Απάντηση των πιλότων της ΠΑ στις δηλώσεις του ΥΕΘΑ Ε.Βενιζέλο.

Ξεκίνησε από ΕΚΔΡΟΜΟΣ, 27 Απρ 2010, 18:51:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Τάλων

@ Ozymandias έχεις απόλυτο δίκιο.

Εγώ θα έλεγα ότι η παροιμία που θα ταίριαζε καλύτερα στην σημερινή Ελλάδα θα ήταν
«κατά τα σκατά και το φτυάρι»

Επιτρέψτε μου επίσης να σας πω κάτι :

Όταν ήμουν φοιτητής ο πατέρας ενός φίλου μου ήταν βουλευτής. Με κάλεσε τότε σαν "οργισμένο νιάτο"  για να στηρίξουμε και να αντιδράσουμε σε ένα θέμα που είχε προκύψει στην ιδιαίτερη πατρίδα μου. Όταν πήγα λοιπόν στο γραφείο και αφού είχε κανονιστεί ραντεβού για συγκεκριμένη ώρα βρέθηκα με άλλους σαράντα ανθρώπους εκεί . Όταν μπήκα μέσα η γραμματέας χωρίς να σηκώσει τα μάτια και να χαιρετήσει μου λέει για δημόσιο την αίτηση δεξιά για ιδιωτικό αριστερά!!!
Σηκώθηκα και έφυγα την ίδια στιγμή.
Αγαπητέ Ozymandias αυτό ήταν και το λάθος έτσι δεν είναι αυτό δεν διατυπώνεις στα λεγόμενά σου  ;

Απλά έφυγα δεν αντέδρασα.

@ κ. Shadowjack – Κώστα Δ. - Δάσκαλε

Στα μέχρι τώρα μηνύματά σας λίγοι κατάλαβαν την προειδοποιήσει για αυτά που έρχονται.
Ίσως γιατί δεν σας "γνωρίζουν"  και μερικές φορές ο λόγος σας  είναι "ωμός" και παρεξηγήσιμος.

Με αφορμή το τελευταίο μήνυμα στο παρών θέμα μου δώσατε την αφορμή να αναφερθώ σε έναν Αρχαίο Έλληνα και σε ένα απόσπασμα από τον Αρεοπαγιτικό λόγο του. Τον Ισοκράτη.

«Διότι εκείνοι που διοικούσαν την πόλη τότε, δεν δημιούργησαν ένα πολίτευμα το οποίο μόνο κατ' όνομα να θεωρείται το πιο φιλελεύθερο και το πιο πράο από όλα, ενώ στην πράξη να εμφανίζεται διαφορετικό σε όσους το ζουν• ούτε ένα πολίτευμα που να εκπαιδεύει τους πολίτες έτσι ώστε να θεωρούν δημοκρατία την ασυδοσία, ελευθερία την παρανομία, ισονομία την αναίδεια και ευδαιμονία την εξουσία του καθενός να κάνει ό,τι θέλει, αλλά ένα πολίτευμα το οποίο, δείχνοντας την απέχθειά του για όσους τα έκαναν αυτά και τιμωρώντας τους, έκανε όλους τους πολίτες καλύτερους και πιο μυαλωμένους».
Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Maleficus

μιλώντας γενικά σε έβαλα μέσα ως παράδειγμα (sorry αν αυτό σε ενόχλησε)
Φυσικά και το ερώτημα είναι τι έχουμε διότι αν είναι να κλαίμε για αυτά που δεν έχουμε ....
εγώ δεν ψήφισα κόμμα που μπήκε στη βουλή ( ούτως ή άλλως όλο τα ίδια κόμματα είναι στη βουλή)
είδα και αυτούς που καταστρέφουν την Αθήνα και νομίζουν ότι κάτι κάνουν , είδα και κάτοικους που δεν ήταν τότε Έλληνες πολίτες να διαδηλώνουν - δικαίωμα που έχει κατωχωρημένο
συνταγματικά μόνο ο Έλληνας πολίτης- και η αστυνομία να μην κάνει τίποτα, αντισυγκεντρώσεις -πράγμα επίσης παράνομο -

