<<ΝΤΟΜΙΝΟ>>16-5-2010 <<ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ>>

Ξεκίνησε από ZINJA, 13 Μαΐου 2010, 13:05:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ampelift

Παράθεση από: fanioles στις  14 Μαΐου 2010, 21:11:37 ΜΜ
Ασχετο και σορρυ... αλλα...

Θα πάει κανείς απο τους συμμετέχοντες στο center αυριο??  Χρειάζομαι ενα αέριο...    ::)

Φίλε fanioles θα πάω εγώ αύριο στο center ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω,πες τι χρειάζεσαι? :)   

ALMOGAVER

για κυριακη ειμαι σιγουρος εγω + 2
VISCA CATALUNYA LLURE!
VISCA LA TERRA!

fanioles

Παράθεση από: ampelift στις  14 Μαΐου 2010, 21:38:00 ΜΜ
Φίλε fanioles θα πάω εγώ αύριο στο center ευχαρίστως να σε εξυπηρετήσω,πες τι χρειάζεσαι? :)   

Καλέεε μου άααανθρωπε!!!

Ενα μπουκαλάκι αέριο παρακαλώ!!! 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Leonardo-Swordfish

ampelift

Παράθεση από: fanioles στις  14 Μαΐου 2010, 22:15:15 ΜΜ

Καλέεε μου άααανθρωπε!!!

Ενα μπουκαλάκι αέριο παρακαλώ!!! 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΟΚ !!!!  ;)

ampelift

Παιδιά η βάση που είναι? πως θα την βρω ?

Admax

Παράθεση από: ampelift στις  14 Μαΐου 2010, 23:46:20 ΜΜ
Παιδιά η βάση που είναι? πως θα την βρω ?

Να σε ακυρώσω από Καισαριανή?

ampelift

Παράθεση από: Stavros3 στις  15 Μαΐου 2010, 01:59:58 ΠΜ
Να σε ακυρώσω από Καισαριανή?

Ναι φίλε μου, και χίλια συγνώμη που δεν ειδοποίησα νωρίτερα βλέπεις ο φιλαράκος που θα έρθει μαζί προτιμάει κτήρια  ;) 

Admax

ok δεν πειράζει! :) θα κάνω και αλλα παιχνίδια! άμα είναι θα σας δω σε κάποια από αυτά! :)  :)

spiv

1.Δηλώνω υπεύθυνα ότι για την για την προσωπική μου ασφάλεια και την σωματική μου 
ακεραιότητα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού της Κυριακής, 28-3-2010 αποκλειστικά  υπεύθυνος είμαι εγώ.

ZINJA

Παράθεση από: spiv στις  15 Μαΐου 2010, 03:30:46 ΠΜ
1.Δηλώνω υπεύθυνα ότι για την για την προσωπική μου ασφάλεια και την σωματική μου  
ακεραιότητα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού της Κυριακής, 28-3-2010 αποκλειστικά  υπεύθυνος είμαι εγώ.

ΚΑΛΟΙΟ ΛΑΘΟς ΚΑΝΕΙς ΦΙΛΕ!το παιχνιδι γινεται στις 16-5-2010 και οχι στις 26-05-2010!

εαν δεν το διορθοσεις δεν θα λαβεις μερος! ;)
Και αυτο διοτι με αυτο που γραφεις,δεν καληπτεις ουτε εμενα ουτε τουσ αλλους! ;)

περιμενω διορθοση παρακαλω πολυ!

ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟς ΜΟΥ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ! ;) :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Leonardo-Swordfish

Παράθεση από: ZINJA στις  15 Μαΐου 2010, 09:51:57 ΠΜ
ΚΑΛΟΙΟ ΛΑΘΟς ΚΑΝΕΙς ΦΙΛΕ!το παιχνιδι γινεται στις 16-5-2010 και οχι στις 26-05-2010!

εαν δεν το διορθοσεις δεν θα λαβεις μερος! ;)
Και αυτο διοτι με αυτο που γραφεις,δεν καληπτεις ουτε εμενα ουτε τουσ αλλους! ;)

περιμενω διορθοση παρακαλω πολυ!

Ζινζαααααα......εσύ το γραφεις στην αναρτηση του παιχνιδιού.... αλλαξέ το.... :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D

ZINJA

Παράθεση από: Leonardo-Swordfish στις  15 Μαΐου 2010, 11:18:13 ΠΜ
Ζινζαααααα......εσύ το γραφεις στην αναρτηση του παιχνιδιού.... αλλαξέ το.... :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D
οχ αμαν λαθος εκανα γραψτε λαθος παιδια!ευχαριστω λεωνιδα και παλι συγνωμην! :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

desperado

μπορούμε να έχουμε τις συντεταγμένες της βάσης γιατί έχω καιρό να έρθω και δεν θυμάμαι καλά την διαδρομή....ευχαριστώ

panosmaster

Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΤΟ Ο PANOSMASTER OXI

dash

απο MLS

ghilie
dash

Henno

Aπο  BRAVO 3 ZERO    5-7 ατομα

we bury our mistakes

Zaitsev

Haroth

Horus