Operation "COLD WAR" 09-05-10

Ξεκίνησε από Adrenaline PR, 16 Απρ 2010, 22:43:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Iskios

Μέχρι πότε μπορούμε να δηλώσουμε συμμετοχή ?

Επιπλέον, ΒΒs παρέχονται ή θα πρέπει να έχουμε δικά μας ?

Adrenaline PR

Καλησπέρα σε όλους, επειδή το ρωτάνε αρκετοί μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή έως και την Παρασκευή 7 Μαΐου.
Εάν κάποιος έχει θέμα και δεν επιθυμεί να καταθέσει την προκαταβολή και θέλει να δώσει όλο το ποσό την μέρα του παιχνιδιού [όπως έχει γίνει και για άλλους που το ζήτησαν] μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να συνεννοηθούμε.

Μπίλιες θα δοθούν στους παίχτες αλλά όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, σίγουρα δεν θα φτάσουν γιατί θα πέσουν πολλά bbs... οπότε καλό είναι να φέρετε και δικές σας... θα σας χρειαστούν.  ;)

SAPPER

From GHOST RECON Team

6
Ghost's

Echo-Fox

Και εγω μεσα αυριο στελνω προκαταβολη.
Και εχω woodland οποτε με τους SAS.

RAMIREZ

Φυσικά οι κουμπάροι δεν είναι δυνατόν να λείπουν!Άντε και έχουμε περίπου 1 1/2 μήνα να παίξουμε!
Θα έχουμε και νέο μέλος!  :D

MitsoS_O_Yakuza

Mε τους SAS

ROGUE
ROOKIEJO
Palladin
32EMA
GREEKPITTBULL
MOUBLE
PIT K
Mitsos_o_Yakuza
GRFJ
ΙCEMAN
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Adrenaline PR

Καλησπέρα σε όλους

Καταρχάς να ζητήσω συγνώμη σε όσους μου έχουν στείλει PM και έχω καθυστερήσει να απαντήσω. Παρακαλώ για να παίρνετε άμεση απάντηση στέλνετε email στο [email protected] ή μπορείτε να παίρνετε στο 6946260217.

Επειδή γίνονται απεργίες αυτές τις μέρες και λαμβάνω αρκετά mail, να επαναλάβω ότι υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης όλου του ποσού την ημέρα του παιχνιδιού.
Βασική προϋπόθεση όμως για την συμμετοχή σας είναι η επικοινωνία μαζί μας ώστε να διασφαλίσετε την συμμετοχή σας και την ομάδα με την οποία θα παίξετε.
Όσοι έχουν καταθέσει την προκαταβολή θα έχουν πρώτοι το δικαίωμα επιλογής της ομάδας, αυτό γίνετε γιατί θα ήταν άδικο προς αυτούς να μην μπορούν να επιλέξουν με ποια ομάδα θα παίξουν.

Για τους συμμετέχοντες:
Θα πρέπει να έχουν ταυτότητες μαζί τους για να διασφαλίσουμε ότι όλοι είναι άνω των 18 ετών.
Θα πρέπει να βρίσκονται στο πεδίο στις 8 το πρωί.
Και τέλος να μας ενημερώνεται με πόσα αυτοκίνητα θα έρθετε για να οριοθετήσουμε σωστά τον χώρο του πάρκινγκ.

Ευχαριστώ

MitsoS_O_Yakuza

πολλοι ρωτανε αν επιτρεπονται οι high cup??επειδη δεν εχει διευκρινηστει!!εγω ας πουμε καταλαβα οτι επιτρεπονται!ασχετο αν εγω δεν παιζω με h.c
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Splinter-B

Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα, επιτρέπονται.
Ούτε εγώ παίζω high cap.

Edit. Υ.Γ. Και οι χειροβομβίδες μετράνε σαν ενεργές είτε σκάσουν στην πραγματικότητα είτε όχι.
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

fanioles

Παράθεση από: GRFJ στις  06 Μαΐου 2010, 21:22:48 ΜΜ
Πήρα τηλέφωνο και ρώτησα, επιτρέπονται.
Ούτε εγώ παίζω high cap.

Edit. Υ.Γ. Και οι χειροβομβίδες μετράνε σαν ενεργές είτε σκάσουν στην πραγματικότητα είτε όχι.

Μια διόρθωση σε αυτο..

Οι χειροβομβίδες πρέπει να σκάσουν..   

Απλα οταν σκάσουν σε ενα δωμάτιο ή σε ακτίνα 5 μέτρων σε εξωτερικό χώρο, ΜΕΤΡΑΕΙ σαν kill κι ας μη μας πετύχουν τα μπιλάκια..   αλλά ΠΡΕΠΕΙ να σκάσει..

::)   :P

cu there λοιπόν!!

Splinter-B

Παράθεση από: fanioles στις  07 Μαΐου 2010, 16:31:44 ΜΜ
Μια διόρθωση σε αυτο..

Οι χειροβομβίδες πρέπει να σκάσουν..   

Απλα οταν σκάσουν σε ενα δωμάτιο ή σε ακτίνα 5 μέτρων σε εξωτερικό χώρο, ΜΕΤΡΑΕΙ σαν kill κι ας μη μας πετύχουν τα μπιλάκια..   αλλά ΠΡΕΠΕΙ να σκάσει..

::)   :P

cu there λοιπόν!!
Φίλε fanioles
Ο Κυριάκος με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο μου είπε αυτό που έγραψα. Ρώτησα ακριβώς γιατι την προηγούμενη μέρα το συζητάγαμε με τα παιδιά των Μ.Α.Τ.
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

spiros.k

απο cobra 2 atomo αμερικανικη παραλαγης. ;D spiros.k adinows.+1ατομο.ευχαριστω.

