5Χ5 παιζουμε???

Ξεκίνησε από MitsoS_O_Yakuza, 28 Απρ 2010, 12:03:08 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

MitsoS_O_Yakuza

με αφοιρμη την αγαπη στου να παιζω μπαλιτσα ανοιγω το θεμα!!λεω...οσοι airsoftαδες παιζουμε μπαλιτσα,να κανονιζουμε ρε παιδια και κανα 5χ5!!τι λετε?
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Billy-eldyk

και 8Χ8 ακόμα καλύτερα  ;D απλά οι μισοί είναι ικανοί να φέρουν και τα AEG μαζί για παν ενδεχόμενο  :P
Never In The Right Order

Laetius

Ωραια η σκεψη,μη σου πω να καναμε κανα τουρνουα  ;) εγω και ο αδερφος μου ειμαστε μεσα!!(παιζουμε 5χ5  αλλα σπανια γιατι πλεον η παρεα δεν το πολυζηταει), αλλα αμα παιζει μπαλα ειμαι μεσα 100 % , αντε να γνωριζομαστε κιολλας .Εμεις πεζουμε στο θεατρο βραχων με 5 ευρο η ωρα το ατομο τωρα απο τιμες δεν ξερω πολλα....
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια

pit k

μια που το ξεκινησες να κανονησεις κιολας το τουρνουα να παιξουμε κουτσο αλλογο

pit k

πιστευω οτι εφτασαι η ωρα για 5Χ5 οποιος ειναι μεσα για παρασκευη 30/07/10 βραδακι κατα της 9 - 10 και ειναι μεσα να δυλωσει συμετοχη

MitsoS_O_Yakuza

JapaN-PoweR-FroM-GreecE

agent 47

εγώ παίζω που και που αλλά μόνο τέρμα (λόγω κιλών δεν βγαίνουν οι ανάσες). όποτε και αν γίνει εγώ μέσα είμαι καθώς διακοπές δεν προβλέπονται για το φετινό καλοκαίρι.

Παράθεση από: Laetius στις  28 Απρ 2010, 14:58:34 ΜΜ
αντε να γνωριζομαστε κιολλας

όπως λέει και ο Laetius γιατί εγώ δεν ξέρω κανέναν.... ::) ::) ::) ::) ::)

if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

pit k

το οτι δεν ξερεις κανενα ειναι μια καλη αφορμη να γνωρηστουμε

απο εμενα +1 ακομα φιλος

το γηπεδο που θα κλεισουμε θα το γνωρηζω την πεμπτη

αν εχει κανενας καμια ιδεα για γηπεδο μπωρει να την πει

agent 47

Εγώ ως συνήθως για 5x5 πάω στο Paradise στα γηπεδάκια του Παχατουρίδη που είναι στην Μεταμόρφωση. Τα γηπεδάκια είναι λιγάκι απομονωνμένα σχετικά (βρίσκονται μέσα σε ρέμα) αλλά υπάρχουν κα κατατοπιστικές πινακίδες για τη διευκόληνση της  άφιξης εκεί.
Το site είναι αυτό http://www.minifootballparadise.gr/

και έχει και χάρτη για το πώς μπορεί κάποιος να φτάσει εκεί. Το αντίτιμο είναι κοντά στα σαράντα ευρώ η ομάδα αλλά για αυτό δεν είμαι σίγουρος γιατί ως συνήθως κανονίζει ο αδερφός μου... αν είναι διαφορετικά θα ξανανεβάσω τιμή.... 

Βέβαια είναι και το θέμα που μένει ο καθένας... αν θέλετε να κλείσω γηπεδάκι το λέτε...
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

ZINJA

mesa! αριστερο μπακ-χαφ!στηλτε μου π.μ να ερθω και που!

<<<<παιζω ολο το χειμωνα!5-5 και8-8

ευχαριστω! ;) :D :D
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

pit k

δυλωστε συμετοχη θα περασουμε καλα θα εχουμε και το καθαρμα κοντα μας

Bakos

Παράθεση από: MitsoS_O_Yakuza στις  28 Απρ 2010, 12:03:08 ΜΜ
με αφοιρμη την αγαπη στου να παιζω μπαλιτσα ανοιγω το θεμα!!λεω...οσοι airsoftαδες παιζουμε μπαλιτσα,να κανονιζουμε ρε παιδια και κανα 5χ5!!τι λετε?

Για μπαλα  λες ή για παιχνιδι airsoft σε 5x5???
Και για τα δυο ενδιαφερομαι αλλα επειδη στη μπαλα σας εχω ολους ανετα λεω να το κανουμε airsoft.  ;D
Bakos 2010 ©

agent 47

Τι έγινε ρε παιδιά ??? ??? ???

Έκλεισε κανένας γηπεδάκι για να παίξουμε σήμερα;;;;;
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

pit k

κατα της 18 00 θα σας πω το γηπεδο μαλλον θα κλεισω στην αλυμου αλλα το προβλημα δεν ειναι το γηπεδο αλλα οτι δεν εχουμε μαζευτη αρκετοι τι λετε να κλεισω το γηπεδο και να παμε οσοι μαζευτουμε η να το κανονησουμε αλλη φορα

agent 47

Βασικά αν είναι να δώσουμε ο καθένας μας από ένα δεκάρικο να το αφήσουμε για μια άλλη φορά. Περίπου πόσα άτομα είμαστε;;;;
if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

MitsoS_O_Yakuza

κλεισε κλεισε αλλα μετα τις 21,00 εκτος της ζεστης να προλαβουν ατομα που δουλευουν!!
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

MitsoS_O_Yakuza

Λοιπον μετα απο συσκεψη με τον φιλο Pit K που δεν μπορει να το γραψει αυτος αυτη τη στιγμη και ειπε σε μενα να το κανω

Λογω λιγον συμμετοχων και ΛΑΘΟΣ μερας ΑΚΥΡΟΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ και μεταφερεται
                                         ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!   

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

agent 47

if you can't beat them
DIE TRYING!!!!

Rebels Airsoft Team

ALMOGAVER

ενοειτε...να φτιαξουμε μια ομαδα airsofters και να κατεβουμε σε κανα τουρνουα παιδες!!!!
VISCA CATALUNYA LLURE!
VISCA LA TERRA!

pit k

Την πεμπτη θα παιξουμε σιγουρα 22 00 στον ΡΕΝΤΗ

ΔΥΛΩΣΕΤΕ συμμετοχες