30/5/2010 ΒΑΣΗ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ - Search & Destroy 2 -

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 04 Μαΐου 2010, 22:04:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

ΠΕΔΙΟ: ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Search & Destroy 2

ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ :   Search & Destroy 2

ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ:  ΕΛΕΥΣΙΝΑ - ΜΑΓΟΥΛΑ

1.   ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

α.   Εχθρικές Δυνάμεις (ZULU RED)

(1)   Ο εχθρός μετά την καταδίωξη –διαφυγή του από το πεδίο Αγ.  Μελέτιου Μεγάρων  έχει δημιουργήσει  προκεχωρημένη βάση κ σταθμό διοικήσεως στην περιοχή Ελευσίνας (πρώην βάση Ελευσίνας).

(2)  Θέση: Επιβεβαιώθηκε ότι η θέση του εχθρού είναι σε παλαιό στρατόπεδο στη περιοχή Ελευσίνας,  και πιθανών να βρίσκεται  μαζί τους  ο πράκτορας ΧΧΧΧ.

(3) Ταυτότητα Μονάδων : Εκτιμάται ότι οι άνδρες είναι  υπολείμματα από το στρατιωτικό σκέλος της   Μονάδας  ZULU RED ΑIR SOFT πληροφοριες αναφερουν οτι έχουν ενσωματωθεί  άτακτοι παραστρατιωτικοί.  

2.   ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι  BRAVO ΑIR SOFT TEAM με ομάδες κρούσης θα εκτελέσει ειδική καταδρομική ενέργεια επί της βάσης της Ελευσίνας  για την εξόντωση του εχθρού κ την εύρεση του πράκτορας ΧΧΧΧ.

ΕΔΑΦΟΣ
Γενικά Στοιχεία:  
Περιμετρικά στη βάση το έδαφος είναι καμένο με αραιή βλάστηση, βραχώδης, και δεν υπάρχουν οικίες, η βλάστηση επί της βάσης είναι ανεπαρκής  και  το έδαφος είναι βατό.
Από την βόρεια κ νότια μεριά του πεδίου ο χώρος  προσφέρει κάλυψη.
Παρατήρηση και πεδία βολής : Λόγω της ύπαρξης  χαμηλής βλάστησης υπάρχει ευκολία παρατήρησης και βολής.
Κάλυψη και απόκρυψη : Υπάρχουν φυσικά κωλύματα για κάλυψη η απόκρυψη.
Κατοικημένοι τόποι τεχνητά έργα: Ουδέν.

Χαρακτηριστικά  επιβίωσης : (περιοχές  τροφής , νερού) : Τροφή και νερό δεν υπάρχουν στην περιοχή. (Θα έχει μετά) Οπότε πάρτε κάτι πριν έρθετε.  

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ:
* PMR (safety channel):    Channel 8
* PMR Ομάδα ZULU:          Channel 7
* PMR Ομάδα BRAVO:       Channel 2  

Μετεωρολογικά Δεδομένα:
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=89

ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ
    Χάρτης δρομολογίου : Σημείο συγκέντρωσης θα είναι η βάση της Ελευσίνας  για όλους τους συμμετέχοντες.

http://www.bing.com/maps/default.aspx?v=2&FORM=LMLTCP&cp=38.081642~23.560696&style=h&lvl=14&tilt=-90&dir=0&alt=-1000&phx=0&phy=0&phscl=1&rtp=pos.38.0135455727577_23.6024127155542_near%20Major%20Road%2C%20Greece__~pos.38.1280749905735_23.5573271928084_Location%202__&rtop=0~0~0&encType=1/

Φωτογραφίες του πεδίου :

Οριο FPS AEG :  ΕΩΣ 350.

Τυφεκια έως 350 FPS ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΜΕ 0.20 ΜΠΙΛΙΕΣ και με μηδενισμένο Hop-up,

Πολυβολα : ΕΩΣ 450!

SNIPERS Bolt Action or factory Semi Auto: 550 FPS

Ελάχιστη απόσταση βολής εως 350 fps:7m
Ελάχιστη απόσταση βολής Sniper- Πολυβολα εως 550 τα 20m κ ανω.

