ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ?

Ξεκίνησε από tag21, 16 Φεβ 2009, 12:12:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ

ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ(ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ,ΠΕΖΙΚΟ,ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ,ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,Κ.Α)
ΝΑΥΤΙΚΟ
ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΔΕΝ(ΕΧΩ ΠΑΕΙ,ΘΥΜΑΜΑΙ,ΘΑ ΠΑΩ)

tag21

Οποιος θελει γραφει και που εκανε την θητεια του (μοναδα-σειρα-ειδικοτητα)
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

tag21

an kai den paizei rolo pou kai pote gia na pareis meros sta paixnidia tou airsoft ipa na doume pou peripou kinoumaste
pisteuo na min ekana lathos stin epilogi mou auti,din olo to dikaioma ston diaxiristi na svisei tin pcifoforia kai to thema.
euxaristo.
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

tag21

eidikes dynameis
254- 98Γ ΕΣΣΟ
Μ.pefko
aspropyrgos-SX.AL-2h M.AL
xelistas-katastrofeas

Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

FanIsHere

Κάνε μια συγχώνευση των μηνυμάτων σου στο πρώτο. Δε χρειάζονται 3 ολόκληρα posts. (Το λένε οι κανόνες του forum.)

Εγώ δεν έχω πάει ακόμα, αλλά φέτος πέρασα περιοδεύον και δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις. 'Αντε με το καλό...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

spaniard

Μηχανικό

Ναύπλιο-Λουτράκι-Ναύπλιο-Καλλονή Λέσβου: 9μηνος σκαπανέας στα 32 μου... "Τραγάκι" λοιπόν...
Who Dares Wins

HARRY70

Y.K.O.A.  Κόρινθος, Σπάρτη, Κως, Πτολεμαίδα.
http://194.30.229.85/armageddons

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ

alexz

Σειρά 264

71η Αερομεταφερόμενη ΤΑΞ Πεζικού Κιλκίς

617 ΕΤΠ, Χελιδόνα Έβρος

GeoKalpi

Από τον Αύγουστο του 2003 υπηρετώ στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού με την ειδικότητα του Σηματωρού.

ted

Πυροβολικο

206 - 90Γ - ΕΣΣΟ

Λοχιαs

Θηβα - Λυμνο - Κιλκιs .  :)

TOYRKOFAGOS

εγω έχω πάρει αναβολή απο πρόπερσι, αλλα έχω δηλώσει ειδικές δυνάμεις καταδρομών...
(πορωμένος..!)
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

Falcon

Δεν εχω παει ακομα, αλλα θελω με τρελα να παω στις ειδικες δυναμεις, στους καταδρομεις.
ΔΚΔ :P

Dadias

Dn exw paei akoma se 2 xronia feugw eidikes dinameis gia tn ekpedeysh kai mono
meta 8a eimai sta mageiria logo epagelmatos :P
kai 9mhno  :-* opws oloi meta to 2010

pit

ΣΕΜ -ΚΕΕΜ
272/ 01Γ ΕΣΣΟ
ΛΟΧΙΑΣ
ΣΠΑΡΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΘΗΝΑ

Gus

Παιδια συγνωμη που θα σας στεναχωρησω αλλα οι ειδικες δυναμεις δεν δεχονται πια κληρωτους. Απο εδω και περα θα στελεχωνονται μονο απο ΕΠ.ΟΠ. (επαγγελματιες οπλιτες ). Δηλαδη αν θελει καποιος να παει στις ειδικες δυναμεις θα μπορει να παει μονο ως μονιμος δηλαδη να το εξασκησει ως επαγγελμα. Εγω δεν εχω υπηρετησει ακομα λογω σπουδων αλλα που θα παει θα ερθει και εκεινη η ωρα...

FanIsHere

Τότε γιατί μπορούμε να το δηλώσουμε στο δελτίο απογραφής!?
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

akis

224 93Γ'

357 πεζικο (ρεθυμνο-κρητη)

Ν.ΣΑΝΤΑ (κιλκις)

286 Τ.Ε.Π.Κ. ( τορα πια 71η Αερομεταφερόμενη ΤΑΞ Πεζικού )

Γ.Ε.Σ. ( 4ο ΕΠΙΤΕΛ. )

οιδικοτητα ΟΔ.ΕΡΠ.ΑΣ.

WARLORDS

dawg

george35

1996 E ειδικές δυνάμεις
244
καταδρομέας αλεξιπτωτιστής.

RAMIREZ

ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΣ
ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ: ΘΗΒΑ-ΛΗΜΝΟ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
ΣΕΙΡΑ:251 97ΣΤ΄

GeoKalpi

Παράθεση από: Konstantin στις  16 Φεβ 2009, 14:59:26 ΜΜ

Παιδια συγνωμη που θα σας στεναχωρησω αλλα οι ειδικες δυναμεις δεν δεχονται πια κληρωτους. Απο εδω και περα θα στελεχωνονται μονο απο ΕΠ.ΟΠ. (επαγγελματιες οπλιτες ). Δηλαδη αν θελει καποιος να παει στις ειδικες δυναμεις θα μπορει να παει μονο ως μονιμος δηλαδη να το εξασκησει ως επαγγελμα. Εγω δεν εχω υπηρετησει ακομα λογω σπουδων αλλα που θα παει θα ερθει και εκεινη η ωρα...

Αυτό ισχύει σίγουρα για την ΜΥΚ του Ναυτικού!Για τις Ειδικές Δυνάμεις του ΣΞ ήξερα ότι ήταν στα σχέδια να γίνει...!!