το defencenet είναι έγκυρη πηγή έτσι δεν είναι ;
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11857&Itemid=83
ποια εθνική κυριαρχία και κράτος; σε λίγο θα μας κάνουν και στείροση δια νόμου για να μείνουν μόνο εκείνοι
αντί να έχει ο Έλληνας ιθαγενής διευκολύνσεις έχουν οι ξένοι , πρώτο παράδειγμα για εμάς τους νεότερους τα 2000 μόρια για τις πανελλήνιες που είχαν οι αλλοδαποί κάτοικοι της χώρας μας ( μη έχοντες την ελληνική ιθαγένεια πλέον)

άτομα να δουλεύουν χωρίς ασφάλιση (παράνομο επίσης) και πολύ πρώην φοιτηταρία να μένει χωρίς δουλειά ...
εγώ προς το παρόν μετανιώνω την ώρα και τη στιγμή που δεν πήγα να γίνω ψυκτικός... έμαθα ότι βγάζουν καλά λεφτά σύν το ότι πιάνουν τα χέρια μου
είμαστε η μοναδική χώρα που έχει " φροντηστήρια" πράγμα που αν το πείς σε ευρωπαΐο πολίτη πρέπει να του αναφερθείς με την πρόταση " ιδιωτική εκπαίδευση μετά το σχολείο επι πληρωμής είτε σε κάποιο σχολείο ,είτε κατ οίκον..."

επίσης φταίει και ο πολιτης που όχι μόνο ψηφίζει τον ίδιο "βλάκα" κάθε φορά ( πανέξυπνος είναι για να έχει βγάλει ένα κάρο λεφτά απο την δική μας ηλιθιότητα) , αλλά ούτε και εμείς είμαστε "βλάκες" ( πανέξυπνοι είμαστε διότι όλο και κάπου διοριστήκαμε)

λέμε να μην καθόμαστε στο καναπέ και να σταματήσουμε να πηγαίνουμε με το μωρό στη Μύκονο , αλλά είδε ποτέ κανείς να έχουν αποτέλεσμα οι διαδηλώσεις ή οι καταλήψεις; ΟΧΙ
πώς γίνεται το Κράτος/Πολιτεία/Εξουσία να ξέρουν τα στέκια των Αντιεξουσιαστών που όπως λέει και το όνομα θέλουν την διάλυση του κράτους να μην κάνουν τίποτα για αυτό ( παράδειγμα η βίλλα αμαλλίας - όλοι ξέρουμε που είναι-)
πως γίνεται να καίνε την ελληνική σημαία και να μην λένε τίποτα; Τσιράκια τους είναι δεν τα θέλουν μακριά τους
πώς γίνεται να μπαίνουν άτομα μέλη ενός κόμματος 2 φορές το χρόνο στην ΕΡΤ και να δείχνουν το δικό τους πρόγραμμα με το έτσι θέλω και να μην έχει κυρώσεις το κόμμα; τους σκοπους μας εξυπηρετούν να μην τα αφήσουμε μια φορά στους έηι μήνες να κάνουν ότι θέλουν τα καημένα απο κούνια βλαστάρια των σημερινών εξαρχίων;
πώς γίνεται κόμματα να τα ονομάζουν ακόμα οργανώσεις; Διότι τους έχουν κολλήσει τη στάμπα του φασίστα . Έλληνας=Φασίστας
πώς γίνεται το ΚΝΕ και το ΚΚΕ επειχήρηση ; ( είναι τα μοναδικά κόμματα που φορολογούνται και ακόμα απορείτε;) ΛΕΦΤΑ
πώς γίνεται να λέει δημοσιογράφος στις μερές μας ότι δεν είναι αμερόληπτος και να κρατάει ακόμα τη θέση του; ΛΕΦΤΑ
πώς γίνεται στη δημοκρατία να μιλάνε μόνο εκείνοι μέσα στη βουλή και να μην κάνουν ένα γ@μημ3νο δημοψήφισμα; ΛΕΦΤΑ
πώς γίνεται στις δηλώσεις τους στη τόσο μεγάλη δημοκρατία μας να μην αφήνουν τον άλλο να μιλήσει και να του κολλάνε τη στάμπα του φασίστα για να μην τον ακούει και ο υπόλοιπος κόσμος; ΛΕΦΤΑ
πώς γίνεται να έχουν ΄φαει τοσα και να μην έχουν παραιτήθεί ακόμα; ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ
πώς γίνεται ακόμα να κυκλοφορούν ελεύθεροι ; ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ....
πώς γίνεται να δίνεις 1.000.000 ευρώ για ένα βλαμμένο site thς βουλής; Ο ΔΟΚΤΩΡ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΒΟΥΡΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ 2106666666
πώς γίνεται εν μέσω "οικονομικής κρίσης" να δίνεις επίδομα 5.500 ευρώ σε βουλευτές για να εξοπλιστούν με σύγχρονα μέσα για τα γραφεία τους ; ΛΕΦΤΆ ΙΣΩΣ;
πώς γίνεται να αφήνεις πολίτες και ιθαγενείς ξένων κρατών να μπορούν μπαίνουν στις σχολες αξιωματικών; ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΟ
πώς γίνεται να μην έχεις έλεγχο για την μετανάστευση; ΛΕΦΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
πώς γίνεται να λές ότι υπάρχουν λεφτά και μετά απο 100 μέρες να λές ότι δεν έχουμε μία δεκάρα τσακιστή; ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΩ ΠΟΤΕ
πώς γίνεται να τα ρίχνει ο ένας στον άλλο και να μην τρέχει κάστανο; ΒΛΕΠΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΔΕΣ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ
πώς γίνεται να μην αποκαλείς αυτούς τους ανθρώπους προδότες;

