15-2-2009 Woodland Καισαριανή

Ξεκίνησε από akis, 09 Φεβ 2009, 11:37:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Falcon

Το δημοσιευω για οσους δε ξερουν... -->

η συνάντηση για τα παιχνίδια Καισαριανής είναι στο πάρκινγκ του νεκροταφείου Καισαριανής, παράλληλα με τον δρόμο που οδηγεί προς τον περιφερειακό. Συγκεκριμένα στο τέρμα του πάρκινγκ προς την μεριά του δάσους.
Με συγκοινωνία το λεωφορείο 224 κάνει τέρμα ακριβώς στην αρχή του νεκροταφείου (δρομολόγια υπάρχουν και με χάρτη στο ίντερνετ στην σελίδα του ΟΑΣΑ).

;)                                                    ;)

HARRY70

Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, κάποιος αργήσει, μπορεί να μπεί στο παιχνίδι όταν φτάσει?  (Μιλάμε για 30-40 λεπτά)
http://194.30.229.85/armageddons

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ

Falcon

@HARRY70

Αν ερθει λιγο πριν ξεκινησει ο αγωνας, μπορει κανονικα να παιξει. Αν ερθει τη στιγμη ξεκινησε ο αγωνας παλι μπορει να παιξει πηγαινοντας προς την ομαδα του (εφοσον εχει ετοιμαστει για τη μαχη) ''δηλωνοντας'' ερχεται <<συμμαχος>>. Αν παλι ερθει ενω ο αγωνας εχει ξεκινησει ωρα, ή δε παιζει και περιμενει να τελιωσει και να αρχισει ο επομενος, ή μπορει να παει στο σημειο εκκινησης (της ομαδας του παντα) και να ξεκινησει μονος του ψαχνοντας για την ομαδα του και να συνταχθει, πραγμα ομως που θεωρω λιγο ανοητη ιδεα καθως δεν εχουν χαραχθει πορειες/γραμμες στο χαρτη του συγκεκριμενου παιχνιδιου, με αποτελεσμα να μη μπορει να προσανατολιστει ο ''νεοφερτος'' ... ;)

Falcon

Οσοι μπορειτε, κανονιστε να φερετε ΑΣΥΡΜΑΤΟΥΣ.!!!!!!!!!

8)

apomaxos

δυστυχώς δεν μπορώ παρευρεθώ για λόγους υγείας.
να περάσετε όλοι καλα!

akis

Παράθεση από: apomaxos στις  13 Φεβ 2009, 15:03:28 ΜΜ
δυστυχώς δεν μπορώ παρευρεθώ για λόγους υγείας.
να περάσετε όλοι καλα!

perastika billako.
WARLORDS

kanibal

alexz

μεσα και εγώ...θα ήθελα αν γίνεται να ειμαι Team Alpha/Charlie

Falcon

Βεβαιως και γινεται!!!!!!!!!!!  ;)

Αν καποιος, δεν ειναι ευχαριστημενος με τις ομαδες, γινονται ΚΑΙ αλλαγες.  :)

papaflesas

re palikaria gia na prolabo den tha moiraso antidoro ..alla tha po diko sas kai tha toys afhso na paroyn monoi toys  eno ego tha bazo ta arvyla gia na kerdiso xrono....
10.30 dystyxos den prolavaino :( :( :( :( :( :-[ :-[ :-[ :-[
10.15 teleiono kai meno sthn allh akrh
ποια  εχθρικη σφαιρα θα μου χαρισει εναν τελειο επιλογο μιας καλης ζωης?
μαχου και θνησκε υπερ πιστεως και πατριδος!!!   Μ.Α.Β.Η.
Rebels airsoft team

CostasV

Άν και προσπαθώ να μήν γράφω όταν δεν υπάρχει λόγος αυτή την φόρα θα υποκύψω...

Βρε Παπά ξεκαρδιστικα από τα γέλια! Είσαι απίστευτος! μετά τις 11:00 θα ξεκινήσουμε θα προλάβεις δεν μπορεί.

Αααα και φέρε μου και αντίδωρο παρακαλώ  ;D.
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

Gus

Ρε παιδια τοτε γιατι δεν το κανονιζουμε για τις 11 οπως καθε Κυριακη ωστε να μην εχει κανενας προβλημα? Δεν βλεπω τι θα κερδισουμε για μιση ωρα...

BadAss

;DΒάλτε και μένα στην ομάδα του Hargyr, please!
Guns don't kill people...
People kill people....
<Guns just make it neater!>

filakio 8

kalispera an eine efkolo Ba erBi enas akoma filos opote filakio 8+1 kai an ginete ton Belo stin omadamou. efxaristw

fanioles

Επειδή ο καιρός είναι λίγο μαντάρα τελευταία και έχουν ανακοινωθεί πτωσεις θερμοκρασίας και βροχοπτώσεις, φροντίστε
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΡΟΧΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ (ναυλον σακούλες πχ κάνουν)

CostasV

Σωστός ο Fanioles. Μονωτική ταινία kai σακούλες για το πατεντάρισμα στα όπλα, και καμία αλλαγή ρουχαλάκια ή τουλάχιστον πανωφόρι δεν θα έβλαπτε, το αδιάβροχο είναι must.

Από την τελευταία φορά που θυμάμαι σχετικά έντονη βροχή είχα γίνει κυριολεκτικά μουσκίδι μέχρι τα σώβρακα(άσε τις λάσπες που κυλιόμουν σαν το γουρούνι), αν και το www.meteo.gr λέει λίγα σύννεφα. Τεσπα βρέξει χιονίσει εγώ δεν ξεκολάω!

Καλα αυτό προβλέπω να είναι επικό παιχνίδι. Να Lockάρω στα σκοπευτικά μου τον hargyr και τι άλλο να ζητήσω από την airsoft ζωή μου. Χοχοχοχο ;D!

alex3para

Hello I'm also coming tomorrow  to participate for the first time.

filakio 8

telika avrio Ba pezoun arketi sniper emaBa!!! :o :o :o giafto na kiniste san ta saligkaria siga siga  ;D ;D ;D ;D

pit

etsi panagiwti mia xara se vlepw kala ta les file ... ;) ;D

CostasV

Kουφάλες sniperάδες θα σας στείλω στα ψαλτίρια του papaflesa

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Παράθεση από: alex3para στις  14 Φεβ 2009, 18:37:29 ΜΜ
Hello I'm also coming tomorrow  to participate for the first time.

Παιδιά θα έχουμε και έναν καινούργιο παίχτη από ότι καταλάβατε. Μετά από κάποιες συζητήσεις που είχαμε με PM ό φίλος μας δέν μιλάει Ελληνικά.  Oποιος έχει εξαιρετική ευφράδεια στα αγγλικά, παρακαλώ να μου το πεί ώστε να τον βάλω δίπλα του και να νιώσει άνετα την Eλληνική φιλοξενία μας μιας και δεν μιλάει την ελληνική γλώσσα.