Battlefield Bad Company 2----> Εγώ τα ''έφαγα'', εσείς?

Ξεκίνησε από wildweasel, 13 Φεβ 2010, 13:34:10 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jmj

οποιος το εχει στο ps3 ας με κανει friend
"kraniotakis"

Hardcore G.T.

Μολις εφτασε με courier (για PC)....τωρα περναω τα updates ....για πειτε nicks να κανω add και να κανονισουμε κανα παιχνιδακι

Υπερανω ολων η Πατρις

Haroth

Εδώ και λίγο καιρό το παλεύω το εν λόγω παιχνίδι (PC) και μπορώ να πώ ότι έχω ν ευχαριστηθώ έτσι online multiplayer απο την εποχή του COD 1 & united offence.

To παιχνίδι είναι καταπληκτικό σε όλους τους τομείς αλλα αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ότι δίνει έναν πολύ καλό ρόλο στον Sniper αφού οι πίστες του είναι τεράστιες όχι όμως άδειες και άχαρες αφου υπάρχουν πολλά κτίρια κα  φυσικοί σχηματισμοί.
Επίσης όλα τα λεφτά είναι και το ότι τα πάντα καταστρέφονται όπως στην πραγματικότητα και το παιχνίδι δεν περιορίζεται άπλώς οι σφαίρες να περνάνε τον τοιχο πχ. Αν είσαι μέσα σε κάποιο κτίριο το οποίο βομβαρδίζεται ανελεώς τότε άν δεν την κάνεις σύντομα το πιθανότερο είναι να πας απο σοβά  ;D
Στα ατού ότι οι περισσότεροι παίζουν στα mode rush & conquest όπου χρειάζεται πολύ καλή τακτική απο τις ομάδες και δεν περιορίζεσαι στο να σκοτώνεις μόνο όπως γίνεται σε άλλα games.

Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα,  και όποιος παίζει στο PC  αν θέλει ας  με βάλει στους friends με το nickname :  Haroth

Hardcore G.T.

Παράθεση από: Haroth στις  21 Ιουλ 2010, 00:21:40 ΠΜ
Αν είσαι μέσα σε κάποιο κτίριο το οποίο βομβαρδίζεται ανελεώς τότε άν δεν την κάνεις σύντομα το πιθανότερο είναι να πας απο σοβά
Στα ατού ότι οι περισσότεροι παίζουν στα mode rush & conquest όπου χρειάζεται πολύ καλή τακτική απο τις ομάδες και δεν περιορίζεσαι στο να σκοτώνεις μόνο όπως γίνεται σε άλλα games.

Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα,  και όποιος παίζει στο PC  αν θέλει ας  με βάλει στους friends με το nickname :  Haroth

Οταν το επαιζα εγω στην πιστα με την ερημο ειχα ανεβει σε ενα κτηριο και οποιος πηγαινε να ανεβει τις σκαλες τον ετρωγα (ειχα και machine gun) μετα για κανα διλεπτο απολυτη ησυχια και μου λενε στο chat οι αντιπαλοι ..We give u a chance to come down and die..not upstairs....τους απανταω και εγω No thanks guys.....Και μετα. Eνα BOOOM και εφυγα εγω μαζι με ολο το σπιτι κατω.. :D :D :D

Haroth σε εκανα add ....Devastator_GR

Υπερανω ολων η Πατρις

mirrage

lak1000

Please don't feed the trolls...

ampelift

Hardcore G.T.

Παράθεση από: lak1000 στις  21 Ιουλ 2010, 17:31:47 ΜΜ
Κάτι σε σπασμένο για pc παίζει? Πλζ πμ

Δεν το εχουν σπασει ακομα απο οτι ξερω....
Φιλε εγω σου λεω να το παρεις γιατι τα αξιζει τα λεφτα του..
Και η τιμη του ειναι λογικοτατη..
Εμενα μου ηρθε στα 35 ευρω μαζι με τα μεταφορικα

Υπερανω ολων η Πατρις

ampelift

Hardcore G.T.

