Ρατσισμος στο Airsoft απεναντι στις γυναικες?

Ξεκίνησε από ChrisRedyouth, 25 Μαΐου 2010, 23:04:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ChrisRedyouth

Παιδια ακουσα μια φημη σημερα οτι λεει οι ομαδες δεν περνουν γυναικες γιατι θεωρουν οτι κλεβουν η γιατι θεωρουν οτι ειναι λιγοτερο ικανες κτλ κτλ...Ειναι αληθεια?Ισχύει κάτι τέτοιο?Γιατι εμένα η αδελφή μου θέλει να ασχοληθεί αλλά αν υπάρχει αυτός ο ρατσισμός μάλλον χλωμό το βλέπω...Εγω ο ίδιος ειμαι αρχάριος στο παιχνίδι(είμαι πρώην παίκτης του speedball ) και στο paintball ποτε δεν αντιμετωπίσαμε παρόμοιο πρόβλημα.Αν ισχύει κάτι τέτοιο το θεωρώ απαράδεκτο.Ελπίζω να είναι μόνο φήμες...

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

ChrisRedyouth

To ελπίζω ρε φίλε μου γιατί εγώ έχω ψηθεί άγρια με το σπορ...(Βασίκα σε λίγες μέρες παίρνω το scar l της g an g και πήρα ήδη ένα usp.45αρι)και είδα ότι και η αδερφή μου θέλει να παίξει και μπορώ να πω οτι το έχει ;) αλλά άκουσα αυτό το πράμα σήμερα και λέω τι βλακείες είναι αυτες???Τελος παντων ηταν να μπω σε μια ομαδουλα αλλα εμαθα απο σποντα οτι και καλα δεν παιρνουν γυναικες...Στα τετοια μου λοιπον και μενα κανω δικο μου squad με 4 ατομα και ησυχαζω...Οποιος ειναι κομπλεξικος κριμα...

Dtq

Καλή αρχή φίλε μου! Και σε σένα και στην αδελφή σου! Αν θες, ρώτα τον Μήτσο τον Γιακούζα πως γνωρίστηκε με τη γυναίκα του! (Αν δεν κάνω λάθος, σε παιχνίδι airsoft γνωρίστηκαν!)
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

ChrisRedyouth

Ε Ε Ε!Δε θέλω τέτοια!!!Κάτω τα χέρια από την αδερφή μου επίδοξοι γαμπροί! :P Ευχαριστώ πολύ ρε φίλε...Μου αναπτέρωσες το ηθικό...Δεν ήξερα τί να της πω κατάλαβαινεις...Κάπως καλύτερα τώρα...

Τάλων

Φιλε μου ρίξε και μια ματιά στις φωτογραφίες από τα παιχνίδια μας.  ;)
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

ChrisRedyouth

Εχεις δικιο...μπηκα τσιτωμενος πριν!Που μυαλο για να ψαξω!Παω να δω!

salamine153

Οσες φορες ειχαμε μαζι μας κοπελιες, ποτε δεν υπηρχε κανενα προβλημα
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

SW1GEORGE

καλησπερα φιλε

λαλακιες σου ειπαν.

δες φοτο απο παιχνιδια και θα δεις πολλες κοπελες.

τετοια πραγματα δεν υπαρχουν εδω...για το ρατσιστικο μερος εννοω.

καλα παιχνιδια και στους δυο σας και ασφαλη παντα.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

Palladin

Φαντάσου πόσο ρατσιστές είμαστε εμείς που στην ομάδα μας έχουμε 4!!  ;D ;D Medicat, Mouble, Ritchbitch, Magicca.  ;D ;D

MitsoS_O_Yakuza

και Χιoνατη η μελλοντικη airsoftou..κορουλα ενος φιλου απο την ομαδα!!φιλε κανενα προβλημα με ρατσισμο!!φιλε DTQ οχι δεν γνωριστηκαμε στα πεδια και παρακαλω πολυ να μην βγαζετε φημες και να μεταφερετε ανακριβεις προσωπικες λεπτομερειες!!θα γινει μ@λ@κια καμια ωρα
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

ROOKIEJO

χιονατη ειναι η κορη μου και ηδη της ετοιμαζω σηματα .μητσο αλλαξε ονομα στην κορη σου ,αυτο ειναι κατοχυρωμενο .και το σταχτομπουτα επισης ,ειναι η κορη του palladin

