ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Ξεκίνησε από TS, 14 Απρ 2010, 22:44:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

TS

καλησπερα παιδια .να ρωτησω μηπως ξερει κανεις ποτε θα ανοιξουν οι κινεζικες εταιριες ???

Superatural

πιθανοτατα 31 οκτωβριου.
You never know from where it comes from!!!!!

TS

οκτωμβριο ???!!!!!!οχι ρε!!!!!! κριμα πολυ κριμα ειχα βαλει στο ματι το bar10g ths jg . :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(παρακαλω πολυ αν καποιος διαχειριστης ξερει ποτε θα γινει η επομενη παραλαβη στο ac να με ενημερωσει [φυσικα αν ξερει και καποιος αλλος θα παρακαλουσα και αυτον να με ενημερωσει]

StamatisKz

Τα Κινεζικα εργοστασια υποτιθεται οτι θα ξανανοιγαν την 1 Νοεμβριου του 2009 (και οχι του 2010)  μετα την ολοκληρωση των εορτασμων για την 60η επέτειο της επαναστασης στην Κινα. Αυτο δεν εγινε και τα εργοστασια παραμενουν κλειστα. Το πότε θα ξαναλειτουργησουν, αν ξαναλειτουργησουν ποτέ, είναι άγνωστο πλεον.
Σε μερικα δικτυακα μαγαζια του εξωτερικού εχουν εμφανισθει μερικες νεες παραλαβες απο AEG , της JG κυριως, αλλα για μικρο αριθμο συγκεκριμενων μοντελλων. Μαλλον δεν ειναι καινουργια παραγωγη αλλα παλια ξεχασμενα αποθεματα απο την εποχη πριν το κλεισιμο των εργοστασιων.
Με λιγα λογια ειναι πολυ αμφιβολο αν και ποτε θα ξαναδουμε κινεζικα οπλα στην αγορα.

SW1GEORGE

καλο μεσημερι παιδια

γιατι εκλεισαν τα εργοστασια??πιος ο λογος????

καλη συνεχεια........................
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ

GOOD MORNING VIETNAM !!!!!!!!!!!!!

SAPPER

Στην Κίνα ανέκαθεν απαγορευόταν οτιδήποτε είχε σχέση με όπλο η κατασκευή αυτού πέραν των εργοστασίων που προμήθευαν τον Στρατό και την Αστυνομία.
Παρότι είχαν την έδρα και τα γραφεία τους στο Honk Kong τα εργοστάσια - κοτέτσια τα είχαν στην Κίνα για φτηνότερα εργατικά χέρια (συμπεριλαμβανομένων και παιδιών) με εργασιακές συνθήκες όπως τα AEG τους.

Ένας από τους λόγους ήταν και τα δικαιώματα που δεν πλήρωναν σε εταιρείες όπλον που χρησιμοποιούσαν τα logo τους η κατασκεύαζαν τα μοντέλα τους.
Δεν ήθελε πολύ καιρό για να εντοπιστούν τα εργοστάσια για να γίνουν οι μηνύσεις και τα διαβήματα.

Μετά από ένα αφιέρωμα που διάβασα σε μια εφημερίδα για το "Δημοκρατικό" νομικό καθεστώς που επικρατεί εκεί και τα "ανθρώπινα δικαιώματα" που απασχόλησαν πρόσφατα τον τύπο, αλλά και για τις συνοπτικές διαδικασίες με τα ειδικά φορτηγά εκτελέσεων που θυμίζει μελανές εποχές με βαγόνια αερίων μιας και 22 αδικήματα επιφέρουν ποινή θανάτου στην Κίνα και πολλά από αυτά βεβαιώνονται και εκτελούνται από τις αρχές χωρίς δίκη, σταμάτησα προσωπικά να δίνω συνάλλαγμα σε τέτοιου είδους καθεστώτα.

Ozymandias

Προσωπικα ειμαι κατοχος τοσο κινεζικων οσο και μη κινεζικων AEG και οι αποψεις μου για αυτα ειναι αναμικτες. Ομοιως αναμικτες ειναι και οι αποψεις μου για τις λεγομενες "καλες" εταιριες

Για λογους ομως ασχετους με την ποιοτητα (αντικειμενικη η υποκειμενικη) των οριτζιναλ και "κλωνων" AEG, πιστευω οτι η εισαγωγη και η ευρεια διαθεση κινεζικων οπλων στην Ελλαδα, τοσο απο εντοπια οσο και ξενα καταστηματα περισσοτερο κακο παρα καλο εκανε στο χομπυ γενικοτερα.

wrangler

δηλαδη τωρα εγω που θελω να παρω αυτο το εργαλειο http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_35&products_id=793             ; ; ;παπαλα;;;;
θα πρεπει να δωσω 700+++                        ;;;;;;
δεν υπαρχει διαθεσιμο στην Ελλαδα; :-\
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Ozymandias

Παράθεσηθα πρεπει να δωσω 700+++

Aκριβως αυτο πρεπει να κανεις......