πώς γίνεται να μην προσπαθήσει κάποιος έστω και εν βρασμό ψυχής στην κατάλληλη θέση να καταλύσει το Σύνταγμα ;

πολύ απλά λοιπόν βάζοντας σε μίας σειρά τα παραπάνω δίνοντας της μαρκαρισμένες με κόκκινο χρώμα απαντήσεις μου

Ozymandias

Καλε μου Maleficus απο ευγενεια και μονο δεν θα χαρακτηρισω το μινι-μανιφεστο σου. Μου θυμιζει κατι δηλωσεις της λαικιζουσας ακρας δεξιας, λιγο Γκεμπελς, λιγο Μαρξ, λιγο απο εθνικισμο και λιγο απο λαικισμο.

Απο τα λογια του ισοκρατη, που σε μια παραγραφο μιλησε για την ουσια της δημοκρατιας στο παραλληρημα σου.

Εγω σου μιλαω για διαμορφωση πολιτικης συνειδησης ανεξαρτητως κομματικης και εσυ μου μιλας για Ξενους, για προδοτες, για καποιους που καινε σημαιες, και συνωμοσιες. Με λιγα λογια, μας λες οτι φταινε καποιοι αλλοι. Ειναι κλασσικη τακτικη ορισμενων ιδεολογιων να φορτωνουν τις οποιες ευθυνες σε αλλους ωστε να χαιδευουν τα αυτια του οχλου. Μπορει αυτη η ρητορικη να ακουγεται καλη στα δικα σου αυτια, αλλα οχι στα δικα μου

Εχω αποψη για τα περισσοτερα απο τα θεματα που εθιξες και πιστεψε με δεν θα σου αρεσει. Αν θελεις τα συζηταμε, εδω η αλλου.....

Το κλου της υποθεσης ειναι οτι για τα περισσοτερα που μας συμβαινουν φταιμε ΕΜΕΙΣ. Οι πραξεις και οι παραληψεις μας

Οσον για την ελληνικη σημαια, για την οποια τοσο καιγονται ορισμενοι, ηθελα να σας θυμισω οτι η Ελληνικη σημαια ειναι πανω απο ολα ενα συμβολο. Συμβολιζει την Ελευθερια, την Δημοκρατια, τους αγωνες και τις θυσιες καποιων ωστε να αποκτισει αυτος ο τοπος υποσταση.

