ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΑΤΡΟΥ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 03 Μαΐου 2010, 18:01:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θέλετε να παρευρίσκεται ιατρός σε παιχνίδια Αιρσοφτ.??

ΝΑΙ
ΟΧΙ

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

1. Σκοπος ειναι να δουμε  ποσοι θελετε την παρουσια Ιατρου σε παιχνιδια Αιρσφτ.?
2. Το κοστος ειναι στα 50 ευρω περιπου (δηλαδη 1 ευρω στα 50 ατομα).

Dtq

Ναι ΑΛΛΑ:
1. Αν πληρώνουν όλο οι ίδιοι?
2. Αν δεν πληρώσει κανείς?
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

1. Θα αναγραφεται στους κανονες του παιχνιδιου οτι αποδεχεται την παρουσια ιατρου και την καταβολη του ποσου με την παρουσια του στο παιχνιδι.
2. Εαν δεν ερθει τελικα καπιος για προσωπικους λογους, τοτε την διαφορα την μοιραζουμε η την καταβαλει ο οργανωτης του παιχνιδιου.

ZINJA

καλε μου φιλε το πας μακρια!δε νομιζω πως χρειαζεται!με ολο το σεβασμο!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

Billy-eldyk

Παράθεση από: ΕΚΔΡΟΜΟΣ στις  03 Μαΐου 2010, 18:09:38 ΜΜ
1. Θα αναγραφεται στους κανονες του παιχνιδιου οτι αποδεχεται την παρουσια ιατρου και την καταβολη του ποσου με την παρουσια του στο παιχνιδι.
2. Εαν δεν ερθει τελικα καπιος για προσωπικους λογους, τοτε την διαφορα την μοιραζουμε η την καταβαλει ο οργανωτης του παιχνιδιου.

ναι είναι πολύ σωστό να υπάρχει γιατρός και το ποσό που θα δίνει ο καθένας μας είναι ελάχιστο για ένα σκοπό που θα μας κάνει να νίωθουμε και πιο ασφαλείς κατα τη δίαρκεια του αγώνα
Never In The Right Order

Splinter-B

Ενώ η ιδέα , για πάν ενδεχόμενο, μπορεί να μην είναι κακή θεωρώ ότι θα προκαλέσει πονοκέφαλο, προβλήματα στον εκάστοτε οργανωτή και μεγάλη χρονοτριβή για το παιχνίδι.
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: ZINJA στις  03 Μαΐου 2010, 18:12:11 ΜΜ
καλε μου φιλε το πας μακρια!δε νομιζω πως χρειαζεται!με ολο το σεβασμο!

Βασίλη πρεπει να ανεβασουμε το αιρσοφτ 1 επιπεδο πιο πανω.

Ολοι λεμε για μια καινουργια αρχη στο χομπυ που κανουμε και μπλα μπλα μπλα αλλα μενουμε στα ιδια και στα ιδια γιατι φοβομαστε μαλλον το επομενο βημα.

Οταν εμεινα 2 μηνες εκτος λογω δικια μου μακακιας, απο πεσιμο στην ελευσινα  δεν ειχα εναν επιδεσμο να δεσω το γονατο μου με αποτελεσμα να το ξαναγυρισω και να παω για επισκεψη στο χειρουργιο.

Ποσοι εχετε γινει μαρτυρες ατυχηματων του διπλανου σας, του ιδιου του εαυτου σας, κ δεν ειχατε κατι να βαλετε η να το δεσεται.

Ξερω οτι υπαρχουν ατομα που ειναι η δουλεια τους η Α΄βοηθειες  και ειναι αναμεσα μας κ μπορουν να καλυψουν το κενο αυτο. εγω μιλαω οταν δεν θα μπορουν να παραυρισκονται εκει.

φαντασου να σου κατσει κανα κοκαλο στο λαιμο την ωρα που τρως το κοψιδι στο ρωσο;D ;D

ZINJA

οκ συνφωνω!τωρα μαζι σου!με τα επιχιριματα σου
:D :D :D :D :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: GRFJ στις  03 Μαΐου 2010, 18:24:34 ΜΜ
Ενώ η ιδέα , για πάν ενδεχόμενο, μπορεί να μην είναι κακή θεωρώ ότι θα προκαλέσει πονοκέφαλο, προβλήματα στον εκάστοτε οργανωτή και μεγάλη χρονοτριβή για το παιχνίδι.