Άτομα που δεν θα έχουν στο μπράτσο την ταινία σήμανσης μετά την έναρξη του αγώνα να αναφέρονται για να μην έχουμε παρατράγουδα του τύπου  ε  ε ε ε ε άργησα λίγο, το όπλο δεν έχει περάσει από έλεγχο αλλά από την μαμά του είναι 350 FPS κ αρχίσουμε να μαζεύουμε δόντια, μάτια, γυαλιά και στο τέλος να κατέβει κ ο θεός από  τα γαμοσταυριδια.

Οδηγίες παιχνιδιού:
     Βravo : Στο πεδίο θα υπάρχουν 5+ σημεία που πρέπει να βρεθούν από την περίπολο και να τα άρουν, (είναι 5 κούκλες όπου σε κάθε κούκλα θα υπάρχει 1 αριθμός που θα πρέπει να βρεθεί και να πάει στο SAFE HAUSE, επίσης θα πρέπει να εξοντώστε  των πράκτορα ΧΧΧΧ, Θα υπάρχει χάρτης που θα δείχνει τα 5 σημεία ).
  ΠΡΟΣΟΧΗ:  στις παγίδες που θα υπάρχουν στο πεδίο με  εικονικά υλικά.

ZULU : Να υπερασπίσουν τα 5+ σημεία μέχρι θανάτου   και να μην αφήσουν  να καταλειφθούν από των εχθρό,  εάν αποτύχετε  τότε να υλοποιήσετε  αντεπίθεση για την εξόντωση του εχθρού, επίσης θα πρέπει να προστατέψτε των πράκτορα ΧΧΧΧ.
ΠΡΟΣΟΧΗ:  στις παγίδες που θα υπάρχουν στο πεδίο με  εικονικά υλικά.
(Θα υπάρχει χάρτης που θα δείχνει τα σημεία με τις παγίδες)

RESPAWN: Θα υπάρχουν σημεία respawn για κάθε ομάδα.

Ομάδα BRAVO:  Αρχικό σημείο  respawn των 5 ατόμων θα είναι τα 2 σπίτια που βρίσκονται  δεξιά κ αριστερά από το δρόμο στην αρχή τις βάσης, καθώς  όμως καταλαμβάνουν κάθε σπίτι αυτομάτως το  respawn μεταφέρεται 1 μπροστά.

Ομάδα ZULU: σημείο respawn των 2 ατόμων θα είναι όλες η αποθήκες που βρίσκονται Δυτικά της βάσης κ επί του δρόμου.

( Στο παιχνίδι η ομάδες θα είναι 60% η BRAVO και η ZULU 40% σε δύναμη προσωπικού)

ΧΡΗΣΗ MEDIC

Κάθε ομάδα, ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών θα ορίσει άτομα medic.

Κάθε παίκτης σε κάθε hit θα φωνάζει  Medic.
Εάν για κάποιο λόγο κάποιος παίκτης αποκοπεί από τη βοήθεια του Medic,
τότε έχει την επιλογή να γυρίσει πίσω στο Safe House για respawn.

Σε κάθε Ηit. o γιατρός της ομάδος θα κολλάει στον παίκτη ασημένια ταινία.
-Τα Στικ θα τα κολάνε η medic  στην κορδέλα στο μπράτσο του παικτη
Oταν η ταινιες τελειωσουν απο τους Medic τοτε ο παικτης παει κατυθειαν στο respawn.
Στα 3 HIT ειναι εξω για respawn.
Ως ενεργός παίκτης ο Medic ισχύουν τα ίδια Ηιt και respawn.
Ο παικτης που καθε φορα παει στο respawn μετα τα 3 HIT βγαζει τις ταινιες κ τις δινει σε Medic.

(Όταν ο παίκτης  κτυπηθεί  πηγαίνει λίγα μετρά πίσω κ εκτός βολής  και φωνάζει  των medic, για να μην έχουμε το φαινόμενο ο άλως από την άλλη να ρίχνει κ να κτυπάει των παίκτη  κ ο medic από την άλλη να κολάι stic στον τραυματία).  

