νέο μέλος

Ξεκίνησε από sabotaz, 17 Απρ 2010, 21:38:37 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sabotaz

καλησπέρα σε όλους τους AIRSOFT MANIAC,είμαι καινούργιο μέλος (spawn h sabotaz) του airsoft forum και σαν παιδί μικρό και εγώ(7/4/1981)θέλω να ασχοληθώ με το άθλημα,οποτε ξεκινάω με τον φίλο μου για το .h αλήθεια είναι ότι εκτος από τον στρατό και 4 κυνηγητικές καραμπίνες δεν ξανά είχα πιάσει gun στο χέρι μου....και ξαφνικά :o μένω...όταν μπήκα στο μαγαζί νόμιζα ότι ήμουν στον παράδεισο  ::) δεν περίμενα τόση ομοιότητα με original weapons.εκεί ήταν πολλά παιδιά όπου με υποδέχτηκαν ευχάριστα και μου έδωσαν μια πρώτη γεύση σε ότι αφορά το άθλημα ευχάριστο παίδες.τέλος να μην μακρηγορούμε το αποφασίσαμε με τον φίλο μου να συμμετέχουμε και εμείς στο άθλημα,οποτε αρχίζουμε το κτίσιμο μας...και πάλι ευχάριστο για την βοήθεια και ελπίζω να τα λέμε με όλους στα games.να προσέχετε και καλές βολές σε όλους   8)
Live For Nothing..Or Die For Something.....

Ghillie

Καλη αρχη με ωραια και ασφαλη παιχνιδια παιδια.  :)

Billy-eldyk

καλώς ήρθατε εσύ και ο φίλος σου  :) ;D
Never In The Right Order

Maleficus

ότι θές εδώ είμαστε όλοι μας...
Καλωσήρθατε

tomc4t

φιλε sabotaz μολις μπηκα και εγω πρωτη φορα στο μαγαζι ειπα και εγω ακριβως το ιδιο νομιζω οτι ειμαι στον παραδεισω καλως ηρθατε στην παρεα μας
Jolly Roger lead the way...

Dtq

Εγώ πάλι είπα (σκέφτηκα): Το περίμενα πιο μεγάλο! :P :P
Γουέλκαμ!
Κάτι δεν πάει καλά...

Παράθεση από: Barack Obama
My friends, we live in the greatest nation in the history of the world. I hope you'll join with me as we try to change it.

SAPPER

Καλός ήρθες στον φανταστικό κόσμο του Airsoft.  :D

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

καλως ηρθες,μεγαλο λουκι το airsoft...εγω σε προειδοποιησα... ;D
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...