παρα πολυ αρχαριος

Ξεκίνησε από jmj, 19 Απρ 2010, 16:43:46 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jmj

help,
αγορασα σημερα ενα SA m-7 και δε μπορουσα με τιποτα να το κανω να δουλεψει..πανω στη προσπαθεια εβγαλα και κατι ελατηρια απο πανω,μπορει να με βοηθησει καποιος να το δεσω παλι?
γιατι ρωτησα το παιδι εκει στο καταστημα να μου πει μερικα πραγματα και λεει διαβασε το μανιουαλ...αλλα δεν ειναι και πολυ κατατοπιστικο

Dtq

Για πες, τι έγινε ακριβώς?
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

jmj

βασικα για οποιον εχει το manual ειναι τα parts AK200302P-E KAI AK200557M που δε ξερω που μπαινουν

ειναι μεγαλο ξενερωμα για ενα αρχαριο να μη μπορει να χαρει το οπλο του και να εχει προβληματα απο την αρχη

κατσε να σου πω τι εκανα ακριβως

λοιπον βγαζω απο πισω το καπακι στον πατο του κοντακιου..συνδεω τη μπαταρια στο πισω μερος και τη σπρωχνω μεσα και κλεινω το καπακι

στο επομενο βημα λεει το μανιουαλ "remove the receiver top from its rear while pressing the receiver top catch button"
το εκανα κι αυτο

το επομενο βημα ειναι που κολλησα γιατι λεει " connect the battery to the cord that is aessible from the hole under the rear sight.press in the battery with its protrusion facing to the left".εγω αυτα που λεει δεν τα ειδα παντως..ουτε καλωδια ουτε τιποτα,και δεν ξερω πως αλλα πατησα κατι και βγηκαν κατι ελατηρια και τα ξαναεβαλα οπως δειχνει το manual..αλλα δε ξερω που μπαινουν κατι εξαρτηματακια ενα στρογγυλο και κατι αλλο σαν ελασμα..γιατι το manual δε τα λεει ξεκαθαρα..

στενοχωρεθηκα πολυ ειχα τοση καψα να ευχαριστηθω το οπλο μου οταν γυρισα σπιτι ,και τα εκανα σκατα,τωρα στεκομαι με ενα λυμενο οπλο που δε δουλευει

Edit by Admin.

Έγινε συγχώνευση 7 διαδοχικών post.  :o

Απαγορεύονται τα διαδοχικά post, διάβασε τους κανόνες του Forum.

SAPPER

Μιας που θα περάσεις αύριο από το μαγαζί θα το συναρμολογήσουμε εμείς, απλά φρόντισε να μην χάσεις τίποτα, και θα σου κάνουμε και μια επίδειξη για να το κατανοήσεις  ;)

Dtq

Το όπλο ρίχνει? Απο που ακριβώς έφυγαν αυτά? Παίζει να ανεβάσεις φωτό ή κάτι τέτοιο γτ δεν βρίσκω το μάνουαλ στο ίντερνετ?
Κάτι δεν πάει καλά...

My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

jmj

Παράθεση από: SAPPER στις  19 Απρ 2010, 17:42:54 ΜΜ
Μιας που θα περάσεις αύριο από το μαγαζί θα το συναρμολογήσουμε εμείς, απλά φρόντισε να μην χάσεις τίποτα, και θα σου κάνουμε και μια επίδειξη για να το κατανοήσεις  ;)

ψιλοκαταφερα να το δεσω,το εβαλα στο semi  και δεν εριξε,μετα το βαζω στο auto και εριξε 2-3.και μετα τιποτα..ειλικρινα δε ξερω τι συμβαινει..
μηπως θελει η μπαταρια φορτιση?την εβαλα να φορτισει τωρα.θα ξαναριξω σε κανα 2ωρο

Dtq

Η πρώτη φόρτιση της μπαταρίας πρέπει να είναι 8 ώρες τουλάχιστον! Αναλόγως με την μπαταρία και το φορτιστή.
Επίσης υποτίθεται ότι μόλις το πάρεις πρέπει να την φορτίσεις.
Κάτι δεν πάει καλά...

jmj

ωραια τωρα που το φορτισα ριχνει κανονικα.. κομπλε

jmj

παιδια διοργανωνετε παιχνιδια για πολυ αρχαριους?
θα παρει και ο κολλητος μου σημερα οπλο και λεμε να ξεκινησουμε καπως

