δείξε μου το AEG σου να σου πώ ποιός είσαι!!!

Ξεκίνησε από akis993, 14 Φεβ 2009, 10:55:33 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

akis993

σε αυτό το θέμα όσοι θέλετε πείτε τί όπλο έχετε και αν είστε ευχαρηστιμένοι από αυτό.
εγώ έχω ένα jg m4a1 και είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό από άποψη δύναμης και εμφάνισεις και έχω ρίξει αρκετές φορές και με άλλα όπλα αλλά δεν το αλλάζω με κανένα από αυτά. 8)

FanIsHere

Εγώ έχω στην κατοχή μου το M14 της ASG που είναι τύπου springer και όχι AEG, αλλά παρ' όλ' αυτά είμαι αρκετά ικανοποιημένος από πλευράς χρημάτων-ποιότητας. Από άποψη δύναμης/ταχύτητας, εφ' όσον μετρήθηκε και τη προηγούμενη Κυριακή, είναι πολύ καλό -γύρω στα 280 fps-. Το μόνο του προβληματάκι είναι ότι μετά από μερικά μέτρα, η μπίλια αρχίζει να στρίβει και το hop-up του δε κάνει δουλειά. Βέβαια, δε το έχω πολυψάξει, μπας και φτιάχνει. 'Ενα άλλο θεματάκι είναι το μήκος του (1 μέτρο) που δεν εξυπηρετεί καθόλου για παιχνίδια CQB.

Υ.Γ.: Είμαι στα πρόθυρα αγοράς νέου εξοπλισμού, οπότε σύντομα θα ξαναpostάρω. ;)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

fanioles

G&P M16A3
Conversion kit Mad bull JP Rifles Full-Size 12inch Hand guard OD
DBoys Upper receiver
King Arms Stock OD
G&P Sniper grip OD
G&P gearbox with Classic Army Bore up kit ~430 FPS
Mad Bull 510mm 6.03mm precision inner barrel
A.C.M bipod
Μπαταρίες 8,4 και 9,6 volt  - 2000miliampere

Με αυτά τα χαρακτηριστικά παίζει σαν assault, και όταν χρειάζεται να πάρει ρόλο sniper , μπαίνει μια μακρύτερη κάνη ακριβείας
Promitheus 6.03 , 650 mm. Κερδίζοντας αλλα 20-30 fps και 10 μέτρα εμβέλεια .

Τα εύσημα (και το αυχαριστω) για αυτό το μοναδικό όπλο στον dimitris1 που μου το παραχώρησε

FanIsHere

:o :o :o

'Εχει κανένα ακόμα να παραχωρήσει και σ' εμένα?

Υ.Γ.: Sorry για το off-topic, αλλά δε μπορούσα να αντισταθώ σ' αυτό το όπλο! :-[
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

alex the fox

FILE MOU EISE POROMENOS GIAUTO SE GOUSTARW SE LIGO KAIRO TH AVALW KAI EGW FOTO TOU DIKOU MOU OPLOU KAI THA TOU KANW KAPOIES ANAVATHMISEIS ALLA DEN EINAI LIGO AXRISTOS O DIPODAS META SYGXORISEOS?
My first step was Dubstep

fanioles

Παράθεση από: alex the fox στις  15 Φεβ 2009, 00:57:55 ΠΜ
FILE MOU EISE POROMENOS GIAUTO SE GOUSTARW SE LIGO KAIRO TH AVALW KAI EGW FOTO TOU DIKOU MOU OPLOU KAI THA TOU KANW KAPOIES ANAVATHMISEIS ALLA DEN EINAI LIGO AXRISTOS O DIPODAS META SYGXORISEOS?

Εξαρτάται σε τι ρόλο και σημείο θα είσαι.
Γι αυτο είναι αποσπόμενος με 1 κουμπακι.   Κι εσυ αν βάλεις κατι τέτοιο να βάλεις.

FanIsHere

Ιδού το M14 Socom...

και ιδού το νέο μου απόκτημα: G18C (ηλεκτρικό) της ASG...

alex the fox

airsoftFTW

Εγώ έχω ένα H&K G36 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Έχει ακρίβεια, δύναμη, και καλό βεληνεκές (αν και υπάρχουν και αρκετά άλλα της κατηγορίας του που έχουν μεγαλύτερο βεληνεκές). Το μόνο μειονέκτημά του είναι οτι είναι σχεδόν όλο πλαστικό και γι' αυτό πολλοί το κράζουν και το υποτημούν. 8)

Dadias

ayto einai kcs Glock 18c Gbb mou meta ti praktiki mou 8a to anava8misw me metaliko slide
exw kai ena TM M733 to opoio to perimenw telh tou mhnos (as elpisoume kai as proseyxi8oume na mn kolisei gia poles meres sto telwneio :( )

alexz

αν και νέος έχω κάνει αρκετές ''επενδύσεις'':

JG M16A4, TM M4a1

και από πιστόλια....Glock 26 Advance & Hi-Kapa 4.3

el_ninio

-Knights of Avalon-

spaniard

Στην ιστοσελίδα της ομάδας μας, (που δεν έχει ή δεν προβάλει ΚΑΝΕΝΑ επαγκελματικό ή οικονομικό συμφέρον), και συγκεκριμένα στην παρακάτω σελίδα,

http://hellreckies.com/team_gr.htm

φαίνεται ο εξοπλισμός όλων των μελών μας.

Οπότε, όπως λέει και ο τίτλος του topic, "εμείς δείξαμε" εσείς πείτε μας "ποιοι είμαστε"

Χαιρετισμοί,

Spaniard
Who Dares Wins

Ozymandias

Classic Army M15A4 tactical carbine (Συντομα παει για αναβαθμιση κα μετατροπη σε DMR)
Dboys M4 cqbr
CYMA Glock 18c

KJW P14 full metal (To πουλησα)
KJW M9 full metal (Mου το εκλεψαν)

FanIsHere

Και το τελευταίο μου απόκτημα... Το Tokyo Marui FA-MAS F1! 8)

alex the fox

SAPPER

Eχω...
TM G3 SAS
CA M4 A1 + M203 LAUNCHER
TM M4 A1
TM SIG P226
TM MEU

Kαι εδωσα...
CA M249 SAW
TM M14 SOCOM
TM Μ4 SR 16

FanIsHere

To SOCOM είναι με ένα "C". Ολόκληρο οπλοστάσιο έχεις... ;D

Anyway. Εγώ εξακολουθώ να 'χω το FA-MAS χάρη στον SAPPER. ;)

kinmid

Εγώ έχω δύο G3 (ένα Α3 TM και ένα Α4 CA) και ένα M15A4 (CA), επίσης ένα Μ1911 ΤΜ.
Πρόσφατα αγόρασα ένα σκοπευτικό red dot για το Μ15Α4 και βάση για να κοτσάρεται και στο G3A3.

SAPPER

Παράθεση από: FanIsHere στις  02 Mar 2009, 10:02:25 ΠΜ
To SOCOM είναι με ένα "C". Ολόκληρο οπλοστάσιο έχεις... ;D

Anyway. Εγώ εξακολουθώ να 'χω το FA-MAS χάρη στον SAPPER. ;)
Σωστος... λαθος μου. (εκανα edit) ;)