προβληματα δεν νομιζω να υπαρξουν γιατι θα εχουμε τα στοιχεια του ιατρου κ την διαθεσιμοτητα του για την παρουσια του εκει.
πιο πολυ χρονοτριβουμε για να μαζευτουμε και να αρχισουμε.
με την μετρηση του οπλου δινουμε κ το ποσοστο.
ναι υπαρχουν κενα ακομα γιαυτο το συζηταμε για να το δουμε σφαιρικα!!! ;)

φαντασου να σου κατσει κανα κοκαλο στο λαιμο την ωρα που τρως το κοψιδι στο ρωσο;D ;D

Ατροτος

Ναι αλλα ποιος θα παίρνει την αποδειξη?
Εγω ειμαι νομιμος πολιτης και θελω αποδειξη ;D  ;D  ;D

Αντε φοροφιγαδες ;D

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

Παράθεση από: Ατροτος στις  03 Μαΐου 2010, 18:44:03 ΜΜ
Ναι αλλα ποιος θα παίρνει την αποδείξει?
Εγω ειμαι νομιμος πολιτης και θελω αποδειξη ;D  ;D  ;D

οχ!!! τι κανουμε τωρα !!!! ??? ???
λες να θελει κ φακελακι !!! :o :o
νοσοκομα θα εχει!!! ;D ;D
εγω προσωπικα εχω βιβλιο συμετοχων κ εκει θα υπογραφη ο ιατρος. ;)

MitsoS_O_Yakuza

ναι για τους λογους που εγραψα και στα off topic...βαριεμαι να τα ξαναγραφω!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

salamine153

Καλη η παρουσια γιατρου, αλλα επιδη ειμαστε πολλοι και καμια φορα παιζουμε πριβε και τετοια, ολοι καλα θα κανουμε να μαθουμε εστω τις πρωτες βοηθειες
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

pit k

πιστετω οτι ειναι μια παρα πολυ καλη ιδεα, το κοστος ειναι πραγματικα πολυ μικρο, που αναλογη στον καθενα απο εμας και η βοηθεια που μπωρει να εχουμε να ειναι παρα πολυ συμαντικη

Samael

Εγω θα τον ηθελα και στην Ομαδα ενεργο μελος  :)
Samael

Echo-Fox

Ναι νομιζω οτι θα βοηθουσε σε πολλες  περιπτωσεις καποιον που χρειαζεται αμεση βοηθεια, αφου τα περισσοτερα πεδία ειναι αρκετα απομακρυσμενα.

TheQuestion

Goodspeed

Η παρουσία γιατρού στα παιχνίδια μας είναι επιβεβλημένη. Ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί και σε ποιόν. Αν συμβεί το οτιδήποτε, είναι πολύ κρίσιμες και χρήσιμες οι πρώτες βοήθειες.

Ένας μικρός λόγος παραπάνω τώρα που καλοκαιριάζει και στα πεδία που παίζουμε κυκλοφορούν φιδάκια.   

Το κόστος είναι μηδαμινό και πρέπει να θεσπίσουμε την παρουσία του σε κάθε παιχνίδι μας.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

mastor

Φιδάκια και κατάγματα είναι δυο απ τα πιο πιθανά που μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι airsoft.
Δυο περιπτώσεις που μπορούμε να καλύψουμε αν όλοι μας γνωρίζουμε τα βασικά για τις πρώτες βο'ι'βειες.
Πρώτες βο'ι'θειες τις οποίες είναι καλό να γνωρίζουμε γιατί δε μας χρειάζονται μόνο στα παιχνίδια αλλά (χτήπα ξύλο) και στην καθημερινότητά μας ισως φανούν σωτήριες.
Εντάξη,μη με φάτε,το ξέρω για κάποιους είναι δύσκολο και ίσως βαρετό να μάθουν.
Γι αυτό θα ήταν χρήσιμος ένας γιατρός στο παιδίο,άλλωστε τι ψυχή έχουν 1-2 ευρο στον καθένα μας μπροστά στην ασφάλειά μας.
Καλές οι παραλαγές και τα μουράτα αξεσουάρ και το τάδε AEG και το τάδε αληθοφανές GBB με τα τόσα FPS αλλά ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ  για να μπορούμε να τα ευχαριστιόμαστε.

GeoKalpi

Σίγουρα η παρουσία γιατρού στο πεδίο θα ήταν καλή και ας μείνει αχρείαστη...!

Όσο για τα χρήματα είναι πολύ λίγα(1-2Ε) σε σχέση με αυτά που χαλάμε.