Πριν από κάθε δήλωση Συμμετοχής ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

**Πριν την έναρξη του παιχνιδιού και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα περάσουν όλα τα AEG από το χρονογράφο/μετρητή.

Στην περίπτωση χτυπήματος ο παίκτης φωνάζει δυνατα ΕΞΩ  
με σηκωμένο το χέρι ή το aeg

*Δεν βγάζουμε ποτέ τα γυαλιά μας εν ώρα παιχνιδιού, ακόμη και αν έχουν θολώσει ή λερωθεί.

Αν δούμε κάποιον χωρίς γυαλιά εντός πεδίου παιχνιδιού τότε φωνάζουμε "τυφλός" για να ενημερωθούν
οι υπόλοιποι παίκτες και να σταματήσει το παιχνίδι προσωρινά μέχρι την απομάκρυνση του εκτός πεδίου.

Όταν βγαίνουμε από το παιχνίδι (είτε επειδή θέλουμε να αποχωρήσουμε, είτε επειδή χτυπηθήκαμε, κλπ)
ασφαλίζουμε αμέσως το όπλο μας.
Όταν είμαστε σε safe-house ή χώρο συγκεντρώσεως των παικτών (εκτός πεδίου ή παιχνιδιού)
το όπλο μας πρέπει να είναι πάντα ασφαλισμένο.

Εκτός παιχνιδιού δεν κάνουμε βολή όταν στον ευρύτερο χώρο ανάμεσα σε εμάς και τον στόχο μας
βρίσκονται άλλα άτομα που ενδεχομένως ξαφνικά να βρεθούν στην γραμμή πυρός μας.
Γενικά στο χώρο συγκεντρώσεως και safe-house δεν κάνουμε ποτέ βολή!

**Οι νεκροί δεν μιλάνε, ή έστω όταν μιλάνε δεν λένε τίποτα σχετικό με το παιχνίδι-σενάριο που παίζεται.
Αποχωρούν από τον χώρο με το ένα χέρι σηκωμένο για να τους αναγνωρίζουν οι υπόλοιποι,
ενώ προσπαθούν να μην δημιουργούν πρόβλημα στην εξέλιξη του παιχνιδιού κατά την αποχώρηση τους.

Αν χτυπηθεί το όπλο μας είμαστε έξω, εκτός και αν έχουμε δεύτερο όπλο (π.χ. πιστόλι)
οπότε παίζουμε κανονικά με αυτό (εκτός αν το σενάριο δεν επιτρέπει δεύτερο όπλο).

Εκτός παιχνιδιού είμαστε ευγενείς και φιλόξενοι, και προσπαθούμε να γνωριστούμε
καλύτερα με νέους παίκτες, ώστε να τους μεταδώσουμε τόσο πνεύμα ευγενούς άμιλλας
όσο και γνώση-εμπειρία για το airsoft και τους κανόνες του.

Εντός παιχνιδιού είμαστε πάντοτε ευγενείς και υπομονετικοί.
Ευγενής άμιλλα σημαίνει και ανάλογη συμπεριφορά προς τους συμπαίκτες μας
εντός και εκτός παιχνιδιού ή πεδίου.
Εντός παιχνιδιού είμαστε πρώτα απ'όλα τίμιοι παίκτες, και έπειτα ψύχραιμοι και υπομονετικοί.

Λειτουργούμε απέναντι στους άλλους όπως θα θέλαμε και αυτοί να λειτουργήσουν προς εμάς.

Σε κάθε περίπτωση αμφιβολίας ή παρερμηνείας σε οτιδήποτε έχει σχέση με το σενάριο
που παίζεται ή τους κανόνες που ισχύουν, και προς αποφυγή τυχόν παρεξηγήσεων (και εντάσεων)
που θα χαλάσουν το παιχνίδι για όλους, θα πρέπει να λειτουργούμε ώς αν να έχει ο άλλος δίκιο (ακόμη και όταν δεν έχει).

Αν παρ'όλα αυτά ένα παίκτης έχει "φορτώσει" από ένα ατυχές περιστατικό, καλύτερα να
αποσυρθεί εκτός παιχνιδιού σε κάποιο από τα safe-house εκτός πίστας και να προσπαθήσει να ηρεμήσει.

