tokyo marui l96 sniper rifle.

Ξεκίνησε από nomercy, 26 Μαΐου 2010, 00:16:01 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

nomercy

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ L96 THS TOKYO MARUI ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΑ FPS TOY (350)?
SE AMERIKANIKO SITE ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ L96 SNIPER RIFLE TOKYO MARUI ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ VSR-10 SNIPER RIFLE.

ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΒΑΘΜΗΣΗ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΟΥ ΣΑΦΩΣ.

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?

Dtq

Αλλάζεις το ελατήριο και ανεβαίνουν!
Θα γίνει πολύ σκληρό και δύσχρηστο όταν το αλλάξεις!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

pit

Παράθεση από: Dtq στις  26 Μαΐου 2010, 00:20:36 ΠΜ
Αλλάζεις το ελατήριο και ανεβαίνουν!
Θα γίνει πολύ σκληρό και δύσχρηστο όταν το αλλάξεις!

Δεν αλλαζεις ΠΟΤΕ μονο το ελατηριο  εχουμε βαρεθει να το λεμε αυτο το πραγμα κοιτα σε παλιοτερα θεματα που αφορουν το vsr της tm και θα καταλαβεις... αν θες μια σωστη αναβαθμιση τοτε πρεπει να αλλαξεις καποια πραγματακια παραπανω για να εισαι οκ και να αντεξει και το "οπλο" σου

nomercy

Παράθεση από: pit στις  26 Μαΐου 2010, 17:05:39 ΜΜ
Δεν αλλαζεις ΠΟΤΕ μονο το ελατηριο  εχουμε βαρεθει να το λεμε αυτο το πραγμα κοιτα σε παλιοτερα θεματα που αφορουν το vsr της tm και θα καταλαβεις... αν θες μια σωστη αναβαθμιση τοτε πρεπει να αλλαξεις καποια πραγματακια παραπανω για να εισαι οκ και να αντεξει και το "οπλο" σου

ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ L96 ΤΗΣ MARUI ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΜΕΤΑΛΙΚΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ 350 FPS ΛΕΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΑ ΤΟ HOP PUP ME 25αρες ΜΠΙΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΚΡΙΑ.

ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑ 20αρες ΠΗΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ .

ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΗΣ . ΠΑΛΙΑ ΕΠΑΙΖΑ PAINTBALL.

ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΕΛΑΤΗΡΙΟ ΜΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΕΩΣ 400 FPS.

ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΕΞΕΙ?

pit

Αν θες τοσο μικρη διαφορα σε fps τοτε κανε κατι αλλο παρε μια καννη και ενα καλο hop up  και θα δεις αρκετη διαφορα...  μονο με το ελατηριο να το ξερεις οτι μετα απο καποιες  βολες θα σου χαλασει, απο αναβαθμισεις υπαρχουν παρα πολλες και για ολα τα γουστα χεχχε στο χερι σου ειναι τι θες να κανεις και πως το γουσταρεις... με γεια και καλες βολες

nomercy

Παράθεση από: pit στις  26 Μαΐου 2010, 17:48:55 ΜΜ
Αν θες τοσο μικρη διαφορα σε fps τοτε κανε κατι αλλο παρε μια καννη και ενα καλο hop up  και θα δεις αρκετη διαφορα...  μονο με το ελατηριο να το ξερεις οτι μετα απο καποιες  βολες θα σου χαλασει, απο αναβαθμισεις υπαρχουν παρα πολλες και για ολα τα γουστα χεχχε στο χερι σου ειναι τι θες να κανεις και πως το γουσταρεις... με γεια και καλες βολες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ?

ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ?

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΔΑΣΟΣ) ΜΕ ΦΤΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΚΑΙ  ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ   ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!!

fmfOdin

ΠαράθεσηΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΔΑΣΟΣ) ΜΕ ΦΤΑΝΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΚΑΙ  ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ   ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!!

Οπως εχω πει και σε αλλο ποστ μου τα FPS δεν ειναι το μοναδικο κομματι που διαφοροποιει τον ακροβοληστη. Ο ακροβοληστης θελει πολλες γνωσεις περαν του οπλου του. To oπλο δεν κανει τον sniper.

"Regard your soldiers as your children, and they will follow you into the deepest valleys.
Look on them as your own beloved sons, and they will stand by you even unto death!"

Bakos

Παράθεση από: fmfOdin στις  12 Ιουλ 2010, 14:20:51 ΜΜ
Οπως εχω πει και σε αλλο ποστ μου τα FPS δεν ειναι το μοναδικο κομματι που διαφοροποιει τον ακροβοληστη. Ο ακροβοληστης θελει πολλες γνωσεις περαν του οπλου του. To oπλο δεν κανει τον sniper.

Πολυ σωστο αυτο. Πρεπει να εχει μεγαλη εμπειρια καποιος για να κανει καλες βολες με airsoft Sniper. Οι μακρινες βολες σε κινουμενο στοχο ειναι αρκετα πιο δυσκολες με airsoft οπλα απ' οτι με κανονικα (δεν ξερω αν ειχες δοκιμασει M1 στο στρατο...) Τα ΒΒS εχουν σχεδον μηδενικο βαρος (ακομα και αυτο που θεωρουμε "βαρια" των 0.30g) αλλα και η ταχυτητα τους ειναι πολυ μικρη σε σχεση με τις ταχυτητες των κανονικων οπλων. Ετσι ο αερας τα κανει οτι θελει.
Bakos 2010 ©