λυση, τουλαχιστον οσον αφορα τα πραγματα που θα βρειτε Ελλαδα, ωστοσο δεν θα βρειτε ευκολα . 

Eγω εχω ενα κινεζικο ΡΧ888 με περασμενες τις συχνοτητες των PMR και μια σειρα απο headsets Και λαρυγγοφωνα τοσο για Kenwood,  οσο και για Midland. ολα αγορασμενα απο εδω
http://www.409shop.com/

Ποτε δεν ειχα προβλημα με αυτους....

dyzio2206

Παράθεση από: Palladin στις  26 Μαΐου 2010, 18:12:48 ΜΜΘα σε συμβούλευα να στείλεις ένα π.μ. στον sw1nqe  που το "κατέχει" το θέμα να σου πει μια γνώμη και εκείνος.
o sw1nqe ειναι ραδιοερασιτέχνης.. αν δεν ξέρει αυτός δεν ξέρει κανένας..!

queef

Ας πει κάποιος του ανθρώπου όμως ότι μόνο τα PMR επιτρέπονται και για τα άλλα χρειάζεται άδεια ραδιοερασιτέχνη.Το G7 έχει έξοδο 3W ενώ τα περισσότερα PMR έχουν 0,5W.Το έχω και σε διαβεβαιώ ότι με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σε καταστάσεις που άλλα δεν έπιαναν.

dyzio2206

queef Σε ποιον απευθύνεσαι..?
Το G7 στο e-galaxy που είδα το κατατάσσει στα ημιεπαγγελματικά... τώρα που είδα το G8 σκέφτομαι να το πάρω αν δω οτι το υπάρχον Motorola δεν "τραβάει"..  :-\
Οσο για το τι επιτρέπεται είναι λίγο-πολύ γνωστά..
Η παραπομπή στον SW1NQE είναι απλά γιατί μπορεί να κρίνει καλύτερα από τον κάθε ένα τις προδιαγραφές/δυνατότητες του κάθε ασυρμάτου λόγο εμπειρίας στον τομέα και ενασχόλησης με το Airsoft ;)