Adrenaline PR

Παιδιά καλησπέρα

Λόγο του ότι σήμερα και αύριο [φυσικά] θα είμαστε στο πεδίο του παιχνιδιού δεν θα έχουμε πρόσβαση στο internet. Οπότε όποιος χρειάζεται κάτι μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας μόνο στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχουμε δώσει παραπάνω.

Να επαναλάβω ότι η ώρα προσέλευσης είναι 08:00 το πρωί και όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν ταυτότητα μαζί τους.

Συγνώμη εάν γίνομε κουραστικός
Θα τα πούμε αύριο από κοντά...  ;D

Ευχαριστώ

fanioles

Παράθεση από: GRFJ στις  07 Μαΐου 2010, 17:30:24 ΜΜ
Φίλε fanioles
Ο Κυριάκος με τον οποίο μίλησα στο τηλέφωνο μου είπε αυτό που έγραψα. Ρώτησα ακριβώς γιατι την προηγούμενη μέρα το συζητάγαμε με τα παιδιά των Μ.Α.Τ.

χμμ το συζήτησα με τον Sapper και μου ειπε πως το αποσαφήνησαν με τον Κυριάκο..  Άλλωστε δεν είναι και λογικό....  Οποιοσδήποτε πετάξει μια  dummy να κάνει συνέχεια kill...

Με αυτό το τρόπο πετας μια σε ενα δωμάτιο, τη μαζέβεις τη πετάς στο επόμενο κ.ο.κ... 

Ό,τι και να λέμε τώρα δεν έχει σημασία όμως.. Θα αναλυθούν όλα στο briefing..

Αντε,  για ύπνο γρήγορα όλοι μας, γιατί θα σηκωθούμε απο τη νύχτα..   ;)

SW1GEORGE

Καλο ηταν το παιχνιδι σε γενικες γραμμες.....τις φοτο να μας στηλετε...

αντε και την επομενη φορα παλι θα ερθουμε...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

spiros.k

καλο το παιχνιδι καλο το τρεξιμο,αλλα sos ρε παιδια απο της 8 η ωρα που μαζευτικαμε ξεκινισαμε στις 11 εεεεεε υμαρτον.καταταλα ολα καλααααα.καλη βδομαδα.. 8) 8)

Predator

Πολύ ωραίο το παιχνίδι και το βασικο σενάριο και το cqb στο τέλος

SAPPER

Καλό παιχνιδι χωρίς παρατράγουδα με εντυπωσιακό Briefing και παροχές από την διοργάνωση.

Η συμμετοχές αρκετές για το μέρος το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό για τρελό CQB.

Η Ομάδα Recon Alpha των S.A.S. που αποτελούντο από τους GHOST RECON και τον φίλο Fanioles apo τους FALLOUT RANGERS αν και είχε σθεναρή αντίσταση από γνώστες του πεδίου κατάφερε και πέτυχε τον αντικειμενικούς της σκοπούς στους τομείς Red & Yellow στην πρώτη φάση της διοργάνωσης και την συντριπτική νίκη στην δεύτερη φάση που ήταν καθαρά CQB με ένα Objective point που ήταν όμηρος.

Αξίζει να σημειώσω την πολύτιμη προσφορά της υποομάδας Recon Bravo που εξετέλεσε άψογα του αντικειμενικούς της σκοπούς στα συμπλέγματα Blue & Green και την άριστη συνεργασία με την ομάδα COBRA που είχαμε όταν συναντηθήκαμε.

Θα ήθελα τέλος αν μου επιτρέπετε να αφιερώσω την νίκη αυτή της δεύτερης πανελλήνιας διοργάνωσης στην απώλεια ενός πραγματικού S.A.S.
Στον Sgt Paul McAleese που έπεσε την ώρα του καθήκοντος, γιο ενός φίλου και ήρωα των S.A.S. του John Mac.
Ο θεός ας αναπάυσει την ψυχή του.
Tibute to Sgt Paul McAleese Son of Sgt John Mac Ex SAS killed in Helmand Province
Son of SAS hero killed in Afghanistan

WHO DARES WINS

Palladin

Ωραίο παιχνίδι παιδιά, το ευχαριστήθηκα αλλά και ψιλοχαλάστηκα με το μπιλάκι στη μύτη μου... Ίσως θα έπρεπε να περιοριστούν κάπως τα head-shots και να σημαδεύουμε χαμηλότερα γιατί σήμερα παραείχαμε σημαδεμένους στο πρόσωπο... Τέλος πάντων εγώ τουλάχιστον αποζημιώθηκα με το AEG που κέρδισα στην κλήρωση  ;D ;D ;D ;D
Καλή εβδομάδα :)

MitsoS_O_Yakuza

ενα BRAVO μεγαλο στην διοργανωση που μας παρουσιασαν αυτο το τοσο υποσχομενο πεδιο για διαφορα σεναρια (urban-woodland-cqb)και ενα ακομα μεγαλυτερο ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο τους υποπτους που καθυστερησε το παιχνιδι για την εναρξη του καθως και οποιων παρεξηγησεων εμπλακηκα ο ιδιος.οσο για το παιχνιδι τι να πω...δεν εχει σημασια μονο και μονο που τελειωσαμε και πηγαμε μετα για μπανιο ε αυτο τα λεει ολα!!ελα καλη βδομαδα λεμε...και αναμενουμε το ΕΠΟΜΕΝΟ!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE