ΜΕΓΕΘΗ BBs

Ξεκίνησε από petrosx15, 15 Φεβ 2009, 00:54:01 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

petrosx15

ΓΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΣΦΑΙΡΩΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ 0.17, 0.20, 0.25. ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΕΘΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

SAPPER

Αυτο ειναι το βαρος τους.
Τα μεγεθει ειναι 06mm και 08mm αλλα επειδη μαλλον εννωεις το βαρος σε καλυψε ο Dulas. ;)

petrosx15

el_ninio

-Knights of Avalon-

Spook

el_ninio γίνεσαι κακούλης..... 8)
Ξέρω κάνω spam αλλά δεν μπορώ μου βγήκε....δεν θα το ξανακάνω...στα επόμενα 5 λεπτά... ;D
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

el_ninio

na prosthesw oti o filos mas anaferete se sfaires...
to swsto einai sfairidio, bb, mpilia, mpilaki klp klp....
(nai eimai kakoulhs :P )

-Knights of Avalon-

CostasV

Spam time!!!!  ;D

Πάντως εγώ προτιμώ το εφχαριστω απο το efxaristw....
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Dadias

kalo 8a einai na apofeygeis tis 0.12 ka8os einai polu elafries kai borei na prokalesoun vlavi sto aerovolo sou
kalo to spam re paidia alla valte kai kati sxetiko me to 8ema  ;D ;D ;D ;D ;D

SAPPER

Απο 0,20gr και πανω.

Pantelis

oso pio mikros o arithmos tso pio ligo ponai :-[ :-[ :-[
████₪₪████████████████████████
████₪₪████₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪████████████████████
████₪₪████₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
████₪₪████████████████████████
₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
██████████████████████████████
₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪
██████████████████████████████

digkas_123

Ρε παιδια, ποσες φορες θα το πουμε... δεν ανεβαινουν τα joule, αν στο ιδιο οπλο βαλεις διαφορετικου βαρους μπιλιες. Αρχή διατήρησης της ενεργειας...

digkas_123

@Atsalakotos
Δεν μιλαω για μαθηματικα λυκειου. Ειμαι λιγο μεγαλυτερος βλεπεις...

@Dulas
Αυτο που λες δεν εχει να κανει με τα Joule...

misericord

@Dulas: Συμφωνώ τελικά καλύτερα το υπολογίζεις πρακτικά παρά με φυσικούς τύπους. Παίζουν ρόλο πολλά και δύσκολα υπολογίζεται έστω και κοντά στην πραγματικότητα.

Καλή η ΑΔΕ αλλά θες να μου πεις πώς υπολογίζεις τριβές, έκλυση (σωστά το έγραψα?) θερμότητας, ελάχιστες αλλαγές στις κλιμματολογικές συνθήκες (μπαίνουν στη διαφορά πίεσης στη θερμοκρασία και κατεπέκταση στις τριβές) και ένα κάρω άλλες μεταβλητές από βολή σε βολή??

Το λέω γιατί το Εκιν τελική - Εκιν αρχική = ΣW (ΘΜΚΕ κοινώς) απλά δεν ισχύει. Το σύστημα δεν είναι μονωμένο.

Ούτε και εγώ μιλάω με φυσική λυκείου, ας είναι καλά το πολυτεχνείο.

SAPPER

Ένα πράγμα που δεν υπολογίζετε στους υπολογισμούς ανώτατης φυσικής - βαλλιστικής, είναι και το πάχος του λιπώδες ιστού του κάθε παίχτη  ;D

Πχ ο Dulas που είναι σκέτος ιστός θα την "ακούσει" πολύ περισσότερο από τον papaflesa που θέλει Μ203 μαζί με τον κάλυκα.  ;D ;D

Άρα το συμπέρασμα είναι να κάνουμε βαλλιστική στο επόμενο game σε όλους τους λιπώδες ιστούς του forum για να δούμε σε πόσα Jule αντέχει ο καθένας παίχτης.  ;D ;D ;D