Οταν οι αξιες αυτες εχουν καταρρευσει, οταν τα ιδανικα που συμβολιζει η σημαια εχουν εκπορνευτει, σχεδον απο ολους μας, η σημαια πλεον εχει γινει ενα ρεταλι, το οποιο κωμικα κινειται με τον αερα για να μας θυμιζει την αποτυχια μας. Καλα λοιπον κανουν καποιοι και το καινε διαμαρτυρωμενοι.

Στην τελικη το λεει και ο στρατιωτικος κανονισμος. Οταν μια σημαια καταστραφει και δεν μπορει να επιτελεσει το καθηκον της, επειδη σχιστηκε απο τον αερα, η εχασε το συμβολισμο της, οπως στις μερες μας, τοτε δεν πετιεται στα σκουπιδια, αλλα καιγεται.  

@Ταλων

Το αποσπασμα του Ισοκρατη που παρεθεσες ηταν απιστευτο. Πραγματικα θα ηθελα να σε συγχαρω. Αληθεια, ποσοι θυμουνται τον Ισοκρατη και τον Πλατωνα, και αν οχι τα ιδια τα λογια τους, τουλαχιστον τα διδαγματα τους; Ποσοι ανατρεχουν στους Κλασσικους ψαχνοντας να βρουν ενα μπουσουλα; 

Καλε μου Ταλων, στην εμπειρια σου στο γραφειο του βουλευτη βρισκεται το προβλημα. Οταν εμεις παμε στον βουλευτη μας, οχι για να τον ελεγξουμε για τις πραξεις και παραληψεις του, ουτε για να λυσουμε τα προβληματα του ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, αλλα για να βολευτουμε, τοτε τι απαιτησεις μπορει να εχουμε απο αυτον;

Αυτη η νοοτροπια πρεπει να αλλαξει, και απο εκει θα αλλαξουν ολα. Ειναι αυτο που λεω οταν μιλαω για αποκτηση πολιτικης Συνειδησης

loubamboo

Από τους γονείς μου και από τους δασκάλους μου διδάχθηκα το σεβασμό στη σημαία. Όταν υπηρέτησα τη θητεία μου στον Ελληνικό Στρατό ορκίστηκα << να υπερασπίζομαι μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου τας σημαίας >>.

Πολύ απλά, αγαπητοί φίλοι, όποιος καίει τη σημαία ενός έθνους - κράτους είναι εχθρός του και ως εχθρός πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα  να επιλέγει τη σημαία που πιστεύει και για την οποία αγωνίζεται. Έχει εξάλλου το δικαίωμα να μην πιστεύει και να μην αγωνίζεται για καμία σημαία (μαύρη σημαία) ή να υψώνει λευκή σημαία (άνευ όρων παράδοση).

Ο καθένας πάντως κρίνεται και χαρακτηρίζεται από τη σημαία που έχει επιλέξει.

Όποιος πιστεύει και αγωνίζεται για τη σημαία - χαρτονόμισμα, χαρακτηρίζεται << παραδόπιστος >>.

Σε ότι με αφορά προσωπικά, πάντα θα αγωνίζομαι στο μέτρο των δυνάμεών μου για εκείνη τη σημαία που βρίσκεται καρφωμένη και ανεμίζει περήφανα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τον πολιτισμό και την ελευθερία.
Freedom is more important than peace. USMC!

Ozymandias

ΠαράθεσηΝα υπερασπίζομαι μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου τας σημαίας
ΠαράθεσηΣε ότι με αφορά προσωπικά, πάντα θα αγωνίζομαι στο μέτρο των δυνάμεών μου για εκείνη τη σημαία που βρίσκεται καρφωμένη και ανεμίζει περήφανα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τον πολιτισμό και την ελευθερία.
Για τι θα αγωνιζεσαι, και τι θα υπερασπιστεις;
Το υφασμα; Το μεταξι, το συνθετικο; Το κονταρι; Το ξυλο, Το πλαστικο; Το μπρουτζινο σταυρο; Τα καρφακια; Τις Βιδες; Το χρωμα, το styling

Γιατι απο ολα αυτα τα συστατικα της σημαιας προτιθεσαι να πεθανεις;  

