GREEN GAS-CO2

Ξεκίνησε από dionisos1991hel, 22 Απρ 2010, 16:25:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

dionisos1991hel

Παιδια, μηπως γνωριζει να μου απαντήσει κανείς στο ποια είναι η διαφορά στην χρήση co2 kai green gas;
Εννοώ, βγάζει διαφορετικά fps το καθένα;  ???
VENI-VIDI-FUGI (Ηρθα, είδα και... εφυγα!)

Dtq

Τα όπλα με CO2, συνήθως βγάζουν περισσότερα fps από αυτά με green gas. Επίσης με το green gas έχεις μία μεγάλη φιάλη σιλικονούχο αέριο με το οποίο γεμίζεις τ γεμιστήρα του όπλου όπως έναν αναπτήρα ενώ στο CO2, αλλάζεις μία μικρή αμπούλα και έχεις και πάλι αέριο (η αμπούλα σε βγάζει για λιγότερες βολές απ'ότι το green gas, έστω ένα γέμισμα για το καθ'ένα.)
Το green gas σου έρχεται πιο οικονομικά και λυπαίνει και το όπλο αλλά πρέπει να έχεις έξτρα γεμιστήρα με αέριο καθώς δεν μπορείς (είναι δύσκολο) να κουβαλάς την φιάλη όταν παίζεις. Ενώ στο CO2 απλά κουβαλάς αμπούλες.
(Με το green gas, έχω δει μικρά φιαλίδια που γεμίζουν απ'το μεγάλο όπως γεμίζεις κανονικά γεμιστήρα, για εύκολο κουβάλημα και να μην κουβαλάς την φιάλη.)

Προσωπικά προτείνω και έχω green gas.
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

Billy-eldyk

Παράθεση από: Dtq στις  22 Απρ 2010, 16:37:35 ΜΜ
Τα όπλα με CO2, συνήθως βγάζουν περισσότερα fps από αυτά με green gas. Επίσης με το green gas έχεις μία μεγάλη φιάλη σιλικονούχο αέριο με το οποίο γεμίζεις τ γεμιστήρα του όπλου όπως έναν αναπτήρα ενώ στο CO2, αλλάζεις μία μικρή αμπούλα και έχεις και πάλι αέριο (η αμπούλα σε βγάζει για λιγότερες βολές απ'ότι το green gas, έστω ένα γέμισμα για το καθ'ένα.)
Το green gas σου έρχεται πιο οικονομικά και λυπαίνει και το όπλο αλλά πρέπει να έχεις έξτρα γεμιστήρα με αέριο καθώς δεν μπορείς (είναι δύσκολο) να κουβαλάς την φιάλη όταν παίζεις. Ενώ στο CO2 απλά κουβαλάς αμπούλες.
(Με το green gas, έχω δει μικρά φιαλίδια που γεμίζουν απ'το μεγάλο όπως γεμίζεις κανονικά γεμιστήρα, για εύκολο κουβάλημα και να μην κουβαλάς την φιάλη.)

Προσωπικά προτείνω και έχω green gas.
πολύ ωραία τα τα είπε ο φίλος dtq απλά σκέψου ότι ελάχιστα όπλα αιρσοφτ παραγονται με υποδοχή φιάλλης co2
Never In The Right Order

dionisos1991hel

Ευχαριστω. Απλα ρωταω γιατι το SCAR GBB της WE παιρνει και τα δυο.
VENI-VIDI-FUGI (Ηρθα, είδα και... εφυγα!)

Dtq

Τότε προτείνω Green Gas για κύρια χρήση και CO2 σε περίπτωση που ξεμείνεις! (Προϋποθέτει ύπαρξη σεβαστού ποσού χρημάτων)
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.