Ευγενικός χορηγός το "Ινστιτούτο Μαζοχιστικών Ερευνών" υπεύθυνος προγράμματος SAPPER. 8)

digkas_123

Δεν χρειαζεται να λαβεις υποψιν ολες αυτεσ τις μεταβλητες που ανεφερες για εναν και μονο λογο... Στατιστικο λαθος! με την βοηθεια αυτου μπορεις να μετρησεις με πολυ μικρη αποκλιση... αυτο που λεει ο Dulas, οντως ισχυει διότι η ορμή της μπίλιας είναι μεγαλύτερη, εφόσον και το βάρος αυτής μεγαλώνει... αυτό ομως δεν εχει να κανει με τα joule, αλλα με την ορμη... και εδω το πολυτεχνειο μιλαει φίλε μου misericord... τελος παντων, το θεμα δεν εχει και τοση σημασια γιa να κατσουμε να το συζητησουμε παραπανω. εμπειρικα ή μη, το αποτελεσμα ειναι το ιδιο και νομιζω πως ολοι συμφωνουμε με αυτο...

misericord

Στατιστικό λάθος η δύναμη της τριβής ? Που ήσουνα σε όλες τις εξεταστικές μου να μου δίνεις δύναμη !!!  ;D ;D

Η ΑΔΟ ισχύει ακριβώς πριν και ακριβώς μετά την κρούση. Αν και έχεις δίκιο στο ότι η μάζα της μπίλιας μεγαλώνει δεν ξέρω αν όντως η ορμή παραμένει σταθερή εφόσον η ταχύτητα μειώνεται (J = m V αν θυμάμαι καλά). Αν υπολογιζόταν αυτό το γινόμενο με κάποιο τρόπο (αν μπορούσαμε να υπολογίσουμε την ταχύτητα του bb την ώρα που σκάει στο κράνος) τότε υπολογίζουμε και την δύναμη που δεχόμαστε από το bb και συνεπώς την "ποσότητα" του πόνου που προκαλεί, απλά παραγωγίζοντας την ορμή ως προς τον χρόνο (επίσης αν θυμάμαι καλά η δύναμη είναι ίση με το ρυθμό μεταβολής της ορμής).

Τέλος πάντων επειδή το πήδηξα τελείως, απλά λέω ότι δεν είμαι σίγουρος ότι το bb πονάει περισσότερο όταν είναι βαρύτερο. Έχει να κάνει με τα fps που ρίχνει, αν πέφτουν αρκετά τότε παίζει να πονάει και λιγότερο από ένα ελαφρύτερο bb.

digkas_123

Η δυναμη της τριβης συμπεριλαμβανεται στο στατιστικο λαθος στις περισσοτερεσ περιπτωσεις οταν ειδικα μιλαμε για αερα... Ελα ομως εσυ να μου δωσεις δυναμη τωρα, γιατι σε λιγοτερο απο μηνα ξαναεχω εξεταστικη!!! :(
Η αληθεια ειναι πως εχουμε αμπελοφιλοφησει αρκετα το θεμα και χωρις να εχουμε ουσιαστικο αποτελεσμα.

Ιστιμπεη

Τα 0,8 που χρησημοποιουνται?

SAPPER

Παράθεση από: Gunman34 στις  03 Νοε 2009, 16:24:03 ΜΜ
Τα 0,8 που χρησημοποιουνται?
Είναι και μοντέλα με 8mm BBs, συνήθως Sniper rifles.

kaliostro

μιας κ βρήκα αυτό το ποστ θα ρωτήσω εδώ.Δεν θα είναι καλύτερα κατα τους χειμερινούς μήνες που φυσάει να παίζουμε με ΒΒ 0.23 ή 0.25g???μπας κ λόγο βάρους δεν πηγαίνει τόσο στο θεό κ ποιο κοντά στον στόχο.(ξέρω ότι είναι μικρή η διαφορά βάρους αλλά λέω μήπως κ κάνει μια μικρή διαφορα)
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!