Μirage και Ampelift σας εκανα add!!!

:) :) :)  θα παιξετε αργοτερα????
Εγω κατα τις 1:30 θα μπω

Υπερανω ολων η Πατρις

ampelift

Παράθεση από: Pezonauths στις  21 Ιουλ 2010, 22:27:32 ΜΜ

Χλομό με κόβω για τέτοια ώρα, αφενός δουλεύω και αφετέρου υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για -

Θα μου πει διάλεξε με ποια θα σε βαράω ;D

Emperor

Παιδιά, κάντε με add και εμένα... EMPEROR SS (όλα κεφαλαία), έγινα 24 lvl προχθές...πάμε να τους λιώσουμε!!!!!
Peace is a lie. There is only passion. Through passion i gain strength. Through strength i gain power. Through power i gain victory, Through victory i gain meaning. My chains are broken, the Force shall free me...

fanioles

Κι εγω στο PS3 το παιζω..   Μόνο online και επειδη στο PC το cheat δε περιγραφεται .. το PS3 είναι μονόδρομος !!

fanioles  για οποιον θελει να με κανει add

mirrage

Πράγματι το pc είχε τρελό πρόβλημα με τα
cheats αλλά τώρα με τα patches έχει μειωθεί.
Βέβαια ακόμα βλέπεις τυπακια να βάσανα με
M1 σε αυτόματο...

Jayhawk

Παράθεση από: Pezonauths στις  21 Ιουλ 2010, 19:15:57 ΜΜ
Δεν το εχουν σπασει ακομα απο οτι ξερω....
Φιλε εγω σου λεω να το παρεις γιατι τα αξιζει τα λεφτα του..
Και η τιμη του ειναι λογικοτατη..
Εμενα μου ηρθε στα 35 ευρω μαζι με τα μεταφορικα
Online παιχνιδια αυτου του στιλ δεν σπαζονται, εκτος αν κανεις διδακτορικο και βαλεις Hamachi κλπ
Το singleplayer ομως ηταν σπασμενο κανα δυο βδομαδες αφου βγηκε το παιχνιδι...

Hardcore G.T.

Εγω ακομα 6 level ...δεν το εχω και πολυ καιρο....για  πειτε να κανονισουμε μια ωρα που να μας βολευει ολους

Υπερανω ολων η Πατρις

mirrage

Παράθεση από: Jayhawk στις  22 Ιουλ 2010, 11:13:18 ΠΜ
Online παιχνιδια αυτου του στιλ δεν σπαζονται, εκτος αν κανεις διδακτορικο και βαλεις Hamachi κλπ
Το singleplayer ομως ηταν σπασμενο κανα δυο βδομαδες αφου βγηκε το παιχνιδι...

Σχεδόν σπασμένο...Επειδή τα δεδομένα τα σώζει σε server της EA δεν μπορούσες να κάνεις
save και έτσι όταν το έκελινες και το άνοιγες άρχιζες από το 0.

mirrage

Παράθεση από: Pezonauths στις  21 Ιουλ 2010, 22:27:32 ΜΜ

Πάντως εμένα δεν μου ζήτησε να κάνω accept το αίτημά σου και δεν σε έχω στην λίστα μου..
Σε έκανα και εγώ add πάντως.

Bakos

Παράθεση από: fanioles στις  22 Ιουλ 2010, 10:11:18 ΠΜ
Κι εγω στο PS3 το παιζω..   Μόνο online και επειδη στο PC το cheat δε περιγραφεται .. το PS3 είναι μονόδρομος !!

fanioles  για οποιον θελει να με κανει add

Θα σε κανω add στο PS3 να κανονισουμε κανενα match  ;)
Aν θες να κανουμε και κανενα headshot....
Bakos 2010 ©

fanioles

Παράθεση από: Bakos στις  30 Ιουλ 2010, 11:50:56 ΠΜ

Aν θες να κανουμε και κανενα headshot....

ευχαρίστως!   τι εννοείς να κάνουμε headshot?   ο ενας στον άλλο για τους πόντους ?