Χωρις να θελω να την πω σε κανεναν, ουτε να το παιξω καπως, οταν ξεκινησαμε να παιζουμε airsoft στην Ελλαδα δεν υπηρχαν Κινεζικα, δεν υπηρχαν φτηνες λυσεις. Οταν καποιος ηθελε ενα AEG υπολογιζε ενα κοστος 400+ Ευρω με γεμιστηρες, παρελκομενα κτλ. Αν καποιος ηθελε ενα πιο περιεργο οπλο, τοτε το κοστος ανεβαινε.

Κανενας απο εμας δεν ηταν παμπλουτος, και ομως ολοι ειχαν εξοπλισμο τον οποιο τον αγορασαν κανοντας υπομονη και οικονομια μεχρι να μαζεψουν τα απαραιτητα χρηματα.  Αυτο μας εκανε να υπολογιζουμε περισσοτερο και τον εξοπλισμο μας και την ενασχοληση μας με το χομπυ, αφου με το καλημερα επρεπε να δωσουμε μια 500αρα.

Αν πραγματικα θελεις το ρολο του πολυβολητη στην ομαδα σου, τοτε κανε υπομονη, και τα λεφτα σιγα σιγα θα μαζευτουν. Εν τω μεταξυ, τροποποιησε τον τροπο του παιχνιδιου σου, μαθε να συνεργαζεσαι με τους συμπαιχτες σου και να τους καλυπτεις αποτελεσματικα, ωστε οταν θα αγορασεις το "καλο" πολυβολο της CA, ή καποιας αλλης εταιριας

wrangler

τωρα δεσαμε. . .  :'( :'( :'(
θα με κανετε να πουλησω το Α5 του paintball ..αχχχχχχχχχχχ
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

Ozymandias

Τι μας λες τοτε ρε φιλαρακο, και πρεπει να σου εξηγουμε.......αν εισαι paintballας με Α5 ξερεις πως ειναι το πραγμα να βαζεις βαθεια το χερι στην τσεπη για το χομπυ σου.   ;) ;)

Το ερωτημα ειναι, Paintball παιζεις, ή το εχεις αφησει; Αν παιζεις, εστω και μια στο τοσο ειναι κριμα να πουλησεις το Α5. Υπομονη κανε και οικονομια και θα μαζευτουν τα $$$ σε χρονο dt

wrangler

ναι ρε φιλε αλλα το Α5 πηγε 400 ευρω ολο κομπλε.(μεταχειρισμενο με τη μπουκαλα μαζι.)
το παραπανω aeg που ανεφερα ηταν μια πολυ καλη λυση με 300 ευρω και απο τι εχω διαβασει
με πολυ καλες κριτικες..
τα 700 οπως και να το κανεις..ειναι 700. . .
τελος παντων..θα δουμε...πως θα τη ψαξω τη δουλεια...δε ξερω αν εχει μεινει και στο airsoftcenter
κανενα...
οσο για το paintball δε σκεφτομαι αμεσα να το κοψω....
αν και το εχουν παρακανει με τις συμμετοχες τωρα τελευταια...

ειδωμεν.... :)
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

SAPPER

Έλα στο πραγματικό φως να κεράσουμε και κάνα μπιλάκι...  ;D

wrangler

ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Μακαρι να μην ξαναρθουν ποτε κινεζικα στην Ελλαδα αλλα δυστηχως θα ξαναρθουν,αχρηστα οπλα,χαλια ποιοτητα,πεταμενα λεφτα και στην τελικη σιγα μην δωσω 200 ευρω για ενα κινεζικο οπλο,με λιγα παραπανω παιρνω επωνυμο και δεν χρειαζεται να δωσω 500 ευρω,εχει οπλα της TM και αλλων εταιριων με πολυ λιγοτερα..τα παιρνεις και παιζεις με 280 fps και ουτε σακατευεις τον συναθλητη σου,ουτε χιλιες επισκευες πληρωνεις...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