Όλα τα προβλήματα που προκύπτουν κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού μπορούν κάλλιστα
να επιλυθούν με ήρεμη συζήτηση εκτός παιχνιδιού.

Το airsoft είναι πρώτα απ'όλα παιχνίδι και έπειτα ένα ιδιαίτερο άθλημα, το οποίο βασίζεται
σε πάρα πολύ συγκεκριμένους κανόνες,  αλλά πάνω απ'όλα στην προσωπική ανά άτομο αντίληψη
περί τιμιότητας και ευγενούς άμιλλας η οποία τελικά καθορίζει όλα τα υπόλοιπα εντός και εκτός παιχνιδιού,
και επί πλέον προϋποθέτει μία ελάχιστη βάση στοιχειώδους ευγένειας και καλών τρόπων μεταξύ
των μελών της ευρύτερης κοινότητας airsoft.

Το airsoft δεν είναι τρόπος ή μέσω για να αποδείξουμε ότι είμαστε μάχιμοι ή για να επιδείξουμε τον
ανδρισμό και την μαχιμότητα μας έναντι άλλων παικτών.
Το airsoft εξ'ορισμού δεν μπορεί να είναι μέσω ή όργανο επίλυσης προσωπικών διαφορών και διενέξεων,
oύτε μέσο προβολής κάποιων ή δυσφήμισης άλλων.

Γενικά και πάνω απ'όλα το airsoft δεν επιτρέπεται να γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης
προς ίδιον όφελος ή εις βάρος τρίτων καθ'οιονδήποτε τρόπο, πολλώ δε μάλλον να χρησιμοποιείται
για να διχάσει την ευρύτερη κοινότητα ή να δημιουργήσει κακώς νοούμενα στρατόπεδα εντός (ή εκτός) αυτής.

Η διατήρηση του airsoft στον σωστό δρόμο ανάπτυξης είναι ευθύνη συνολικά της ευρύτερης κοινότητας του,
αλλά και ενός εκάστου ημών προσωπικά.

Για λεπτομερέστατη αναφορά στους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς στο αναλογο τοπικ:
http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,131.0.html
για πλήρης ενημέρωση.

***Κανόνας ΜΠΑΜ
         Ισχύει μόνο εάν ο αντίπαλος ΔΕΝ σας έχει αντιληφθεί, και
βρίσκεστε σε μικρή απόσταση από αυτόν και είναι ΜΟΝΟ ένας.

***Κανόνας Parlay
Γίνεται όταν η απόσταση εμπλοκής είναι μικρότερη των 5μ. μεταξύ των 2 παικτών και οπισθοχωρούν λίγα μέτρα πίσω ο καθένας ή αποφεύγεται η εμπλοκή.

*** Τυφλές βολές
        • Απαγορεύονται οι τυφλές βολές.
        •Τυφλή βολή θεωρείται οποιαδήποτε βολή κατά την οποία δεν
         υπάρχει άμεση οπτική επαφή με τον στόχο.
        •Από τις τυφλές βολές εξαιρούνται μόνο οι χειροβομβίδες αερίου airsoft.
  * Επιτρέπονται μόνο χειροβομβίδες airsoft αερίου του εμπορίου.
    *Απαγορεύονται αυστηρά οι ιδιοκατασκευές και τα δυναμιτάκια!
_________

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ
(άρθρο 8 Ν.1599/1986)

Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις (3), που προβλέπονται από τις διατάξεις τ
ης παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι:

1.Δηλώνω υπεύθυνα ότι για την για την προσωπική μου ασφάλεια και την σωματική μου  
ακεραιότητα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού της Κυριακής, 30 Μαιου 2010 αποκλειστικά  υπεύθυνος είμαι εγώ.

2.Είμαι άνω των 18 ετών.

Η κάθε συμμετοχή δηλώνει και αυτόματα την πλήρη ενημέρωση και γνώση των προαναφερόμενων.
Οπως και  συνυπογράφει  την δήλωση περί ατομικής ευθύνης.