Εκτος και αν εχεις ενα περιεργο φετιχ, θα υποθεσω οτι δεν ειναι το φθαρτο ταπεινο υλικο της σημαιας που σε/μας ελκυει τοσο πολυ, αλλα ο συμβολισμος της, και τα ιδανικα που αυτη αντιπροσωπευει.
Αν αυτα τα ιδανικα χαθουν, οπως εχουν χαθει στις μερες μας, τοτε τι απομενει απο τη σημαια;

Πως αντιδρας οταν ολοι μας, με τις πραξεις και τις παραλειψεις μας εχουμε ευτελισει το συμβολο το οποιο υποτιθεται οτι τιμαμε; Πριν απο μερικα χρονια, μετα απο καποια Eurovision, η ελληνικη σημαια εγινε παρεο, και συμβολο σε μαγιω και στριγκακια. Μια σημαια πανω απο καθε βυζι

Θα παραμεινουμε υποκριτες, και θα χαιρεταμε το πρωι ενα συμβολο το οποιο χεζουμε ολη μερα, η θα παρουμε την δραματικη, γιατι πιστεψτε με ειναι δραματικη αποφαση να καις τη σημαια της χωρας σου, να προβουμε σε αυτη την μορφη διαμαρτυριας;

Το καψιμο της σημαιας οποιασδηποτε σημαιας, παγκοσμιως, απο εναν πολιτη ειναι η εσχατη πραξη διαμαρτυριας. Ειναι πολιτικη πραξη και ως τετοια θα πρεπει να αντιμετωπιζεται, οποτε ας κουλαρουν οσοι μιλανε για εχθρους κτλ.

Οι εχθροι, αν υπαρχουν τελικα εχθροι, ειναι αλλου.

Εχθρος της πατριδας ειναι ο καθενας απο εμας που προτιμα το δικο του συμφερον απο το κοινο.
Προδοτης της πατριδας ειναι ο καθενας απο εμας που παραμελει τα πολιτικα του δικαιωματα, που δεν ασχολειται με τα κοινα, που δεν ελεγχει τους εκλεκτους του, αλλα αψηφιστα ριχνει τον ψηφο του.
Ριψασπης ειναι αυτος που αρνειται να αναλλαβει την ΔΙΚΗ του ευθυνη και προσπαθει να ριξει το φταιξιμο αλλου

Maleficus

Αναγνωρίζω τις απόψεις κάποιου άλλου αλλά αν μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις στην άκρη την ευγενειά σου και να μου στείλεις την άποψή σου σε π.μ.... θα το εκτιμούσα πραγματικά

δυστηχώς μόνο φανιστέτο μπορώ να γράψω μιάς και τα τρώνε απο εδώ τα τρώνε απο εκεί και όπως είπε και ο SAPPER μας πετάνε και ένα τυράκι και άντε πάλι απο την αρχή
δεν είμαι ενταγμένος σε κάποιο κόμμα και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο αλλά....πώς καταντήσαμε να είμαστε εδώ που είμαστε σήμερα αν όχι χάρη σε κάποιους δημαγογούς που το μόνο που κάνουν είναι να κατηγορολυν τον προκατόχο τους και να πράττουω όπως εκείνοι θέλουν ;

απο τη στιγμή που έχουν αποτύχει πολλές ιδεολογίες στο παρελθόν και όλες είναι για κάποιο λόγο λάθος (κατάρευση των φασιστικών  καθεστότων στην Ευρώπη μετά το πόλεμο και των κομμουνιστικών μόλις πρίν από είκοσι χρόνια περίπου), ερχόμαστε στη δημοκρατία που τόσο λαχταρούσε ο κόσμος  και όταν απο ένα σημείο και μετά η πολιτική δεν είναι για τον πολίτη αλλά εφαρμόζεται πλέον μόνο για προσωπικές επιδιώξεις ( ευημερία δια μέσω του χρήματος ) τι να πεί κανείς;
άμα δεν έχεις σωστό πολιτικό εκπρόσωπο πως μπορείς να εφαρμόσεις αυτό που σου λέει η συνείδησή σου;
αναλόγα με το πολιτικό φρόνημα πού έχει ο καθε 'ενας απο εμάς  μπορεί να διακρίνει το "πολιτικά ορθό" το οποίο έχει πολλές απόψεις και πλευρές
άλλοι την κάνουν μέσα σε έδρανα και άλλοι στους δρόμους καίγοντας αμάξια κλείνοντας λιμάνια κλπ κλπ κλπ