Laetius

Καλημέρα !!!Οπως προείπαν και οι συνχομπίτες παραπάνω όχι μόνο δεν παίζει τέτοιο θέμα αντιθέτως το μόνο θέμα είναι ότι είναι λίγες σε ποσοστό και θέλουμε να έρχοντε .Το χόμπι μας είναι ανοιχτό για όλους αρκεί να κάνουν τα πρέποντα εντώς αγώνων (κανονισμοί ασφαλείας συμπεριφορας κ.λ.π). Καλως ήρθατε στο club  :D :D
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

ChrisRedyouth

Κατ αρχην να σας ευχαριστησω ΟΛΟΥΣ για την αμεση απαντηση και που διαθεσατε το χρονο σας για να μου λυσετε τις αποριες και χαιρομαι που θα μοιραστω το παιχνιδι μαζι με τετοια ατομα!Ελπιζω να τα πουμε σε καπιο σεναριο ''εχθροι'' ή ''σύμμαχοι'' :P ! Το σπορ λεει πολλα και επιτελους θα βγαλω καπου την πόρωσή μου με τα οπλα που την εχω απο 5 χρονων και δεν μου χει φυγει ακομα και τωρα που ειμαι 20!!!Λογικα δεν θα μου φυγει και ποτε(ειναι σαν αρρωστια,ξερετε τι εννοω ;) ).Λοιπον,αυτα απο μενα!Οποιος θελει να προσθεσει κατι το θεμα θα παραμεινει ανοιχτο και για τις κοπελες που στο μελλον θα ενδιαφερθουν για το σπορ!Φιλακια ρουφηχτα!

skotostras

Καλή τύχη φίλε !
ααα επίσης , αυτο δεν είναι ρατσισμος, είναι σεξισμός λέγεται :D ;D

και απο ότι βλέπεις καλά έκανες και ρώτησες τα παιδιά στο φόρουμ για διαφορετικές απόψεις, αλλιώς βλέπεις τι θα γινόταν? Θα είχες ζαμπονιές στο μιαλό σου και δεν θα πήγαινες στον πανεμοφρφο κοσμο του αιρσοφτ ουτε η αδερφή σου ;D

ChrisRedyouth

Ουπς!Εχεις δικιο για τον τιτλο!Φαντασου πως ημουν χθες που τ ανεβασα που ακομα κι αυτο το μπερδεψα!
Τωρα που το ξανασκεφτομαι θα ιδρυσω ομαδα που θα ειμαι εγω με 10 κοπελες και θα την ονομασω Πασά Χαρέμ ή κάπως έτσι...
Χαχαχαχα!

Billy-eldyk

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει για την ώρα στο άθλημα με την παρουσία του ασθενές φύλου αρκεί να μη δημιουργήσουν κανένα φεμινιστικό κίνημα και π.χ ζητήσουν τα όπλα να είναι τρεντυ σε ροζ χρώματα,να φοράμε παραλαγές Gucci και τα σχετικά,παντού παρεμβένουν οι γυναικες και ότι θέλουν το αλλάζουν..να το θυμάστε παίδες το κόβω κανα CQB με φούστες να τρέχουμε..  ??? 8)
Never In The Right Order

ChrisRedyouth

χαχαχα!Οντως φανταζεσαι?Να ερχεται η αλλη και να σου λεει : ''Εεεε...Κοιτα εδω!Αυτο ειναι το νεο m4a1 Gucci-Swarowski με ρεντ ντον με επικάλυψη χρυσού και σκανδαλη απο πλατινα :s xaxa

Maleficus

Παράθεση από: ChrisRedyouth στις  26 Μαΐου 2010, 11:36:08 ΠΜ
χαχαχα!Οντως φανταζεσαι?Να ερχεται η αλλη και να σου λεει : ''Εεεε...Κοιτα εδω!Αυτο ειναι το νεο m4a1 Gucci-Swarowski με ρεντ ντον με επικάλυψη χρυσού και σκανδαλη απο πλατινα :s xaxa

να πάει να δουλέψει να το αγοράσει!!!!

SAPPER

...Και μάλιστα μερικές είναι και πολύ ικανές και μερικούς "commando" τους έχουν για πρωινό...