09:00 Άφιξη στο πεδίο, προετοιμασία υλικών
09:30 Προετοιμασία υλικών κ Μέτρηση όπλων διαχωρισμός ομάδων
10:00 Ενημέρωση Σεναρίου – Απορίες
10:30 Έναρξη παιχνιδιού ο κόσμος να χαλάσει    (έως να λιώσουμε)
Στο τέλος φαί παρακάτω στο Ρωσο

Βασικός σκοπός στα παιχνίδια που οργανώνω είναι οι οργανικές ομάδες να είναι μαζί και να μην σπανε για κανένα λόγο ώστε να δουλεύουν την τακτική που επιλέγουν.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:

ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (BRAVO) :36+

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ

Οι  BRAVO με ομάδες κρούσης θα εκτελέσει ειδική καταδρομική ενέργεια επί της βάσης της Ελευσίνας,  για την εξόντωση του εχθρού κ την εύρεση του πράκτορας ΧΧΧΧ,  θα υπάρχουν 5+ σημεία που πρέπει να βρεθούν από την περίπολο και να τα άρουν, (είναι 5 κούκλες όπου σε κάθε κούκλα θα υπάρχει 1 αριθμός που θα πρέπει να βρεθεί και να πάει στο SAFE HAUSE, επίσης θα πρέπει να εξοντώστε  κ των πράκτορα ΧΧΧΧ.

1. Τ.Α.S.
Leonardo
Vagelis521
Mitsos
Berettas
The FiXXXeR
Giannis Gtti
Tag21

2. Lost infantry division

3. EDGE (4)

4. ASAT (3)

5. ΜΑΤ
Μitsos_o_Yakuza
ROOKIEJO
PALLADIN
AMPELIFT
32EMA
SPLINTER-B+1
ICEMAN
RUCKUS
PIT K
MOUBLE?
GREEKPITTBULL?

6. D.M.R (4)

7. Ι 4
ZINJA
OUZI
PAPIS
NO MERCY
JUMBO
JIM
Engineer

8. freedom fighters (6)

9. Κουμπάροι
Ramirez
Mag
Attilas
Camouflage
Porthos
Echo-fox

ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ (ZULU) :24

(Οχι δεν ειναι ο SAPPER)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ
Να υπερασπίσετε τα 5+ σημεία μέχρι θανάτου   και να μην αφήσουν  να καταλειφθούν από των εχθρό,  εάν αποτύχετε  τότε να υλοποιήσετε  αντεπίθεση για την εξόντωση του εχθρού, επίσης θα πρέπει να προστατέψτε των πράκτορα ΧΧΧΧ:

1.The Skulls
mitsigun
icepit
vagum
black devil
2. Θανος
3. Vangelis +(?)
4. fanolies
5. Bobirakos
6. Salamine153
7. u5064247
8. G.P.S
9. Νικος
10. Saturnus
11. Sferas
12. Iskios
13. Salomon
14. Amfivios266
15. O.Y.K.1985
16. Arimnistos
17. Velerephontis
18. Dimitrios
19. FrankCastle
20. bomber
21.Goodspeed
22.  Jeff_Steel
23. Predator
24.  GeoKalpi
25. kaliostro
26. Regal
27. dyzio2206
28. Old navy
29.  morfeus1712
30. Antono

Πυροσβεστικη Υπηρεσια  Ελευσινας  2132158300 -  2132158300  & 199
Α.Τ & Ασφαλεια Ελευσινας -Ασπροπυργου:          
ΕΚΑΒ: 166

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΑΣ  ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΣΒΗΣΕΩΣ ΤΣΙΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Επιτελους!! τελειωσα  :P

Περιμενω παρατηρησεις σας!!! ???

Εδω θα κάνω κάποιες ανακοινώσεις για το παιχνίδι. :

Το νουμερο του κινητο μου για την μερα του παιχνιδιου ειναι : 698 8981339 μονο απο 28 εως 30 ΜΑΙΟΥ 2010 τις Υπόλοιπες μέρες θα είναι κλειστό

Θα υπαρξει Ιατρος στο πεδιο (κοστος 1 ευρω ανα ατομο οπιος επιθυμει βεβαια).

