Eθυβολια και AEG

Ξεκίνησε από Ατροτος, 10 Μαΐου 2010, 19:19:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ατροτος

Γεια σας θελω να παρω ενα οπλο που να κανει καλες μακρινες βολες ( 40-50m ) αλλα δεν θελω να παιζω τον ρολο του sniper.
Αν παρω ενα Μ4 της G&G Armament και του βαλω μεγαλιτερη κανη και σιγαστιρα ( ωστε να αφξηθει πιο πολυ η κανη) θα κανει για αυτην τη δουλια ή θα πρεπει να αυξησω τα fps.

alegolas

Το μήκος της κάνης σίγουρα συμβάλει στην ευθυβολία, όπως και η αγορά κάνης ακριβείας (πχ 6,04μμ). Αν όμως είναι να αυήσεις ούτως ή άλλως το μήκος της κάνης με έναν σιγαστήρα, γιατί δεν πας σε ένα όπλο με μακρύτερη κάνη από τη μάνα του κ να αφήσεις το Μ4 που έχει γεμίσει ο κόσμος?

edit: επίσης καλυτερη ευθυβολία μπορείς να έχεις με αλλαγή του συστήματος hop-up, αν κ η g&g τα πάει αρκετά καλά στον εν λόγω τομέα, οπότε το stock ίσως σε ικανοποιήσει.
Kefalonia Airsoft Club
http://airsoftkefalonia.com

Ατροτος

Ozymandias

Για να εχεις καλυτερες βολες χρειαζεσαι πρωτα απο ολα μια σταθερη πλατφορμα βολης, δλδ ενα οπλο που "καθεται" σταθερα στον ωμο σου.
Κατα τη γνωμη μου το Μ4 με το πρυσσομενο κοντακι δεν επωμιζει τοσο σταθερα. Δοκιμασε καποιο με σταθερο κοντακι, πχ Μ16

Μετα χρειαζεσαι μια μακρυα κανη. Αυτη θα ου επιτρεψει καλυτερη συγκεντρωση βολων. Αν ειναι και ακριβειας ακομα καλυτερα.

Τελος χρειαζεσαι ενα καλο hopup

Oλα αυτα θα σου επιτρεψουν βολες ακριβειας (η οσο ακριβεια μπορει να εχει ενα AEG) χωρις να πειραξεις τα FPS, πραγμα που θα σε βοηθησει να ριχνεις βολες ακριβειας και να υποστηριζεις την ομαδα σου σαν ακροβολιστης πλεον ακομα και σε παιχνιδια urban/cqb

Aναλογα με τα λεφτα που θελεις να δωσεις θα σου προτεινα να δεις τη σειρα Μ16 οποιασδηποτε καλης εταιρειας (που με λιγα παρελκομενα μπορεις να την κανεις και SAM-R για την παπατζα)
Πολυ καλα εμενα μου καθεται στον ωμο και το G3, καθως και η εκδοση ακροβολιστη του G36, ειδικα αν του βγαλεις τη ραγα και βαλεις τη διοπτρα

M16/SAM-R

G3 SG1

G33/SL8 DMR

Ατροτος

ΟΚ φιλε Ozymandias καταλαβα.Μαλλων θα κοιταξω να παρω κατι σε ΤΜ G3-G36  και θα κανω τις αλλαγες που μου ειπες ευχαριστω για την βοηθεια.

Ozymandias

G3 Μπορεις να παρεις απο ΤΜ, αν δεν εχεις προβλημα με το πλαστικο σωμα.

Το συγκεκριμενο μοντελο ομως του G36 το βγαζει μονο η CA. Νομιζω οτι το εχουν καποια παιδια εδω και δεν εχει βγαλει προβληματα. Ουσιαστικα αφαιρεις τη ραγα και βαζεις χαμηλη, ειτε δε βαζεις καθολου ραγα και κολας επανω τη διοπτρα σου

Ozymandias

Το G3 ειναι καλη επιλογη, αν παντα δεν σε ενοχλει το πλαστικο σωμα. Εμενα με ενοχλει πολυ, ειδικα το πως τριζει οταν το πιανεις. >:( >:( >:( >:(

Το G36 ξεχασε το. To συγκεκριμενο ειναι το "κοντο" και θα χρειαστεις 2 φορες αλλα λεφτα τοσα για να το κανεις SL8 και παλι δεν ξερω αν θα το καταφερεις, ανταλλακτικα, conversion kits κτλ.
Καλυτερα να παρεις κατευθειαν το μοντελο της CA
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=43_174&products_id=83

Ατροτος

Το λεω γιατι δεν μου αρεσει η CA  σαν ετερια δεν ξερω για το συγγεκριμενο αλλα οτι αλλο εχω αγορασει απο αυτην την ετερια βγηκε χαλια οποτε προτιμω να παρω ενα ΤΜ G36C ή ΤΜ G3 και να του βαλω μεγαλιτερη κανη και ενα καλο hop up.

Ozymandias

Περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.....εμενα παντως ποτε δεν μου εβγαλε προβλημα το οπλο της CA.
Σε καθε περιπτωση ρωτησε και τα παιδια που εχουν το SL8.

Το G36C δεν παιρνει μακρυτερη κανη, εκτος και αν βαλεις σιγαστηρα. Το αποτελεσμα ειναι λιγο μπλιαχ κατ'εμε. Το G3 SG1 ειναι πιο ομορφο.....

Ατροτος

Το ειδα και το  G3 SG1  καλο ειναι.Θα παω στο AC να τα δω και θα αποφασισω τοτε.

Ozymandias

Δεν ξερω αν θα σε ενδιεφερε κατι τετοιο, με ενα rail mount και μια διοπτρα.
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_145&products_id=1175

Ατροτος

Καλο ειναι και αυτο.Θα παω και τα δω ολα.

HK G3

ΡΕ ΠΕΔΙΑ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟ ΚΑΤΑΛΑΒΙΕ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΠΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 350 ΦΠΣ,ΟΚ,, ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΙΕΣ ΚΑΠΙΟΣ ΠΟΛΙ ΠΙΟ ΔΙΝΑΤΟ,,ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΕΖΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ? ;D

Ατροτος

Πρώτον μην γράφεις με κεφαλές είναι σαν να φωνάζει.
Δεύτερον τα 350 fps είναι το όριο για τα AEG  αλλιος δεν μπορείς να παίζεις σε παιχνίδια.
Και τρίτον δεν έχει σχέσεις το ποσά fps βγάζει με το αν είναι καλό ή όχι.Αν δεις τα περισσότερα  Κινεζικα βγάζουν 350 και περισσότερα fps ενώ τα ΤΜ βγάζουν 290-300 fps.
Ελπίζω να βοηθισα

HK G3

οκ εχαυριστο, συγνομι για τα κεφαλεα  ;)