Επιτελους

Ξεκίνησε από Ιστιμπεη, 25 Απρ 2010, 13:21:44 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ιστιμπεη

Επιτελους αποκτησα το μοναδικο και ασυναγωνιστο VSR-10 WOODSTOCK της TOKYO MARAUI. Ειναι FANTASTIKO (χωρις να θελω να  εκνευρισω τους αλλους sniperαδες για τις επιλογες τους. Γινεται ομως να μου δωσετε μερικες συμβουλες  για το καμουφλαρισμα του και επισης θα ηθελα να μην μπλεξω με spray και μπογες για να μην παθει τιποτις.
Θανεβασω φωτο σε λιγο.

Ιστιμπεη

Splinter-B

Κουκλι!!  8)
Με γειά και με πολλές και εύστοχες βολές!

Νομίζω ο ποιό απλός κι απολτελεσματικός τρόπος για καμουφλάζ είναι να το τυλίξεις με πανιά και κομμάτια σαν αυτά που έχουν τα Ghillie suits.
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

Dtq

Παράθεση από: GRFJ στις  25 Απρ 2010, 13:37:46 ΜΜ
Κουκλι!!  8)
Με γειά και με πολλές και εύστοχες βολές!

Νομίζω ο ποιό απλός κι απολτελεσματικός τρόπος για καμουφλάζ είναι να το τυλίξεις με πανιά και κομμάτια σαν αυτά που έχουν τα Ghillie suits.
Θα συμφωνήσω... Επίσης μπορείς την ώρα του παιχνιδιού να βάλεις διάφορα κλαδιά πάνω...
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Ιστιμπεη

Ευχαριστω για τις απαντησεις και θα ακολουθησω τις συμβουλες σας. Αλλα χρειαζομαι μερικες διευκρινησεις. Για παραδειγμα μπορω να παρω ενα - για παραδειγμα - λευκο πανι
και να το βαψω χακι ή οπως να 'ναι και αφου στεγνωσει να το δεσω πανω στο VSR? Επεισης πως να το δεσω με απλο σπαγγο με λαστιχακια ή με κατι αλλο.
Τελος για να του προσθεσω διποδα χρειαζομαι R.I.S. ??

Ευχαριστω και παλι.

Dtq

Παράθεση από: Gunman34 στις  25 Απρ 2010, 15:30:00 ΜΜ
Ευχαριστω για τις απαντησεις και θα ακολουθησω τις συμβουλες σας. Αλλα χρειαζομαι μερικες διευκρινησεις. Για παραδειγμα μπορω να παρω ενα - για παραδειγμα - λευκο πανι
και να το βαψω χακι ή οπως να 'ναι και αφου στεγνωσει να το δεσω πανω στο VSR? Επεισης πως να το δεσω με απλο σπαγγο με λαστιχακια ή με κατι αλλο.
Τελος για να του προσθεσω διποδα χρειαζομαι R.I.S. ??

Ευχαριστω και παλι.

Για τον δίποδα δεν ξέρω αλλά σχισμένα πανιά βαμμένα παραλαγή με σπρέι νομίζω οτι θα σε άφηναν πολύ ευχαριστιμένο.
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Splinter-B

Το ποιό απλό που μπορείς να κάνεις είναι να κόψεις λωρίδες απο ένα ύφασμα που να σου κάνει χρωματικά (αν βρείς τσουβάλει είναι ό,τι πρέπει γιατι ξεφτάει κιόλας και βοηθάει στο οπτικό σπάσιμο του σχήματος του όπλου). Δέσε το με σχοινί ή σπάγγο.  Τα λάστιχα σπάνε και δεν υπάρχει λόγος να περιπλέκει κανείς απλά πράγματα.  
Για διποδα ίσως μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος, όπως το βλέπω το όπλο δε μου μοιάζει να παίρνει RIS.
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

antonis81

εγω  σκεφτομαι να κανω κατι παρομοιο με πανι η τσουβαλι δεν εχω καταληξει ακομα, χρησιμοποιωντας πετονια ψαρεματος

Ozymandias

ΠαράθεσηΓινεται ομως να μου δωσετε μερικες συμβουλες  για το καμουφλαρισμα του και επισης θα ηθελα να μην μπλεξω με spray και μπογες για να μην παθει τιποτις.

Σχημα οξυμορον.....αν θελεις καμουφλαζ αυτοματα αυτο σημαινει spray και μπογιες. Αν παλι δεν θελεις/δεν μπορεις να κανεις κατι τετοιο, θα προτεινα να παρεις μια παλια παραλλαγη, ενα ψαλιδι και να κοψεις μακριες λωριδες απο το υφασμα τις οποιες θα τυλιξεις γυρω απο το οπλο, προσεχοντας να εχει χωρο να δουλεψει το κινητο ουραιο και τα dials  της διοπτρας

ghost-71

πανέμορφο το μωρό σου φίλε μου..ΨΗΝΟΜΑΙ για ένα ΤΕΤΟΙΟ..και πάλη καλορίζικο..

Pheonix

πολυ ωραιο...με γεια!!!οι σκοπευτες για το camouflage τους καθως και του οπλου τους χρησιμοποιουν την τοπικη βλαστηση...θα σ προτεινα να κανεις το ιδιο

fanioles

Νομίζω η καλύτερη λύση είναι να βάλεις διχτάκι παραλαγής σαν αυτά που φοραμε στο  κεφαλι. 
Μπορείς να κόψεις και να φτιάξεις κουστουμακι και για τη διόπτρα σου, ξεχωριστό...

Αφ'ενός αποκτάς παραλαγή απο το ίδιο το διχτάκι, αφ ετερου μπορείς να του προσάψεις κλαδακια ή οτιδήποτε και να προσαρμόσεις το όπλο σου απόλυτα στο περιβάλον που βρίσκεσαι..
Παρόμοια λύση θα χρησιμοποιούσα και σε ολόσομη στολή αν ήμουν ε.σκοπευτής. Φυσικά πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να τη "φέρεις" εκει που θές για ένα παιχνίδι, αλλα για τη παπάτζα ζούμε.. οπότε...   ;) :P