Για την πιο γρήγορη έναρξη του παιχνιδιού παρακαλείτε οπιος έχει μετρητή κ θέλει να το φέρει να μου στείλει ΠΜ για να βγάλω τα συνεργεία υποδοχής.

09:00  Άφιξη στο πεδίο, προετοιμασία υλικών
09:30 Προετοιμασία υλικών κ Μέτρηση όπλων διαχωρισμός ομάδων
10:00 Ενημέρωση Σεναρίου – Απορίες
10:30 Έναρξη παιχνιδιού ο κόσμος να χαλάσει    (έως να λιώσουμε)

Vangelis

Πολύ καλή παρουσίαση και σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον χρόνο που δαπάνησες για να το προετοιμάσεις!

Δηλώνω συμμετοχή αρχικά για εμένα και θα δώ ποια άτομα απο την ομάδα μου θα θέλουν να ακολουθήσουν.
- Οπλισμός: WE-SCAR, L96A1 Sniper (Spring), Ak47.
- Εμφάνιση: SWAT Black.

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Θάνος

Τα θερμά μου συγχαρητήρια, γιά τον τρόπο, αλλά καί γιά τον κόπο της παρουσίασης.  :D

Ειδικά η φωτογραφία της νοσοκόμας, σε κάνει να σκέφτεσαι ότι δεν είναι καί τόσο κακό το hit.  ;D
Λέτε εάν υιοθετήσουμε γυναίκες νοσοκόμους γιά ιατρική περίθαλψη, να εξαλυφθούν οι αθάνατοι??  ::)  :P

Μέσα από τώρα, χωρίς δεύτερη σκέψη.  :D

Μπράβο ΕΚΔΡΟΜΟΣ!!
:)
keep safe distance...

Leonardo-Swordfish

Η Τ.Α.S. θα παρευρευθεί ΣΥΣΣΩΜΗ !!!!!  ;)

Mitsigun

απο τους THE SKULLS

mitsigun
icepit
vagum
black devil

...............................Mέσα !!!

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: Θάνος στις  10 Μαΐου 2010, 00:39:41 ΠΜ
Τα θερμά μου συγχαρητήρια, γιά τον τρόπο, αλλά καί γιά τον κόπο της παρουσίασης.  :D

Ειδικά η φωτογραφία της νοσοκόμας, σε κάνει να σκέφτεσαι ότι δεν είναι καί τόσο κακό το hit.  ;D
Λέτε εάν υιοθετήσουμε γυναίκες νοσοκόμους γιά ιατρική περίθαλψη, να εξαλυφθούν οι αθάνατοι??  ::)  :P

Μέσα από τώρα, χωρίς δεύτερη σκέψη.  :D

Μπράβο ΕΚΔΡΟΜΟΣ!!
:)
Παράθεση από: Vangelis στις  10 Μαΐου 2010, 00:27:22 ΠΜ
Πολύ καλή παρουσίαση και σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τον χρόνο που δαπάνησες για να το προετοιμάσεις!

Σας ευχαριστω για τα καλλα λογια σας ;D

fanioles

Πάρα πολύ όμορφη παρουσίαση και στήσιμο.. Σίγουρα και η διεξαγωγή θα είναι αντίστοιχα καλή!

Αν και νωρίς ακόμα, ΜΕΣΑ!!

StarScream

ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!! Θα μαθω ατομα απο την ομαδα και θα ανανεωσω απο εδω....

G.P.S.

