MAGTAF-A (Marine Air Ground Task Force - Airsoft)

Ξεκίνησε από loubamboo, 10 Νοε 2009, 22:36:32 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Patriot

SNIPER TEAM..... 101
God Save The Queen.........

loubamboo

Παράθεση από: Iskios στις  14 Μαΐου 2010, 13:06:16 ΜΜ
Χώρις καμία αντιπαλότητα και πάντα με σεβασμό, ένα τελευταίο σχόλιο:

Όπως είπες "πληρώνεται", η αμερική το μόνο που έχει ιερό είναι το $, και μόνο σαν "πέρσες" θα μπορούσα να τους χαρακτηρίσω.  

Προσωπικά σέβομαι μόνο τους κληρωτούς των ΕΔ του ΕΣ που έχουν επιχειρήσει, έχουν κινδυνέψει, άλλοι έχουν τραυματιστεί, δεν έχει γνωστοποιηθεί πουθενά κάτι σχετικό (πχ περίπολα μάχης το 1997, μερικοί ίσως γνωρίζουν που και γιατί) και η μόνη ανταμοιβή τους ήταν ένα μπερέ και μια αναμνηστική πλακέτα.  :)

(Δεν θα επανέλθω και απολογούμαι αν χάλασα με τον τρόπο μου το topic σας, δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση, με ένα pm κάνω edit και delete.)

Αγαπητέ φίλε σε ευχαριστώ για τις απόψεις σου. Μόνο μέσα από τον καλοπροαίρετο διάλογο οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους και ανακαλύπτουν την αλήθεια.

Ασφαλώς είναι άξια τιμής και θαυμασμού τα πολεμικά κατορθώματα και οι θυσίες των κληρωτών. Όμως,
ο επαγγελματικός στρατός δεν είναι λιγότερο έντιμος από τον ερασιτεχνικό στρατό. Πιστεύω ότι τα κράτη οφείλουν να ανταμοίβουν αξιοπρεπώς και να εξασφαλίζουν επαγγελματικά εκείνους που θέτουν τις ζωές τους στην υπηρεσία της εθνικής ασφάλειας και της ανεξαρτησίας τους. Το αντίθετο, κατά τη γνώμη μου, ιδίως στην εποχή μας και  στην περιοχή μας είναι ωμή εκμετάλλευση του στρατεύσιμου δυναμικού της χώρας.

Τα κονδύλια που δεν διατίθενται για την αξιοπρεπή ανταμοιβή των στρατευμένων, όλοι γνωρίζουμε ποιοί και με ποιους τρόπους τα διαχειρίζονται. Και σε ρωτώ: Η αρχαία Αθήνα, το Βυζάντιο μεταγενέστερα, είχαν ερασιτεχνικούς ή επαγγελματικούς στρατούς; Σαφώς επαγγελματικούς, φίλε μου.

Θα συμφωνήσεις ελπίζω μαζί μου ότι ο επαγγελματισμός, σε όλους τους τομείς και στο χώρο των ενόπλων δυνάμεων εξασφαλίζει τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Αντίθετα, ο ερασιτεχνισμός είναι  συνώνυμο της προχειρότητας και της αποτυχίας. Δεν μπορούμε στην εποχή μας να μιλάμε και να σκεπτόμαστε με τους όρους του 1940. Τα αποτελέσματα αυτής της εμμονής θα είναι τραγικά.

Η Ελλάδα, για να αντιμετωπίσει τους ιστορικούς της εχθρούς πρέπει να διαμορφώσει μια σύγχρονη, επαγγελματική στρατιωτική δύναμη αποτροπής που σε συνδυασμό με ισχυρή οικονομία και πολιτισμική υπεροχή θα εξασφαλίσει την επιβίωση του ελληνικού κράτους και έθνους. Αν η πατρίδα μας αποτύχει σε αυτούς τους τρεις άξονες, το μέλλον της θα είναι  δυσοίωνο.

Freedom is more important than peace. USMC!

Airetikos

SAPPER

Συμφωνώ με τον φίλο Λεωνίδα και προσθέτω ότι ο επαγγελματισμός και η συχνή εκπαίδευση της εφεδρείας θα αποτελέσει ανατρεπτικό παράγοντα οποιασδήποτε επεκτατικής πολιτικής.

