15-2-2009 Woodland Καισαριανή

Ξεκίνησε από akis, 09 Φεβ 2009, 11:37:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Noob

Μεσα και εγω.. θα ειμαι εκει...  :)
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

akis993

παιδιά πολύ ωραίο το σημερινό παιχνίδι αλλά τώρα που γύρισα σπίτι ανέβασα πυρετό   :'(

Gus

Περαστικα σου. Ωραιο το παιχνιδι που λετε, αλλα πολυ μπιλια ρε αδερφε. 3500 μπιλιες χαλασα σημερα, βεβαια δεν μπορω να πω το ευχαριστηθηκα...

FanIsHere

Παράθεση από: Konstantin στις  15 Φεβ 2009, 18:56:30 ΜΜ
Περαστικα σου. Ωραιο το παιχνιδι που λετε, αλλα πολυ μπιλια ρε αδερφε. 3500 μπιλιες χαλασα σημερα, βεβαια δεν μπορω να πω το ευχαριστηθηκα...

Πόσες!? :o
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Gus

Οσες ακουσες 3500. Και απο οτι ειδα και απο αλλους δεν ημουν ο μονος...

FanIsHere

Κι εγώ που σκεφτόμουν να πουλήσω τα 5 απ' τα 6 μπουκαλάκια που κέρδισα για να μπορέσω να πάρω ένα αξιόλογο AEG, γιατί νόμιζα ότι ήταν πολλές... :-X
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

fanioles

Εγω καμία 1500 μαζι με τις δοκιμές πριν το παιχνίδι και ολα αυτά με υποπολυβόλο με γεμιστηρα των 50ββ !!!

Εγω έπηξα πάλι που μου έκανε ο Γκοτζίλα πρόβλημα με τα ηλεκτρικά του..  Δε το φχαριστήθηκα όσο ήθελα αλλα να ναι καλά ο pit που μου έδωσε
το mp7 !!  (το οποίο θα είναι το CQB όπλο μου στο μέλον ! ) Αξιόμαχο και πρακτικό και στο δάσος.. !

CostasV

Όντως μεγάλη καφρίλα το σημερινό! Και εγώ τις έριχνα με τους κουβάδες! Αλλά εγώ πες οτι δικαιολογούμε λόγο όπλου εσύ πώς τα κατάφερες? Πάντως εάν λάβω υπόψιν το σημάδι που ξέρεις φίλε τότε πρέπει να τους έχεις βγάλει έξω όλους από κάνα δυο φορές τουλάχιστον :)

Falcon ευχαριστούμε για το σενάριο!

Να ζητίσω και συγνώμη στα παιδια που φάγαν μερικές στο κεφάλι.
Να το ξανακάνουμε, να το ξανακάνουμε και πάλι!!!!!

Παράθεση από: alex3para στις  14 Φεβ 2009, 18:37:29 ΜΜ
Hello I'm also coming tomorrow  to participate for the first time.

Congratulations mate you made it excellent! Hope you had a good time. The field we're gonna play next time is even better!
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Falcon

Πολυ καλο το σημερινο παιχνιδι... Η μονη φορα που εχασα ηταν η πρωτη, στο σεναριο. Στα επομενα παιχνιδια, ουτε ΜΙΑ μπιλια... Και καταφερα να 'μαι και ο last man standing στο τελος που παιξαμε ολοι εναντιον, βγαζοντας κι εκτος παιχνιδιου 3 απο τα 6 ατομα που παιξαμε.  ;)
Ελπιζω να σας αρεσε το σεναριο... θα ανεβει και το δευτερο ''κομματι'' σε ''λιγο''... Συγχαρητηρια στους ανταρτες για τη νικη τους. ( :-X)
Ομως, μπορει να χασαμε τη μαχη, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;D ;D ;D:P :-[ ::) ??? 8) :o :( >:( ;D ;D ;D

@CostasV

Θα το ξανακανουμε! Θα το ξανακανουμε κοστακη!- Μολις βγαλω και το part two του σεναριου... ;)

Noob

Σαν αντάρτης να πώ οτι η συνέργασια που είχα με τον Kill Bill σήμερα ήταν τρομερή... Εμεις καταφέραμε να αδειασουμε τη μπαταρία σε 3 AEG και στο USP του Μπιλάκου...

Ηταν φοβερό το παιχνίδι σήμερα αν και ξενέρωσα λίγο με τη μπαταρία ::)

Αριστοτέλης

hargyr

Παράθεση από: Noob στις  15 Φεβ 2009, 20:10:44 ΜΜ
Ηταν γ..... το παιχνίδι σήμερα αν και ξενέρωσα λίγο με τη μπαταρία ::)

Παρακαλώ διόρθωσε το post σου υβριστικές λέξεις απαγορεύονται
PLAY FAIR

Falcon

@ hargyr

Το SOPMOD που επαιξες σημερα, να φανταστω πως ηταν αυτο που ειχες ''ανοιχτο'' στο μαγαζι και εδινες στους πελατες να πυροβολησουν??  ;D

hargyr

PLAY FAIR

Falcon

ΑΑαααα... Επισης να φανταστω πως δε χρειαστηκε να το πληρωσεις, για να το παρεις απο το μαγαζι, αφου ΕΣΥ εισαι τ' αφεντικο!!!  ;D ;D ;D ;D

Noob

Τι ρωτάς τον άνθρωπο ρε συ?? ??? :)

Αριστοτέλης

alexz

πολύ καλό παιχνίδι το σημερινο...και με αρκετά ΒΒs όπως αναφέρθηκε και από άλλους συμπαίκτες....σε ότι αφορά το σενάριο ήταν πολύ καλό...για καλύτερο συντονισμό θα ήταν καλό την επόμενη φορά να μεριμνήσουμε για κάποιο ειδους διακριτικό των ομάδων.....

MAG

Μπράβο παίδες!!! Πόλυ καλό ήταν το παιχνίδι. Έπεσαν πολλοί κουβάδες bbς, μακελειό!!!!!Σίγουρα χρειάζονται διακριτικά αλλά μην τα περιμένουμε όλα από τους διοργανωτές ας κάνουμε και  εμείς κάτι για βοήθεια. Μπορούμε ας πούμε ... να προμηθευτεί ο καθένας μόνος του ,να φέρει δύο κορδέλες, για παράδειγμα μία μλε και μία κόκκινη , και ανάλογα σε πια ομάδα είναι να χρησιμοποιεί τη   κατάλληλη.   "akis  περαστικά"
my name is death

alexz

φίλε MAG συμφωνώ απόλυτα μαζί σου για το ότι δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα από τους διοργανωτές...για αυτό και χρησιμοποίησα 1ο πληθυντικό πρόσωπο (μεριμνήσουμε) στο προηγούμενο post μου....

RAMIREZ

Παιδες έμαθα ότι έγινε χαμός!
Δυστιχώς κάποια έκτακτα γεγονοτα δεν μου επέτρεψαν να είμαι εκεί μαζί σας και να ανταλάξουμε bb's.
Eλπίζω την επόμενη εβδομαδα να ειμαι εκεί.
Ζητάω συγγνωμη αν η απουσία μου δημιούργησε προβλημα στο παιχνιδι λόγω διαχωρισμού των ομαδων.
ευχαριστω και καλή εβδομαδα

apomaxos

τελικα εμαθα οτι έγινε καλο παιχνιδι και χαρηκα.
θα τα πουμε στην επομενη συναντηση.