E! Αφου θα παει ο fanioles, μεσα & εγω !!!   :D  8)  ;)
Fanioles να το εχω φορτισμενο το FN ή να παιξω με την Glock-αρα !!!  ;D

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

u5064247

fanioles

Παράθεση από: G.P.S. στις  10 Μαΐου 2010, 20:26:54 ΜΜ
E! Αφου θα παει ο fanioles, μεσα & εγω !!!   :D  8)  ;)
Fanioles να το εχω φορτισμενο το FN ή να παιξω με την Glock-αρα !!!  ;D

Ε με ό,τι και να παίξεις εσύ θα μας τις κεράσεις τις μπίλιες μας! ! !   ;D ;D   ;)

ROOKIEJO

καταρχην συνχαρητηρια για την παρουσιαση.
δυσκολο το βλεπω να μην υπαρχει εκπροσωπηση απο τα Μ_Α_Τ αλλα το ποιοι και ποσοι απο τον αρχηγο.αναμεινατε νεωτερα

Iskios

Μια πρόταση:

Το παιχνίδι να αρχίσει νωρίς πχ συγκέντρωση 08:00 έναρξη 09:00. Μπαίνουμε στο καλοκαίρι και πολλούς μας "αποθαρύνει" όλη αυτή η ζέστη. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτό επηρρεάσει τις συμμετοχές... το σκέφτεστε και μας λέτε...

Ατροτος

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  04 Μαΐου 2010, 22:04:17 ΜΜ

**Οι νεκροί δεν μιλάνε, ή έστω όταν μιλάνε δεν λένε τίποτα σχετικό με το παιχνίδι-σενάριο που παίζεται.
Αποχωρούν από τον χώρο με το ένα χέρι σηκωμένο για να τους αναγνωρίζουν οι υπόλοιποι,
ενώ προσπαθούν να μην δημιουργούν πρόβλημα στην εξέλιξη του παιχνιδιού κατά την αποχώρηση τους.

Ξερεις εσυ κανεναν νεκρο που να μιλαει  ;D  ;D

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

fanioles

Εγω χλωμιάζω λίγο με το 8:00 ...  Μια Κυριακή μας μένει να κοιμηθουμε λίγο...

Το Σαββατο που μας πέρασε ΄παίξαμε απο τις 4 και μέχρι τις 8:30 είχε φώς άνετα.. (ασε που όσο απογευματιαζει ο ήλιος κάνει περίεργα παιχνίδια με τις σκιές και αλλάζει το σκηνικό συνέχεια)

Αντιπροτείνω και το απογευματινό παιχνίδι ... Για σκευτείτε το κε διοργάνωση!!  ;)

Για τον γιατρό και εφόσον έχει μαζί του ενα σάκο ιατρού για πρώτες βοήθειες, ας δώσουμε και €2
;D ;)

G.P.S.

Παράθεση από: fanioles στις  11 Μαΐου 2010, 13:17:03 ΜΜ
Ε με ό,τι και να παίξεις εσύ θα μας τις κεράσεις τις μπίλιες μας! ! !   ;D ;D   ;)
E! Καλα ηταν βλεπεις η τυχη(κωλοφαρδια)\διψα του πρωταρη !!!  :D
Παράθεση από: fanioles στις  11 Μαΐου 2010, 17:24:48 ΜΜ
Εγω χλωμιάζω λίγο με το 8:00 ...  Μια Κυριακή μας μένει να κοιμηθουμε λίγο...
Εγω με τετοια διψα που εχω & 7:00 να πειτε, ΜΕΣΑ ειμαι !!!  ;D
Το Σαββατο που μας πέρασε ΄παίξαμε απο τις 4 και μέχρι τις 8:30 είχε φώς άνετα.. (ασε που όσο απογευματιαζει ο ήλιος κάνει περίεργα παιχνίδια με τις σκιές και αλλάζει το σκηνικό συνέχεια)
Μεχρι τις 9:00+ παιζαμε με σκοταδι αλλα δεν το λεμε !!!  ::)
Αντιπροτείνω και το απογευματινό παιχνίδι ... Για σκευτείτε το κε διοργάνωση!!  ;)

Για τον γιατρό και εφόσον έχει μαζί του ενα σάκο ιατρού για πρώτες βοήθειες, ας δώσουμε και €2
;D ;)
+1
Οπως & να εχει εγω ειμαι ΜΕΣΑ !!!  8)

ATROPOS

ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ  ΡΘΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

G-17

M15 A4 AEG

L96A ;D ;D

YPOCIN DEN ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ PMR?DHLADH ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΩ?

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗΛ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΜΠΕΣΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.