Περισσότερη εκπαίδευση στην ειρήνη θα δώσει λιγότερο αίμα στον πόλεμο και προς το παρόν δυστυχώς εκπαίδευση και συντήρηση δεν υπάρχει στον βαθμό που πρέπει.

Airetikos

Εκπαίδευση ?????
τι είναι τούτο ?????  :-X

Η μέχρι τόνου και τελείας αντιγραφή ξένων στρατιωτικών εγχειριδίων του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και οι πάντα κατά 100% επιτυχημένες σικέ ασκήσεις ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ !!!!!!!

loubamboo

Τα βασικά στελέχη της ομάδας SNIPER TEAM ALPHA - E COMPANY συμφωνήσαμε στην επιλογή του
 κομματιού "Indestructible" του συγκροτήματος "Disturbed" ως ηχητικού σήματος της ομάδας.

Απολαύστε το:

Indestructible Lyrics

We are indestructible masters of W.A.R. που είναι τα αρχικά των λέξεων: "Wargames Airsoft Recreation"  ;)

Jayhawk

Παράθεση από: loubamboo στις  29 Ιουν 2010, 20:34:19 ΜΜ
 Τα βασικά στελέχη της ομάδας SNIPER TEAM ALPHA - E COMPANY συμφωνήσαμε στην επιλογή του
 κομματιού "Indestructible" του συγκροτήματος "Disturbed" ως ηχητικού σήματος της ομάδας.

Απολαύστε το:

Indestructible Lyrics

We are indestructible masters of "airsoft", of course...  ;)

;D ;D ;D ;D
Φοβερο...

SAPPER

Όντως πολύ καλό κομμάτι, μπράβο παίδες.

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

loubamboo

The Few, The Proud, The Marines...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

πολυ με στεναχωρειτε ρε Λεωνιδα,εσεις ξερετε καλυτερα ομως... :'( :'( :'(
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

SW1GEORGE

Δεν ειναι οτι καλυτερο σε μια ομαδα .
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

loubamboo

Ένα παλιό τραγούδι λέει: << Ποτέ δεν είμαι μοναχός μέσα στη μοναξιά μου >>.

Έγώ έχω πάντα παρέα τις αρχές μου. Και δεν θα τις προδώσω ποτέ για κανένα λόγο.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Eκτος απ'τις αρχες σου που ειναι πολυ σημαντικο θεμα εχεις και τους Ghost που ειναι αδερφικη ομαδα για οτι χρειαστεις...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Ozymandias

Θα μπορουσατε να αναφερετε και τον εξοπλισμο σας, ιδιαιτερα τα tactical nylon που χρησιμοποιειτε, εξαρτησεις, γιλεκα κτλ;

kermit

Κρίμα ρε Λού  :-X ελπίζω να έχετε ομοφωνία και να προχωρήσετε δυνατά και πάλι.

While you dream.I act.While you look for unknown,I set the known.While you are getting scared,I create terror.While you question,I disavow.While you imagine,I manipulate.While you are sleeping,I hypnotize you.While you travel.I play in my field

queef

Παράθεση από: kermit στις  02 Ιουλ 2010, 21:10:22 ΜΜ
Κρίμα ρε Λού  :-X ελπίζω να έχετε ομοφωνία και να προχωρήσετε δυνατά και πάλι.

+1

loubamboo

Παράθεση από: queef στις  02 Ιουλ 2010, 21:14:43 ΜΜ
+1

Το airsoft είναι ομαδικό άθλημα δεν είναι ... κοινοβούλιο. Για να είναι συνεπώς μια ομάδα airsoft βιώσιμη και αποτελεσματική, δεν χρειάζεται ομοφωνία αλλά πειθαρχία.

kermit

While you dream.I act.While you look for unknown,I set the known.While you are getting scared,I create terror.While you question,I disavow.While you imagine,I manipulate.While you are sleeping,I hypnotize you.While you travel.I play in my field

queef

Παράθεση από: loubamboo στις  03 Ιουλ 2010, 01:21:35 ΠΜ
Το airsoft είναι ομαδικό άθλημα δεν είναι ... κοινοβούλιο. Για να είναι συνεπώς μια ομάδα airsoft βιώσιμη και αποτελεσματική, δεν χρειάζεται ομοφωνία αλλά πειθαρχία.

Ο σεβασμός στον ηγήτορα δεν διατάσσεται,κερδίζεται από αυτόν με την συμπεριφορά,τις πράξεις και τις αποφάσεις του.