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Παράθεση από: jmj στις  20 Απρ 2010, 09:57:03 ΠΜ
παιδια διοργανωνετε παιχνιδια για πολυ αρχαριους?
θα παρει και ο κολλητος μου σημερα οπλο και λεμε να ξεκινησουμε καπως
γινονται public παιχνιδια καθε βδομαδα στα οποια μπορειτε να συμμετασχετε..αρκει να ειστε ανω των 18,να εχετε προμηθευτει προστατευτικα γυαλια και τα οπλα σας να ειναι εντος οριων..
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

jmj

Παράθεση από: ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ στις  20 Απρ 2010, 12:46:20 ΜΜ
γινονται public παιχνιδια καθε βδομαδα στα οποια μπορειτε να συμμετασχετε..αρκει να ειστε ανω των 18,να εχετε προμηθευτει προστατευτικα γυαλια και τα οπλα σας να ειναι εντος οριων..
ενταξει που μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη?

jmj

Παράθεση από: jmj στις  20 Απρ 2010, 12:57:20 ΜΜ
ενταξει που μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη?
επισης το οπλο μου ειναι αυτο:
http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_31&products_id=633
μπορω να συμμετασχω?
(συγνωμη για τα συνεχομενα posts δεν το εχω συνηθισει ακομα)

Ozymandias

To oπλο το δινει μαμα στα 105 m/sec μεγιστο, δλδ 344fps/sec, oποτε μια χαρα εισαι θεωρητικα.

Σε καθε περιπτωση θα υπαρχει μετρητης, λογικα, να μετρηθει το οπλο και να δουμε τι βγαζει

jmj

επειδη δεν εχω καταφερει ακομα να διαβασω ολα τα posts,εχει καποιος ενα χαρτη για το πως παμε στην τοποθεσια της καισαριανης?
θα ηθελα να παω με το φιλο μου απλα για σκοποβολη.. θα το βρω ευκολα ή θα πρεπει να παω για πρωτη φορα με καποιον που ξερει το μερος?

Whiskey

Θα συνιστουσα να αφησετε τα περι σκοποβολης ιδιως αυτη την περιοδο. Δηλωστε συμμετοχη σε καποιο public και πριν απο ολα διαβαστε και κατανοηστε τους κανονισμους του airsoft. Ελπιζω οτι ειστε πανω απο 18 χρονων, ειδαλως σταματηστε τωρα. Αν καποιος σας δει να κανετε σκοποβολη και δεν εχετε αδεια (που δεν εχετε) καθως και την απαραιτητη ηλικια, θα κατασχεθει ο εξοπλισμος σας και θα οδηγηθειτε στο πλησιεστερο αστυνομικο τμημα.

jmj

35 και 34, ενταξει θα δηλωσουμε συμμετοχη σε καποιο απο τα μελλοντικα events..δε θελουμε δα να βρουμε και κανα μπελα ουτε να κατασχεθει ο εξοπλισμος μας..ευχαριστουμε

(στα συν πιστευω οτι θα ειναι ενας ακομα φιλος που ενδιαφερεται να παιξει και οντας αστυνομικος θα φανει χρησιμος αν τυχει να γινει καποιος ελεγχος στο πεδιο)

Ozymandias

Παράθεσηθα κατασχεθει ο εξοπλισμος σας και θα οδηγηθειτε στο πλησιεστερο αστυνομικο τμημα.

Μεσω των γραφειων της αντιτρομοκρατικης........οι αλλοι περασαν αξεχαστα στη ΓΑΔΑ που τους πιασανε με γουρουνες.

Οι καιροι ειναι χαλεποι.....

Laetius

Οπως τα λένε τα παιδιά.Είναι να μην σου  κάτσει .Εχει τύχει έχω περάσει με dragunof μέσα απο καμιά 12 αστυφύλακες και μ έχει τύχει να με τρέχουν 2 ειδικοί φρουροί για το scorpion το springer (13+λέει το κουτί.......) θέλει προσοχή γιατί όπως έχουμε προαναφέρει δεν είναι μόνιμα στην Ελλάδα .Αμα έχεις και διόπτρα πάνω σηκωτό σε πάνε μέσα .Μην νομίζεις οτί άμα δει αστυνομικός το όπλο θα ξέρει απαραιτητα και το τι είναι το airsoft και ειδικά με όσα γίνοντε τώρα δεν θα κάτσει να το ψάξει.Να μου λεγες ελευσίνα έχεις πιθανότητες στη μέση του πουθενά είναι το πεδίο καισαριανή ομως χλωμο θα το λεγα
Ο πόνος είναι  εφήμερος η δόξα είναι αιώνια