ROOKIEJO

αν μεινουμε σε αυτο το σκεπτικο αν η wv δεν εβγαζε φτηνο αυτοκινητο ακομα με το γαιδουρι θα πηγαινες στο πεδιο.
προτιμω του σαπερ το σκεπτικο σε ολα τα προιοντα ομως και οπου αυτο ειναι εφικτο που δυστηχως δεν ειναι εκτος αν κοροιδευουμε τους εαυτους μας

Ozymandias

Παράθεσηαχρηστα οπλα,χαλια ποιοτητα,πεταμενα λεφτα
oχι, οχι, και οχι

Δηλωσεις του τυπου οι Κινεζιες ειναι για πεταμα/τα σπανε, τα Γιαπωνεζικα ειναι καλα/κακα και δεν ξερω εγω τι, ειναι γενικευσεις, και ισοπεδωση που μπερδευει τους χρηστες, ιδιαιτερα τους πιο νεους και πιο απειρους αντι να ξεδιαλυνει τα πραγματα. Κοντευουν δε, να γινουν δογμα που ελαχιστη θεση εχει, νομιζω σε αυτο το φορουμ, η σε οποιοδηποτε αλλο τοπο συζητησης και διαλογου.

Πιστευω οτι πρεπει καποια στιγμη να ξεφυγουμε απο τις κοινοτοπες και κενοτοπες δηλωσεις και να κανουμε μια σοβαρη και ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ συζητηση για το τελικα τι ειναι οι κινεζικες ρεπλικες

Τα κινεζικα ΔΕΝ ειναι για πεταμα, οπως και δεν ειναι ευκολη λυση / πανακεια για τον νεο παικτη. Στα χερια ενος εμπειρου και υποψιασμενου ιδιοκτητη μπορουν να γινουν χρησιμα εργαλεια, και/η βασεις για Projects.

Aπο την αλλη, τα "ακριβα" οπλα δεν ειναι παντα ο,τι καλυτερο εχει υπαρξει, ουτε αξιζουν παντα τα λεφτα τους. Το ονομα μιας "καλης" εταιριας δεν ειναι παντα εγγυηση ποιοτητας

Χαρα μου να ανοιξω ενα  σχετικο thread η να χρησιμοποιησουμε το παρον σαν βαση για εναν γονιμο διαλογο επι του θεματος.

Splinter-B

Παράθεση από: Ozymandias στις  21 Απρ 2010, 18:41:28 ΜΜ
...
Χαρα μου να ανοιξω ενα  σχετικο thread η να χρησιμοποιησουμε το παρον σαν βαση για εναν γονιμο διαλογο επι του θεματος.

Εμένα πάντως θα μ'ενδιέφερε πολύ να διαβάσω τις απόψεις αυτών που έχουν την εμπειρεία και τις γνώσεις .

Edit από εμένα. Αν είναι off topic ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
Ισως θα άξιζε τον κόπο να γράφονται reviews απο άτομα που έχουν την εμπειρεία συγκεκριμένων όπλων στα αντίστοιχα πεδία που υπάρχουν σε κάθε περιγραφή του προιόντος στον κατάλογο του ? Φαντάζομαι θα απαντούσε σε πάρα πολλά νήματα του τύπου "Τι γνώμη έχετε γιά το ......?"
"Wise men talk because they have something to say, fools talk because they have to say something."

AGGRESSIVE

Παράθεση από: GRFJ στις  21 Απρ 2010, 18:54:46 ΜΜ
Εμένα πάντως θα μ'ενδιέφερε πολύ να διαβάσω τις απόψεις αυτών που έχουν την εμπειρεία και τις γνώσεις .

Edit από εμένα. Αν είναι off topic ζητώ προκαταβολικά συγνώμη.
Ισως θα άξιζε τον κόπο να γράφονται reviews απο άτομα που έχουν την εμπειρεία συγκεκριμένων όπλων στα αντίστοιχα πεδία που υπάρχουν σε κάθε περιγραφή του προιόντος στον κατάλογο του ? Φαντάζομαι θα απαντούσε σε πάρα πολλά νήματα του τύπου "Τι γνώμη έχετε γιά το ......?"
+1 απο μενα παιδια.Εσεις που παιζετε χρονια και εχετε αποψη για 2-3 οπλα καντε κριτικες στο .Θα βοηθησει πολυ τους νεους παικτες που θελουν να αγορασουν το 1 τους aeg!!!

ROOKIEJO

ειναι πολλα τα μοντελα ΑΡΗ, ειναι πολλα τα μοντελα :D :D :D :D :D