FPS

Ξεκίνησε από mastor, 19 Απρ 2010, 12:17:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mastor

Χαιρετώ την παρέα του airsoft.
Απ' οσο ξέρω η μέτρηση των FPS πρίν απο ένα παιχνίδι γίνετε με 20mm BBs,σωστά;
Αν υποθέσουμε οτι το AEG μου βγάζει 360 FPS με 20mm BBs και θέλω να παίξω CQB μπορώ να χρησημοποιήσω 25mm BBs που λογικά θα μου ρίξουν τα FPS και θα είμαι στο όριο των 350 ή πρέπει οποσδήποτε να βγάλω 350 maximum αποκλιστικά με 20mm BBs;

Goodspeed

Η μέτρηση των AEG γίνεται αποκλειστικά και μόνο με 0.20 bb.  ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Dtq

Ούτε να το σκέφτεσαι! με 20 μετριούνται και μόνο, αν το όπλο σου βγάζει περισσότερα, σημαίνει ότι είναι πιο δυνατό και μπορεί να κάνεις ζημιά σε κάποιον! Αλλά για 10 μόνο fps, δεν νομίζω να σου πουν κάτι...
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

mastor

ευχαριστώ goodspeed.
και τί είναι αυτό που πρέπει να αλλάξω για να ρίξω μόνιμα τα FPS σε 350?
Μπορώ να την κάνω την αλλαγή μόνος μου ή θέλει τεχνικό?(είμαι κ λίγο μαστροχαλαστής,μήπως και τα καταφέρω κ μόνος μου)

mastor

Ααααα!!!! εμ πείτε μου έτσι,για 10 δε τρέχει τιποτα λέτε ε?Για 40 όμως?είναι ψιλοαρκετά ε?

Ευχαριστώ παιδιά,γρήγορες και κατατοπιστικότατες απαντήσεις.

Maleficus

Παράθεση από: Dtq στις  19 Απρ 2010, 12:27:48 ΜΜ
Ούτε να το σκέφτεσαι! με 20 μετριούνται και μόνο, αν το όπλο σου βγάζει περισσότερα, σημαίνει ότι είναι πιο δυνατό και μπορεί να κάνεις ζημιά σε κάποιον! Αλλά για 10 μόνο fps, δεν νομίζω να σου πουν κάτι...

αν εσύ έχεις 350 και ο άλλος έχει 360 και περάσει θα θέλει να περάσει και εκείνος με 362 και ο άλλος με 370 και ο παράλλος με 380....
ένα όριο και καλό!!!
ή ποιο κάτω θα είσαι , ή ακριβώς στα όρια end of story

Παράθεση από: mastor στις  19 Απρ 2010, 12:32:15 ΜΜ
και τί είναι αυτό που πρέπει να αλλάξω για να ρίξω μόνιμα τα FPS σε 350?
Μπορώ να την κάνω την αλλαγή μόνος μου ή θέλει τεχνικό?(είμαι κ λίγο μαστροχαλαστής,μήπως και τα καταφέρω κ μόνος μου)

πρέπει να αλλάξεις ελλατήριο και το να κάνεις την αλλαγή μόνος σου για πρώτη φορά δεν το συνιστώ ...
καλύτερα να δείς κάποιο βιντεάκι στο youtube σχετικά με το μοντέλο σου ή να το κάνει κάποιος ποιο έμπειρος απο εσένα εν παρουσία σου ...
αλλίως υπάρχει και το μαγαζί αλλά 40 ευρώ για να αλλάξεις ελλατήριο δεν λένε ρε παιδί μου
10 ευρώ το ελλατήριο και 30 η εργασία αν δεν κάνω λάθος ....

Goodspeed

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει απλά για να ρίξεις μόνιμα τα fps, είναι να αλλάξεις ελατήριο.

Κάτω από 350 fps μπορείς να πέσεις βάζοντας ένα ελατήριο 90 ή 95 m/sec. Μπορεί να κάνει και ένα ελατήριο 100m/sec. Δοκιμάζεις και βλέπεις ποιό σου κάνει.

Όσο για την αλλαγή, δεν είναι κάτι το πολύ δύσκολο να το κάνεις μόνος σου. Προσοχή και υπομονή θέλει. Αν θες να είσαι 100% σίγουρος, πήγαινέ το σε κάποιον που κάνει αυτές τις δουλειές.

Σημείωση : Και για 5 fps θα μείνεις έξω από παιχνίδι.
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

mastor

Σημείωση : Και για 5 fps θα μείνεις έξω από παιχνίδι.
ξενέρωμα τρελό.
οκ παίδες,θα δώ κανα βιντεάκι κ αν τα δω σκούρα έφυγα για τεχνικό.
Και πάλι ευχαρηστώ.