ακόμα και οι δικαστικοί είναι ψηφοφόροι και δεν νομίζω να γίνει ποτέ άρση της βουλευτικής ασυλίας διότι και πάλι βολεύει πολλούς  στο νομικό χώρο
όσον αφορά τα λόγια του Ισοκράτη δεν έχω δεί τιμωρία σε κανένα και για τίποτα και φυσικά συμβαίνει το αντίθετο

Ozymandias

ΠαράθεσηΤο υφασμα; Το μεταξι, το συνθετικο; Το κονταρι; Το ξυλο, Το πλαστικο; Το μπρουτζινο σταυρο; Τα καρφακια; Τις Βιδες; Το χρωμα, το styling
Γιατι απο ολα αυτα τα συστατικα της σημαιας προτιθεσαι να πεθανεις;  

Αν θελεις διορθωσε αυτο σου το κομματι, διαβαζοντας αυτα που εγραψα στο κατοπιν. Το φορουμ αρχικα ανεβασε τμημα μονο της δημοσιευσης μου, επρεπε να κανω edit για να ανεβει ολο

Ευχαριστω

ΠαράθεσηΑναγνωρίζω τις απόψεις κάποιου άλλου αλλά αν μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις στην άκρη την ευγενειά σου και να μου στείλεις την άποψή σου σε π.μ.... θα το εκτιμούσα πραγματικά
Θα το εχεις..... :)

Maleficus

έγινε η τροποποιήση Ozy (Υ)

αλλά επειδή η Σημαία της Ελλάδας έχει διπλό νόημα δεν είναι καθόλου σωστό να την καίς !
αν δεν σου αρέσει ο τόπος που ζείς μπορείς κάλιστα να μεταναστεύσεις πάντοτε στα πλαίσια των νόμων, και άμα δεν σου αρέσει η καταγωγή σου δεν είναι αναγκαίο να αλλάξεις το χρώμα του δέρματός σου όπως ο Michael Jackson αλλά να απαρνηθείς πάλι με νόμιμο τρόπο την ταυτοτητά σου ( που δεν είναι ένα χαρτί )
η σημαία δεν είναι "εθνικιστικό σύμβολο" όπως έχει γίνει καραμέλα της UEFA και την απαγορεύει στα γήπεδα , που ποιο εύκολα περνάς χειροβομδίδα αν θέλεις να την ρίξεις στον αγωνιστικό χώρο  παρά σημαία της χώρας μας για να την κάψεις ... για εμένα είναι απαράδεκτο απο τη στιγμή που κάποιοι δώσανε αγώνες και το αίμα τους για να μπορούν μερικοί να ζούν ελεύθεροι και να έχουν ελευθερία στο λόγο και στη σκέψη και συμβολίσανε την προσπάθεια αυτή σε ένα "πανί" ό άλλος να μην το αναγνωρίζει και να το καίει όποτε θέλει

κάνω λάθος;

queef

Λογοδιάρροιες..Πραγματικά αμφιβάλλω αν γνωρίζετε τι συμβολίζει η σημαία μας χωρίς να το gogglάρετε.Πάραυτα διαβάζω μια ατέρμονα συζήτηση εκτός θέματος που παραβαίνει την απαγόρευση πολιτικών συζητήσεων στο φόρουμ.
Το τελευταίο το έγραψα για να μπει ένα τέλος(επιτέλους).

Billy-eldyk

καλά τα λες queef γιατί Φασισμός=Ελλήνων χαζός εθνικισμός
Never In The Right Order

marboo

Λόγο του ότι ξέφυγε το θέμα σε πολιτικές αντιπαραθέσεις το οποίο είναι ενάντια στους κανόνες του forum το topic κλειδώνεται